Aref gerçekten fos bana söyledikleri çıkmadı.Ayrıca Yasemin Gül ve bir kadına daha baktırdım ama oda fos .Ben bu Kaderi de pek beğenmedim.Biraz atıyor gibi geldi işin açığı.Ama körün taşı çıkarsa yazarım ...AREF FALAN FOS KADERİ BİLMİORUMDA TURUNCUDA..
Rengarenk cafedekilere giden varmı Derya mı iyi yoksa Nihal mi
Derya Benim olaylı falcım onun dışındakiler kötüymüş diye duymuştum sadece hiç baktırmadım. Derya'nın övgüsünü duydum ben bir yerlerde burada yazdım kimse emel tutulur bir şey söylemedi. Neyse gittim öyle olmayacak bir şeyi bildi ki isim falan verdi. İsim, tarih, tanışacağımız şekil anlatırken dalga geçmiştim hatta. Sonra tutunca iki defa daha gittim. Bildiği çocuk için söylemediği güzel şey kalmadı beni gaza getirdikçe getirdi. O saatten sonra söylediği hiçbir şey çıkmadı. Üstelik mükemmel diye yere göre sığdıramadığı çocuğun 5 yıllık ilişkisi varmış benden gizlediği. Derya başka arkadaşlarıma da aktı o dönem kesinlikle sallamıyor hakkını yiyemem bildiği şeyler var. Ama bilemediği şeyler de çok var yani çocuğun adını, yalını, mesleğini, karakterini gör ama beş yıllık ilişkisi olduğunu Göreme.
Bu arada yazmışkrn yazayım Özge ve irem de patladı bende yukarıda yazdığım konuda. ikisi de bu ilişki olayını bilemedi ve yakın vadede görüşeceğimizi falan söyledi irem hatta evleneceksiniz falan demişti. Özge bu adamın 6 senedir ilişkisi olmamış o yüzden korkuyor demiştiBu da fal baktırma olayında jübilem oldu gerçekten anca boş umut hiçbiri hiçbir şeyi tamamen bilemez. Kendi kendimizi kandırıyoruz.
Aynen canım babada çoğu dönecek demişti.Sadece Nihal teyze dönmeyecek boşuna beklene demişti.Aslında onu çok begenmemiştim ama sonuç onun dediği gibi oldu.Turuncu cafede Cengiz ve Kader arasında kaldım.Bunlar hakkında bilgin var mıDerya Benim olaylı falcım onun dışındakiler kötüymüş diye duymuştum sadece hiç baktırmadım. Derya'nın övgüsünü duydum ben bir yerlerde burada yazdım kimse emel tutulur bir şey söylemedi. Neyse gittim öyle olmayacak bir şeyi bildi ki isim falan verdi. İsim, tarih, tanışacağımız şekil anlatırken dalga geçmiştim hatta. Sonra tutunca iki defa daha gittim. Bildiği çocuk için söylemediği güzel şey kalmadı beni gaza getirdikçe getirdi. O saatten sonra söylediği hiçbir şey çıkmadı. Üstelik mükemmel diye yere göre sığdıramadığı çocuğun 5 yıllık ilişkisi varmış benden gizlediği. Derya başka arkadaşlarıma da aktı o dönem kesinlikle sallamıyor hakkını yiyemem bildiği şeyler var. Ama bilemediği şeyler de çok var yani çocuğun adını, yalını, mesleğini, karakterini gör ama beş yıllık ilişkisi olduğunu Göreme.
Bu arada yazmışkrn yazayım Özge ve irem de patladı bende yukarıda yazdığım konuda. ikisi de bu ilişki olayını bilemedi ve yakın vadede görüşeceğimizi falan söyledi irem hatta evleneceksiniz falan demişti. Özge bu adamın 6 senedir ilişkisi olmamış o yüzden korkuyor demiştiBu da fal baktırma olayında jübilem oldu gerçekten anca boş umut hiçbiri hiçbir şeyi tamamen bilemez. Kendi kendimizi kandırıyoruz.
