Ben refika abladan memnunum mersinde kendisi bence güzel bakıuırnyani. Genel olarak bilio diyebiliriö memmun kalırmısın bilmiorım sen tabi.:)Zehra dışında telefonda fal bakan birileri var mı önerebileceğiniz?
numarasını bana atar mısın sana zahmetBen refika abladan memnunum mersinde kendisi bence güzel bakıuırnyani. Genel olarak bilio diyebiliriö memmun kalırmısın bilmiorım sen tabi.:)
aradım refikayı. saat 5'e randevu verdi. parayı baştan yatır bakmam dedi. sağolsun... arıyorum açmıyor şimdiRefikayi baska arayan baktiran var mi
Naaptinn???aradım refikayı. saat 5'e randevu verdi. parayı baştan yatır bakmam dedi. sağolsun... arıyorum açmıyor şimdi
Kaç tl ye bakıyorhala haber bekliyorum herhalde soğuk su içicem
Kontadami ??KIZLAR KIZLAR KONTADA FALCI BİLEN VAR MI OF KİMSE BİLMİYOR LÜTFEN YARDIMM EDİN YENİ TAŞINDIM BURAYA
evet KONYADAKontadami ??
Bana ters bir şekilde önce parayı yatir deyince baktirmamistim. Parayı yatirmayacagimdan değil konusma tarzindan dolayı . Demek varmış bir hayır. Memnun kalmadin miaradım refikayı. saat 5'e randevu verdi. parayı baştan yatır bakmam dedi. sağolsun... arıyorum açmıyor şimdi
Iyi ki baktirmamissin. Benimle de ters konustu. Saat 5 dedi 8 e kadar telefonu acmadi. O kadar kotu seyler soyledi ki gercekle alakasi olmayan... Bin pisman oldumBana ters bir şekilde önce parayı yatir deyince baktirmamistim. Parayı yatirmayacagimdan değil konusma tarzindan dolayı . Demek varmış bir hayır. Memnun kalmadin mi
iyi ki yazdınız. bende baktırmayı düşünüyordum. zaten telefonda da bana itici gelmişti. çok güzel bakıyormuş gibi zamanım yok randevularım çok dolu demişti.galiba ankarada adam gibi bir falcı kalmadı.yeni birileri var mı?Iyi ki baktirmamissin. Benimle de ters konustu. Saat 5 dedi 8 e kadar telefonu acmadi. O kadar kotu seyler soyledi ki gercekle alakasi olmayan... Bin pisman oldum
eve tkıbrıslı elmas çok meşhur ama asıl baktırılır ona bilmiyorum kadere nasıl ulaşacazFalcı önerim.
İskendurunlu alev ve kader
Eskişehirli remziye
Bazı fallarına inanmamıştım alev ve remziyenin. Bi kaç ay sonra dediklerini şok bir şekil de yaşadım.
Kadere baktırdığım ikinci fala özellikle fiyasko die düşündüm imkan vermemiştim ama iki hafta sonradında yaşadım dediklerini.
Bir de esra var güzel bakar ama hemen işleme yönlendirir tavsiye etmem.
Ankarada özgeydi sanırım baktırdıpım bir kadın daha vardı adını unuttum ikisinide hiç beğenmedim. İstanbuldaki kuzey çıkmadı. Edirneli zeynep ilk falları güzeldi sonradan müşteri artınca sanırım sallamamaya başladı saçmaladı sanırım moduna göre değişiyor.
Eskişehirli kaderi duydum iyi diye.
Bi de kıbrıslı elmas o çok meşhur ama baktıramadım.
Tlfnı vareve tkıbrıslı elmas çok meşhur ama asıl baktırılır ona bilmiyorum kadere nasıl ulaşacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?