- 14 Eylül 2014
- 85
- 23
- 38
Gerçekten mi? Nasıldı? Ben de merak ediyordum. Gitmeyim o zaman.Hoşbeşte gözdeye gittim tavsiye üzerine verdiğim paraya acıdım
tuanna çıkmayan falcılardan biridir.sakın boşa para verme.orada eskiden arzu vardı .bak onun falları çıkıyor. özellikle ilk iki falı.ayrılmadıysa tabi.....Tuannaya giden yorum atsiin cati cafe tuanna??
cnm hoşbeşte çalışan falcıları bizzat denemiştim. hepsi tırt boşa para verme.Gerçekten mi? Nasıldı? Ben de merak ediyordum. Gitmeyim o zaman.
tuanna çıkmayan falcılardan biridir.sakın boşa para verme.orada eskiden arzu vardı .bak onun falları çıkıyor. özellikle ilk iki falı.ayrılmadıysa tabi.....
Kızlar son keşfim evime ege diye bir çocuk geldi ben denedim.başarılı buldum 25 tl tarot baktırdım.önerebilirim.isabetli idi.
Kesinlikle hiç beğenmedim bu zamana kadar bi mihriye bi gözde tavsşye etmem.Gerçekten mi? Nasıldı? Ben de merak ediyordum. Gitmeyim o zaman.
cnm resim olayını bilemem. ama isabetli dene derim. hemde ucuz .haberlerini bekliyorum.resme yorum yapıomu tarih falan veriomu ?? canımmm cewapp bekliorumm
cnm resim olayını bilemem. ama isabetli dene derim. hemde ucuz .haberlerini bekliyorum.
arkadasım baktırcak yazarm canım baktırdıktan sonra
Ben uzun zamandır falcılara gitmiyordum. Geçen hafta Kaan'a baktırdım. Çok iyiydi. Kendisi de çok tatlı birisi. Hiç kasmıyor. Saate bakıp süre hesaplamıyor. Baya başarılıydı. :)
rica ederim. cnm. umarım dedikleri çıkar.arkadaşım baktırmıs memnun kalmıs evim cafe egeden canım tsk ederiz:)
aslında kaana bende 2 sene önce bir tavsiye üzerine baktırmıştım. sene başıydı. ve ben o sene dediklerinin %75 80 ini yaşadım. ama kaandaki sorun şu bana vede arkadaşıma büyü vs olaylara girerek para sızdırmaya çalışınca vazgeçtik ondan.bu yüzden bir defa denenebilir ama sonrası işlem için zorlama vede fala bakmama oluyor malesef. aslında öyle yapmasa sürekli giderdik.Ben uzun zamandır falcılara gitmiyordum. Geçen hafta Kaan'a baktırdım. Çok iyiydi. Kendisi de çok tatlı birisi. Hiç kasmıyor. Saate bakıp süre hesaplamıyor. Baya başarılıydı. :)
aslında kaana bende 2 sene önce bir tavsiye üzerine baktırmıştım. sene başıydı. ve ben o sene dediklerinin %75 80 ini yaşadım. ama kaandaki sorun şu bana vede arkadaşıma büyü vs olaylara girerek para sızdırmaya çalışınca vazgeçtik ondan.bu yüzden bir defa denenebilir ama sonrası işlem için zorlama vede fala bakmama oluyor malesef. aslında öyle yapmasa sürekli giderdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?