cnm acaba aynı kişi mi?benim baktırdığım gay idi. ama?zayıf orta boylu acaba o mu?Bana dedi ki inanılmaz göz var ama ben sana kurşun dökeyim falan diyip de paranı almaya çalışmayacağım.
Ne yapabilirim dedim. Kendini sürekli motive et, dua oku dedi. Hiç de öyle para çarpmaya çalışmadı. Bana da sevgilimle ilgili olarak; bir dönüm noktanız var, atlatırsanız olacaksınız ama çok zor bir süreç dedi. Ben de bekliyorum. Ama çok iyi. Yerini isterseniz söylerim mesajla.
cnm acaba aynı kişi mi?benim baktırdığım gay idi. ama?zayıf orta boylu acaba o mu?
cnm o zaman tarzını değiştirmiş. iyi bari biraz daha zaman geçsinde birini bulamazsam giderim. yeri neredeydi?Aynen o kişi :) ama şu anda çok zayıf değil. Bira göbeği var. Ama ben çok samimi buldum
cnm o zaman tarzını değiştirmiş. iyi bari biraz daha zaman geçsinde birini bulamazsam giderim. yeri neredeydi?
saol cnm.Konur'a dönüyoruz ya canım? Orada polislerin çevrelediği bir alan var. O alanın karşısında incik boncuk satan bir dükkan var. O dükkanın üstünde. 2. katta.
Konur'a dönüyoruz ya canım? Orada polislerin çevrelediği bir alan var. O alanın karşısında incik boncuk satan bir dükkan var. O dükkanın üstünde. 2. katta.
parana yazik hic bi bok bilmez bide 50 tl gider birine sadaka veririm sevabi nail olurarkadaşım dün tuannaya fal baktırdı catı cafeden we cook memnun kaldıgını söledi
kuzum gitme gitme delimisin sen 4 yil oncede baktirdim fiyaskoydu yine fiyaskoTuannaya giden yorum atsiin cati cafe tuanna??
Cnm sinem hiç çıkmaz. Boşa para vermeyin.25 TL BAKIOMUS MİRAZ CAFE SİNEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?