Dönmeyecek diyen falcı var mı arkadaşlar sanki hepsi dönecek bekle deyip beklenti içinde sokuyor insanı bu benim gözlemim.bana çok acı veriyor bu durum
Çok güzel bi cevaptı ben kendi adıma size teşekkür ederimbana da dönecek ama sen çok daha iyisini bulmuş olacağın için istemeyeceksin diyorlar. istanbul, ankara, arkadaş çevresi, arkadaşların akrabaları kime baktırdıysam hepsi. ve kaç sene ne o döndü ne ben birini buldum
Cengize uzun zaman önce baktirmistim bir dediği bile çıkmadı biri bari tesadüfen ciksaydi ....kaderi bilmiyorumBugün kadere fal baktırdım.Anda gayet başarılıydı.yaşanmış olan şeyleri bildi.gelecek için net tarih vermedi ama şu şöyle olacak falan dedi.Bilemiyorum gelecekte ne kadar başarılı.Oradaki bir bayansa Cengizin su falını çok övdü fakat biraz tuzlu fiyatı
bende duydum bu çocugu ama yerini ve adını bilmiyorum açıkçası, bilen varsa paylaşsınkızlar kızılayda tarota bakan gay bi çocuk varmış,her şeyi biliyormuş,isimlere kadar söylüyormuş.ben ona gitmek istiyorum,çok merak ettim.Yerini ve fiyatını öğrenip gidicem.
Aranızda giden yada duyan oldu mu acaba?
Bugün karanfil 1 sokakta dost kitabevinin olduğu binada ebru isminde bir falciya gittim. bence anda çok iyiydi. Giden gelecekle ilgili çıkan yada çıkmayan var mi acaba
Cnm bu ebru irice lezbiyen ebruysa aman diyim. O kadin cok kisileri dolandırdı aman dikkat.millet kendini zor kurtardı.birde yalnış buyulerle milleti hastanelik etmis.aman dikkat.Dönmeyecek diyen falcı var mı arkadaşlar sanki hepsi dönecek bekle deyip beklenti içinde sokuyor insanı bu benim gözlemim.bana çok acı veriyor bu durum
Apartman numarasi 11 idi galiba karanfil 1 sokakta yukari çıkarken solda dost kitabevi var o Apartman ben tarot destekli kahve baktirdim 50tl diğer baska baktıklarını bilmiyorun erkeksi yapıda güleryüzlü ilgili biri.... uzun uzun bakti basindan savmaya kisa kesmeye çalışmadı. Anda, kisi tariflerinde cok iyiydi umarim gelecek ile ilgili de tutturuyordur gerçi hep iyi şeyler söyleyip pembe tablo cizmedi. Felecek çıkarsa yine gidebilir biri olur diye düşünüyorumCanım apartman numarası kaç acaba? Bir de nasıl ve kaça bakıyor?
Bir de fiziksel özelliklerini tarif edebilir misin?
Bana hiç oyle seylerden bahsetmedi ilk kez gittim bilemiyorum. irice ama lezbiyen olup olmadığı konusunda fikrim yokCnm bu ebru irice lezbiyen ebruysa aman diyim. O kadin cok kisileri dolandırdı aman dikkat.millet kendini zor kurtardı.birde yalnış buyulerle milleti hastanelik etmis.aman dikkat.
canım ilk etapta çıkıyor gibi oluyor. ama dikkat et sakın bulaşma. çok kişileri dolandırmış biri o. yine de istersen git. geçmiş yorumları iyice oku da git. sonuçta ben bazen sert yorumlar yapabiliyorum ama nedeni ise şu 1. si çok tecrübe.2. si de burada yazma nedenimiz yalnış kişilere gidilmesine vede zaman kaybedilmesine ayrıca para kaybına da engel olmak. bakın bu işler şakaya gelmez. kişiler kaş yapayım derken büyüyle size çok büyük zararda verebilirler. o kadının elinden kurtulan çok şanslıdır. beni hastanelike etti. benim bir arkadaşımın oğlu da onun yüzünden böbreğini kaybetti. bu bildiklerimi söylemezsem vicdanen rahatsız olurum. herkese iyi geceler.Daha once burada bahsi geçtiyse kaçırmış olabilirim... peki dedikleri cikiyor mu acaba
Cengize hangi faldan baktırmıştın.Su falında başarılıymış ama pahalı o yüzden baktıramadımCengize uzun zaman önce baktirmistim bir dediği bile çıkmadı biri bari tesadüfen ciksaydi ....kaderi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?