Ankara'daki Falcılar

merhaba...bende Turuncu Cafe'de baktırdıklarım oldu;
Ebced Nuri vardı;iletişim tarihini tam tutturmuştu.Şimdi yok.Sevgilimin yaşadığı yeri de bilmişti.Şimdi yok...
Sibel diye biri;hiç tutmadı,çok salladı,şimdiye evlenmiştim
Aref;yani bu adam ''18'' dedi senin için sürpriz bir gelişme olacak ve hüsran 18 Ekim'de ayrıldık.Adam beni her yerden engelledi.Sürpriz buymuş demekkki nasıl üzülmüştüm.Sonra tekrar baktırdım çuvalladı bu sefer fiyaskooo
Son birine baktırdım adı neydi Cengiz;verdiği vadeler var daha ama pek beğenmedim açıkçası...

Bu Zehra'yı çok duydum.Bende de teli vardı fakat sonra kaybettim.Arayamadım bile.Teli var mı sizde???Analizleri nasıl?

Arkadaşlar ben Yasemin'e de gittim 6.his cafe ye .. cakralarn kapali senin dedi ondan hersey dedi cakra acma islemide yapiorm bn dedi tanesi 200 tl miydi neydi 7 cakram warsa 1400tl :) bnde tesekkurettim we ciktimm:)

Iyi salliyomus bence :) cakra kapali fln yalan oyle seyler... yok yildizin dusuk yok buyu var vs.. buyu varsa kim yapmis nereye nasil yapmis soyler muska falansa okur getirir gozunuzun onunde buna da sahit olduydum..dedgim gbi bakmayan biri buyu oldugunu bilemez cinli olmasi lazim.. ben kucuklugumden beri biliyorum bu isleri.. biri anlima yazilar yazip suya baktrttydi isiklar sekller gorup anlattydim o da yorumladiydi herseyi de çıkıyordu.. bali olmamis mavi gozlu kiz cocugu gerekiyor o islem icin.. 6 yaslarnda fln dim.. kendim de bakardim bi ara ama beni korkutuyolar sonrasinda.. yani suya bakiyom diyenlerde gercek bakmiyo cogu artistler :).. cinli oldugunu hissedersiniz ztn..

Bu zehra nerde acaba , hangi cafede bakıyor. Bende kadının numarası dahi var ama nerden kaldı birinden mi kaydettim bilemiyorum. Zehra deyince aklıma kimse gelmiyor

kızlar ya şu dileği önerdim de bir arkadaş gitmiş. kadın orada değilmiş. onun eşi kanserdi. acaba vefat mı etti?bilgisi olan var mı?

o kim?inşallah yüzyüze bakan biridir. ben sanal ortamlara karşıyım.

bir de çok özel değilse neeri bildi ?

Onu bulamadık Güneş ablaya gittik genelde geleceĝe yonelik konustu mevcut durumdan bahsetmedi pek.Gidip beĝenen var mi
cnm şu güneş abla milletin gidip bitlendiği yerse dikkat. orada çok köpek kedi vs varmış. birde heryer kıl tüy .ve tabi falı sallamasyon.

şu herşeyi çıkan kişi şimdi nerede? bir de biz baktırsak.

kızlar ya şu dileği önerdim de bir arkadaş gitmiş. kadın orada değilmiş. onun eşi kanserdi. acaba vefat mı etti?bilgisi olan var mı?
Ben de Dilekten memnun kalanlardanim sen burada yazinca aradim yarin yerindeymis bayagi oldu baktirmayali... ki hic kimseye cok sık baktirmamak gerektiğini dusunenlerdenim... Yarın dilege bir baktirayim diyorum bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…