Ankara'daki Falcılar

Ben iki kez baktırdım iskambil falına.an konusunda çok başarılıydı.ama gelecek konusunda dedikleri için daha var.Gelecek çıkmaz bence ama an konusunda iyi ben seviyorum.Kahve hic bakdırmadım o yüzden bilmiyorum

Çok teşekkür ederim

Kizlaaar kizceler arkadaslaar neolacak bizim bu halimizz fallardayiz arkadasim bahcelide baktirmiis birine memnun kalmis adini falan yazmsti cafennde untmm sorayimda tekrar uygnsa bide onu deneyeyimm ://

Bu irem hangi cafede

Sıla... Adam dönecek, dönmezse gel yüzüme tükür demişti. Aradan 2 yıl geçti. Adam dönmedi.

İrem hangi günler bakıyor kuzum biliyor musun?
Yeni özgeye gittim onun orda olmadığı bi gün gideyimde tiyo vermesin digerine:)
Ani merak ediyorum ben irem de özge gibi mi bakcak tegit etmek istedim.

Bahcelideki nasıl gittin mi memnun kalirsan ya da kaldıysa nerede kaça bakıyor mesaj atar misin özelden.

Ben şunu yazabilirim bugün itibari ile turuncu cafe de Venüs ve Aref falları bugün itibari ile bende patladı .çünkü bana tamda bu yârinde arayacak dediler bir ay kadar önce .ama arayan soran yok bu fal işi boş iş

Turuncu kafeye Ben de gittim ben ise değil ama Asaf mıydı Ares miydi Öyle birine baktırdım Hatta bir arkadaşımla gittik neredeyse onunla bana aynı şeyleri söylemiş ayrı ayrı Girdik Bir de arkadaş olduğumuzda bilmiyordu ben gülücük Aferin olumsuz olduğunu yazmıştım zaten daha önce Aref'in diğer parçalarını bilemem ama

AMA o kadar üzüldüm ki hakkımı helal etmiyorum

Burayı takip eden herkes bir süre sonra falların boş olduğunu söyleyip bırakıyor bu işleri. Ben de burada daha önce gittiğim herkesi teker teker yazmıştım. Hepsi yalan oldu. En çok Eylül'e güvenirdim ben ama o da patladı. O kadar para, umut, bekleyiş boşa gitti. En son Zehra'ya iki kez baktırdım. İkincisinde ilk falında söylediklerinin tam tersini söyledi. Ama kadının analizleri çok iyi. İkinci kez aradığımda eğer sana söylediklerim çıkmadıysa bir daha baktırma paran boşa gitmesin dedi.

Bana da ynı şeyleri söyledi çıkmazsa arama dedi yoruluyor insan beklemek zor hele de değmeyen birini beklemek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…