teldenmi bakıyor meşhur elmas hanım yani elmaziye yoksa kaderinmi tel ı var bu arada iskenderunlu kaderden bahsediyorumTlfnı var
Elması bilmiırm ama kader telde bakıyoteldenmi bakıyor meşhur elmas hanım yani elmaziye yoksa kaderinmi tel ı var bu arada iskenderunlu kaderden bahsediyorum
Bana da telefon numarasını verebilirmisiniz. Aynı zaman da nekadara bakıyor ve süre soru hakkonda da müsait oldugunuzds bilgi verirseniz sevinirim s:))Falcı önerim.
İskendurunlu alev ve kader
Eskişehirli remziye
Bazı fallarına inanmamıştım alev ve remziyenin. Bi kaç ay sonra dediklerini şok bir şekil de yaşadım.
Kadere baktırdığım ikinci fala özellikle fiyasko die düşündüm imkan vermemiştim ama iki hafta sonradında yaşadım dediklerini.
Bir de esra var güzel bakar ama hemen işleme yönlendirir tavsiye etmem.
Ankarada özgeydi sanırım baktırdıpım bir kadın daha vardı adını unuttum ikisinide hiç beğenmedim. İstanbuldaki kuzey çıkmadı. Edirneli zeynep ilk falları güzeldi sonradan müşteri artınca sanırım sallamamaya başladı saçmaladı sanırım moduna göre değişiyor.
Eskişehirli kaderi duydum iyi diye.
Bi de kıbrıslı elmas o çok meşhur ama baktıramadım.
Alev ve kader telefonda mı bakıyor bir de ne kadara bakiyorlarFalcı önerim.
Eskişehirli remziye
Bazı fallarına inanmamıştım alev ve remziyenin. Bi kaç ay sonra dediklerini şok bir şekil de yaşadım.
Kadere baktırdığım ikinci fala özellikle fiyasko die düşündüm imkan vermemiştim ama iki hafta sonradında yaşadım dediklerini.
Ankarada özgeydi sanırım baktırdıpım bir kadın daha vardı adını unuttum ikisinide hiç beğenmedim. İstanbuldaki kuzey çıkmadı. Edirneli zeynep ilk falları güzeldi sonradan müşteri artınca sanırım sallamamaya başladı saçmaladı sanırım moduna göre değişiyor.
Özelden mesaj atın kimin numarasını istiosunuz bi de?Bana da telefon numarasını verebilirmisiniz. Aynı zaman da nekadara bakıyor ve süre soru hakkonda da müsait oldugunuzds bilgi verirseniz sevinirim s:))
İskenderun lu alev veya kaderin özeli var mı.kıbrıslı elmasın varsa onu da alabilirim özeliniFalcı önerim.
Eskişehirli remziye
Özelden mesaj atın kimin numarasını istiosunuz bi de?
arkadaşım. falcı önerilerin için çok teşekkür. özelden alev elmas kader ve remziyenin numaralarını almak isterim. sana yazacağım. klavyene sağlık.Falcı önerim.
Eskişehirli remziye
Kaderin telefonu kullanilmiyormusÖzelden mesaj atın kimin numarasını istiosunuz bi de?
İyi akşamlar alev ve kaderin telefonlarını bana da özelden atabilir misiniz lütfen teşekkür ederimFalcı önerim.
Eskişehirli remziye
alev hanıma henüz baktırmadım. ama telefonda görüştüm. enerjisi çok güzel. çarşamba günü baktıracağım. bugün gün içinde klüpten birilerine bakacaktı. baktıran arkadaşlar yorum yazabilir mi?[/QUOTEmerhaba alevin telini bana da atabilir misiniz
Su perisi kader bir şarlatan ır, bi de gideni getiririm diye bir su bi de dolap üstü yazı verir, bi de açarsınız türkçe bir yazı, şarlatandır hiçbir dediği çıkmaz su ya 100 tlyevazo bakıyordu iki sene önceSu perisi kadere 2 kere gittim herşeyi bildi ağzından laf almayada çalışmıyor 50 tl ye su falı bakıyor bende herşeyi bilince geleceğide çıkacak sandım bir tane bile birşey çıkmadı ama normal bulunduğun durumu çok iyi anlatıyor çok heveslenmiştim gelecekte çıkacak diye
Bu arada yillar once cok memnun kaldığım ve izini kaybettigim birini tekrar tesadufen bulup bugun baktırdım bence gayet iyi... onceki tecrübeme dayanarak söylüyorum tabii inşallah bugun gordukleri de cikar... burasi icin yeni biri taze kan diyenlere Şule yi onerebilirim... cayyolunda. Telefonşda da bakıyor
Faladdin ve binnaz Abla ya telefonları dinliyor ya mesajları okuyor. Uzun zaman baktirmayip baktırınca ikisindede o an gündemindeki konuları yazmışlardı çat cat... hele binnaz Abla arkadaşlarıma ne anlattiysam aynısını yazmış. sildim uygulamaları. Binnazdaki kadını rezil edip sildim tabi:) sanal ortama guvenmeyin asla sanal dan parayla fal baktirmayin.En iyisi Faladdiiinya
Faladdin ve binnaz Abla ya telefonları dinliyor ya mesajları okuyor. Uzun zaman baktirmayip baktırınca ikisindede o an gündemindeki konuları yazmışlardı çat cat... hele binnaz Abla arkadaşlarıma ne anlattiysam aynısını yazmış. sildim uygulamaları. Binnazdaki kadını rezil edip sildim tabi:) sanal ortama guvenmeyin asla sanal dan parayla fal baktirmayin.[/QUOTE
sanal bana da tehlikeli geliyor.en iyisi yüzyüze o da pek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?