Ankara'daki Falcılar

Bana da telefon numarasını verebilirmisiniz. Aynı zaman da nekadara bakıyor ve süre soru hakkonda da müsait oldugunuzds bilgi verirseniz sevinirim s:))

Alev ve kader telefonda mı bakıyor bir de ne kadara bakiyorlar

İskenderun lu alev veya kaderin özeli var mı.kıbrıslı elmasın varsa onu da alabilirim özelini

arkadaşım. falcı önerilerin için çok teşekkür. özelden alev elmas kader ve remziyenin numaralarını almak isterim. sana yazacağım. klavyene sağlık.

alev hanıma henüz baktırmadım. ama telefonda görüştüm. enerjisi çok güzel. çarşamba günü baktıracağım. bugün gün içinde klüpten birilerine bakacaktı. baktıran arkadaşlar yorum yazabilir mi?

İyi akşamlar alev ve kaderin telefonlarını bana da özelden atabilir misiniz lütfen teşekkür ederim

Su perisi kader bir şarlatan ır, bi de gideni getiririm diye bir su bi de dolap üstü yazı verir, bi de açarsınız türkçe bir yazı, şarlatandır hiçbir dediği çıkmaz su ya 100 tlyevazo bakıyordu iki sene önce

Şulenin telefonunu rica edebilir miyim

En iyisi Faladdiiinya
Faladdin ve binnaz Abla ya telefonları dinliyor ya mesajları okuyor. Uzun zaman baktirmayip baktırınca ikisindede o an gündemindeki konuları yazmışlardı çat cat... hele binnaz Abla arkadaşlarıma ne anlattiysam aynısını yazmış. sildim uygulamaları. Binnazdaki kadını rezil edip sildim tabi:) sanal ortama guvenmeyin asla sanal dan parayla fal baktirmayin.

Yüzyüze olmalı kesinlikle. Çünkü gercekden ben 1 defa faladinde 1 defa binnaz ablada denk geldim. Arkadaşlarımla mesajlasmalarimda ne konustuysam onu yazmışlar. Mesela telefonla mesajlasmadigim
Zamanlar baktirdigimda ortalama yorum gönderiyordu binnaz Abla. En son bayağı ara verdim ve dertli olduğumdan olduğundan arkadaşlarıma ne var ne yok anlatıyorum. binnaz Abla birebir aynı benim anlattığım şeyleri yollamış.

su perisine katılıyorum. ama fikriye çok yuvarlak ve mantıkla bakıyor. yani o da boş inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…