cnm en kral falcılarada gittim. evet anı biliyorlar (beyin okuma) vede çok yakın geleceği biraz. ama gerisi boş. ha bir de okuma yapabilenler var onlarda kısa bir süre olayları etkileyebiliyor. ya zaten YÜCE ALLAH bu insanlara o kadar yetki vermez. iyi ki de vermiyor. yoksa neler olurdu.ama kendi adıma konuşuyorum. pislik bir adamın yüzünden ben bu fal olaylarına bulaştım. umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz.Bu zamana kadar benim anladığım kimsenin baktığı fal çıkmıyor bi tek onu anladım ya ben
Senin okuma yapabilen biri var mı tanıdığın bu arada bende pislik bi adam yüzünden bulaştım aynen öylecnm en kral falcılarada gittim. evet anı biliyorlar (beyin okuma) vede çok yakın geleceği biraz. ama gerisi boş. ha bir de okuma yapabilenler var onlarda kısa bir süre olayları etkileyebiliyor. ya zaten YÜCE ALLAH bu insanlara o kadar yetki vermez. iyi ki de vermiyor. yoksa neler olurdu.ama kendi adıma konuşuyorum. pislik bir adamın yüzünden ben bu fal olaylarına bulaştım. umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz.
aynen. aslında mantıklı olsak .zaten bir adam için sürekli fal baktırılıyorsa bilinmesi gerekir ki o adamda hayır yoktur.(gerçi erkeklerin hiçbirinde yok ya neyse....) artık anladım. benim gibi bir adamın 3.5 yıl ahmak gibi yolunu bekleyince böyle oluyor.Duru cafe diye bir yere gittim Yüksel caddesinde samimiler, cana yakınlar ancak memnun kalmadım .
Evim Sevdayı ben eskiden beğenirdim bazı şeyleri cok net bilirdi , eskisi kadar memnun kalmasam da fena değildi . Yinede cok fazla kafadan atmıyor bir de moralini biraz olsun yerine getiriyor.
Falcılardan kurtulsak birbirimize akıl versek dinlesek belki şimdiye kadar hepimiz sorunlarımız çözülmese de rahatlasaktır , buraya yazanlar zaten az çok fal tecrübesi olanlar hepimiz umut bulmaya gitmiyor muyuz sanki .
Yalnız değilsin canım merak etme :)aynen. aslında mantıklı olsak .zaten bir adam için sürekli fal baktırılıyorsa bilinmesi gerekir ki o adamda hayır yoktur.(gerçi erkeklerin hiçbirinde yok ya neyse....) artık anladım. benim gibi bir adamın 3.5 yıl ahmak gibi yolunu bekleyince böyle oluyor.
eğer istanbuldaysan sana şiddetli bir öneri symbol cafede çok eskiden ahsen vardı. bak o kızın falları özelliklede ilk falı çıkıyor. bir de yine beyoğlunda bir araştır kafeleri vildan abla vardı. şimdi nerede bilemem çünkü kadın alkolikti ama iyi medyumdu. kime sorsan kafelerde tanır. bak o kadınında ilk iki üç falı çıkıyor.deneyimlersen haber ver.bolşans.Benim baktırdıklarım içinde sadece İstanbul symbol cafe de Mirza diye biri vardı onun dedikleri çıktı.adamla iki ay görüşeceksin sonra bitecek sen ne mal olduğunu anlayacaksın demişti.bitireceksin hayatına devam edeceksin demişti gerçekten de öyle oldu.aslında gerçekten bu insanlar bizim hayatımızda olsa belki biz istemeyeceğiz .onun dışında kimse nin dediği çıkmadı belki de en en hayırlısı bu
Yok İstanbul da değilim yolum düştü öylesine gittim o zamanlar herşey yeni başlamıştıeğer istanbuldaysan sana şiddetli bir öneri symbol cafede çok eskiden ahsen vardı. bak o kızın falları özelliklede ilk falı çıkıyor. bir de yine beyoğlunda bir araştır kafeleri vildan abla vardı. şimdi nerede bilemem çünkü kadın alkolikti ama iyi medyumdu. kime sorsan kafelerde tanır. bak o kadınında ilk iki üç falı çıkıyor.deneyimlersen haber ver.bolşans.
Yok İstanbul da değilim yolum düştü öylesine gittim o zamanlar herşey yeni başlamıştı
en azından okuyan birileri olursa yada yolu istanbula düşen faydalanır.
Bulabildiniz miHerkese merhaba... ben de deli gibi iyi bir falcı arıyorumama suya murekkep damlatıp davetle ya da düz beyaz kağıda duvara falan bakıp söyleyen birini.. tarot gibi sacmaliklara inanmiyorum.. bu tarz varlık yardımı ile bakanlar sadece doğrudur... cafelerde de bulunmaz yetenekli düzgün falcı ev ya da ofis gibi bir yerde bakar.. bilen varsa yardımcı olabilirse teşekkürler şimdiden..
Bulabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?