Ankara'daki Falcılar

Ordayken bu sakaryadaki kotonun karsisinda hulya cafe varmis o cafeye gurcü bi bayan gelmis onu cok ovduler gelen musteriden duydum hatta bu falci gulun yeride ordaymis kavga etmsler falan musterilerimi caldib dierekden:)

Ordayken bu sakaryadaki kotonun karsisinda hulya cafe varmis o cafeye gurcü bi bayan gelmis onu cok ovduler gelen musteriden duydum hatta bu falci gulun yeride ordaymis kavga etmsler falan musterilerimi caldib dierekden:)
cvm bende duydum birinden de gerçekten çıkmış mı? bir de ne kadara ve neye bakıyor? şu eylülün yeriydi orası galiba.

Caanim hulyam cafeymis deisiokus fiyatlarda 20lik 30luk 50lik gibi ordaki gürcü bayana baktirmislar o cafedeki

Arkadaşlar Turuncu kafe de Kader diye bir bayana bu gün fal baktırdım.Bu forumda arattım ama hiç bir bilgiye rastlamadım.Bu bayana giden var mı ?

gökçe hanımın telini alabilirmiyim

Ben o Gürcüü ye gittim fakat hiç birşey bilemedi daha hala bana büyü var tütsü yakayım diye saçmaladı..Hülyam Cafe mi neydi adı evet kotonun karşısında ve Cafe çalışanları inanılmaz ilgisiz bana göre ve vasat bi yer gidilecek bi yer değil bence ama yinede siz bilirsiniz hiç birşey bilemedi...Kadın bilemeyince direk büyü bozayım diye saçmalamaya başladı..

duydum evim cafede bende o gürcü kadını hülyam cafeyi gitmedim ama hiç .. özgeye gitmiştim

Sen memnun kaldın mı pekii kaderden ?
Vallahi işin gerçeği şu an ile ilgili pek bir şey söylemedi.Hep gelecek ile ilgili konuştu o yüzden merak ettim.Çıkıyor mu diye.Şu an için hiç tanımadığım kişi isimleri verdi tanışacaksın diye.Hatta bu verdiklerinden birisi evleneceğim kişiymiş. Ama pek inandırıcı gelmedi doğruyu söylemek gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…