Ankara'daki Falcılar

cnm acaba aynı kişi mi?benim baktırdığım gay idi. ama?zayıf orta boylu acaba o mu?

Aynen o kişi :) ama şu anda çok zayıf değil. Bira göbeği var. Ama ben çok samimi buldum
cnm o zaman tarzını değiştirmiş. iyi bari biraz daha zaman geçsinde birini bulamazsam giderim. yeri neredeydi?

cnm o zaman tarzını değiştirmiş. iyi bari biraz daha zaman geçsinde birini bulamazsam giderim. yeri neredeydi?

Konur'a dönüyoruz ya canım? Orada polislerin çevrelediği bir alan var. O alanın karşısında incik boncuk satan bir dükkan var. O dükkanın üstünde. 2. katta.

Konur'a dönüyoruz ya canım? Orada polislerin çevrelediği bir alan var. O alanın karşısında incik boncuk satan bir dükkan var. O dükkanın üstünde. 2. katta.

kaça bakıyor acaba? bir de tahminleri falan nasıl şuanki hayatınızıi durumu sevgilinizi falan iyi tahmin etti mi? şimdiki zamanda nasıl yani ben anla ilgili bir şeyler öğrenmek istiyorum da.

faldan medet ummuyorum belki ama belki ii gelir rahatlatır anda bısıler soler dıe bı arayısdayımm

kaan kaça bakıyor? bilen yok mu yaa kızılaydayım çok yüksek değilse gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…