Ankara'daki Falcılar

Tuannaya giden yorum atsiin cati cafe tuanna??
tuanna çıkmayan falcılardan biridir.sakın boşa para verme.orada eskiden arzu vardı .bak onun falları çıkıyor. özellikle ilk iki falı.ayrılmadıysa tabi.....

Kızlar son keşfim evime ege diye bir çocuk geldi ben denedim.başarılı buldum 25 tl tarot baktırdım.önerebilirim.isabetli idi.

Ben uzun zamandır falcılara gitmiyordum. Geçen hafta Kaan'a baktırdım. Çok iyiydi. Kendisi de çok tatlı birisi. Hiç kasmıyor. Saate bakıp süre hesaplamıyor. Baya başarılıydı. :)

Ben uzun zamandır falcılara gitmiyordum. Geçen hafta Kaan'a baktırdım. Çok iyiydi. Kendisi de çok tatlı birisi. Hiç kasmıyor. Saate bakıp süre hesaplamıyor. Baya başarılıydı. :)
aslında kaana bende 2 sene önce bir tavsiye üzerine baktırmıştım. sene başıydı. ve ben o sene dediklerinin %75 80 ini yaşadım. ama kaandaki sorun şu bana vede arkadaşıma büyü vs olaylara girerek para sızdırmaya çalışınca vazgeçtik ondan.bu yüzden bir defa denenebilir ama sonrası işlem için zorlama vede fala bakmama oluyor malesef. aslında öyle yapmasa sürekli giderdik.

Bana dedi ki inanılmaz göz var ama ben sana kurşun dökeyim falan diyip de paranı almaya çalışmayacağım.
Ne yapabilirim dedim. Kendini sürekli motive et, dua oku dedi. Hiç de öyle para çarpmaya çalışmadı. Bana da sevgilimle ilgili olarak; bir dönüm noktanız var, atlatırsanız olacaksınız ama çok zor bir süreç dedi. Ben de bekliyorum. Ama çok iyi. Yerini isterseniz söylerim mesajla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…