Onun yorumunu yapmıştık ya merve artık birine karar ver ve git bence :):):)):Evim cafe özge iskambil fali ?? Millet ne diosunuz
Zehra hanım nerede ? Numarasını özelden atar mısınız?Bana da ynı şeyleri söyledi çıkmazsa arama dedi yoruluyor insan beklemek zor hele de değmeyen birini beklemek daha zor
cvm bende duydum birinden de gerçekten çıkmış mı? bir de ne kadara ve neye bakıyor? şu eylülün yeriydi orası galiba.Ordayken bu sakaryadaki kotonun karsisinda hulya cafe varmis o cafeye gurcü bi bayan gelmis onu cok ovduler gelen musteriden duydum hatta bu falci gulun yeride ordaymis kavga etmsler falan musterilerimi caldib dierekden:)
gökçe hanımın telini alabilirmiyimUnutmadan eklemek istedim,Gökçe hanım ben hesabına para yatırmadan önce fal baktı.Olsun acelesi yok yatırırsın dedi.Burd işin içine beni hiç tanımamasına rağmen duyduğu güven , paraya verdiği önem giriyor.Ben bakımdan sonra yatırdım.Bunun içinde ayrıca kendisine teşekkür ederim.
Gökçe hanımın numarasını bilen varsa bana da atabilir mi acaba?gökçe hanımın telini alabilirmiyim
Ben oraya gittiğimde herkes ona baktırmaya çalışıyordu ama nedir ne değildir bilmiyorumArkadaşlar Turuncu kafe de Kader diye bir bayana bu gün fal baktırdım.Bu forumda arattım ama hiç bir bilgiye rastlamadım.Bu bayana giden var mı ?
ben tarot baktırdım kadere oldukça memnun kaldımBen oraya gittiğimde herkes ona baktırmaya çalışıyordu ama nedir ne değildir bilmiyorum
ben dün baktırdım tarot oldukça memnun kaldımArkadaşlar Turuncu kafe de Kader diye bir bayana bu gün fal baktırdım.Bu forumda arattım ama hiç bir bilgiye rastlamadım.Bu bayana giden var mı ?
Vallahi işin gerçeği şu an ile ilgili pek bir şey söylemedi.Hep gelecek ile ilgili konuştu o yüzden merak ettim.Çıkıyor mu diye.Şu an için hiç tanımadığım kişi isimleri verdi tanışacaksın diye.Hatta bu verdiklerinden birisi evleneceğim kişiymiş. Ama pek inandırıcı gelmedi doğruyu söylemek gerekirse.Sen memnun kaldın mı pekii kaderden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?