Çok teşekkür ederimBen iki kez baktırdım iskambil falına.an konusunda çok başarılıydı.ama gelecek konusunda dedikleri için daha var.Gelecek çıkmaz bence ama an konusunda iyi ben seviyorum.Kahve hic bakdırmadım o yüzden bilmiyorum
Bana zehZe hanımın nosunu özelden atarmisinSanirim ustune bastin ayagini kaldir
kizlar evim cafedeki ozge iskambilde iyidir kahvede iyi degil ya tarot ya iskambil baktirin bide surekli gitmeyin cok gidince her kelimesi artik bazi seyler duzelecek duzene girecek oluyor an konusunda sevdim ozge ve iremdir karsindaki adamin beynini okumak istedimde onlara giderim
Sıla... Adam dönecek, dönmezse gel yüzüme tükür demişti. Aradan 2 yıl geçti. Adam dönmedi.merhaba kızlar. cilveli cafedeki bahar hanıma fal baktırmak istiyorum da bu cafe tam olarak nerede acaba? biri tarif ederse çok sevinirim. ben de taksim cafedeki rukiye hanımı ve karanfil sokakta kontes korkuevinin yanındaki sıla hanımı öneririm. özellikle de sıla hanımı, kadın gerçek bir falcı..
Sıla... Adam dönecek, dönmezse gel yüzüme tükür demişti. Aradan 2 yıl geçti. Adam dönmedi.[/QUOTE. Hep aynı geyik ya herkese dönecek diyorlar ama tık yok maksat devamlı gel olayı bence
Hep aynı geyik döndü dönecek ,millet devamlı gelsin arasın diye hep bunlar .ne gelen var ne de dönenSıla... Adam dönecek, dönmezse gel yüzüme tükür demişti. Aradan 2 yıl geçti. Adam dönmedi.
Tüm falcılar aynı. Standart kalıpları var. Allahtan kurtuldum fal batağından. Ben de kaç kişiye gittim zamanında. FosHep aynı geyik döndü dönecek ,millet devamlı gelsin arasın diye hep bunlar .ne gelen var ne de dönen
Bende galiba kurtulmaya az kaldı çünkü mantıklı hareket etmeye çalışıyorum bi de bu kadar beklemeye kimse değmez yaTüm falcılar aynı. Standart kalıpları var. Allahtan kurtuldum fal batağından. Ben de kaç kişiye gittim zamanında. Fos
Evim cafe kuzum
AMA o kadar üzüldüm ki hakkımı helal etmiyorumTuruncu kafeye Ben de gittim ben ise değil ama Asaf mıydı Ares miydi Öyle birine baktırdım Hatta bir arkadaşımla gittik neredeyse onunla bana aynı şeyleri söylemiş ayrı ayrı Girdik Bir de arkadaş olduğumuzda bilmiyordu ben gülücük Aferin olumsuz olduğunu yazmıştım zaten daha önce Aref'in diğer parçalarını bilemem ama
Bana da ynı şeyleri söyledi çıkmazsa arama dedi yoruluyor insan beklemek zor hele de değmeyen birini beklemek daha zorBurayı takip eden herkes bir süre sonra falların boş olduğunu söyleyip bırakıyor bu işleri. Ben de burada daha önce gittiğim herkesi teker teker yazmıştım. Hepsi yalan oldu. En çok Eylül'e güvenirdim ben ama o da patladı. O kadar para, umut, bekleyiş boşa gitti. En son Zehra'ya iki kez baktırdım. İkincisinde ilk falında söylediklerinin tam tersini söyledi. Ama kadının analizleri çok iyi. İkinci kez aradığımda eğer sana söylediklerim çıkmadıysa bir daha baktırma paran boşa gitmesin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?