inşallah iyi şeyler çıkar.bir bak bakalım. enerjisi bir ara düşüktü. durum iyiyse bende gideceğim.baktırınca yorum yazarsan sevinirim. bolşans.Ben de Dilekten memnun kalanlardanim sen burada yazinca aradim yarin yerindeymis bayagi oldu baktirmayali... ki hic kimseye cok sık baktirmamak gerektiğini dusunenlerdenim... Yarın dilege bir baktirayim diyorum bakalim hayirlisi
canım limon bazaar da üst katta.katı unuttum.Dilek nerde pekiii hanımlar ayy ? Ne kadara bakıyor bir dee
Falı kime baktırdınız ben tam olarak anlamadım daçıkan fal haberim var hazır mıyız kızlaaar???
Yani yazmayım kimsenin ekmeği ile oynamayım diyorum da ben ve iki arkadaşım daha baktırdık çok tatlı hoş sohbet bir kadın ancak falları ne yazık ki çıkmıyor Zehra hanımın katılıyorum.Başkasını deneyin derim baktırmış biri olarakcnm zehraya hiç bulaşma. değmez.bir de çıkmıyor da.
Ben söyleyim... Telefonda bakan Zehra hanımdır kesin. Ben de baktırdım çıkmadı maalesef.Falı kime baktırdınız ben tam olarak anlamadım da
Tatlim hangi katta ya gecen gittim bulamadim.Kapida isim falan da yazmiyorBen de Dilekten memnun kalanlardanim sen burada yazinca aradim yarin yerindeymis bayagi oldu baktirmayali... ki hic kimseye cok sık baktirmamak gerektiğini dusunenlerdenim... Yarın dilege bir baktirayim diyorum bakalim hayirlisi
ya bu zehra millete okuyor mu ne yapıyor.durup durup gündem yaratıyor. kadın boş.öyle olmasaydı bizde giderdik. bir ara da sıla böyle ortaya çıkardı.şükür kurtulduk.darısı zehranın başına.Ben söyleyim... Telefonda bakan Zehra hanımdır kesin. Ben de baktırdım çıkmadı maalesef.
Güneş iğrenççOnu bulamadık Güneş ablaya gittik genelde geleceĝe yonelik konustu mevcut durumdan bahsetmedi pek.Gidip beĝenen var mi
cnm sıla da fos. beyin okur. ama aklımdan geçenleri okusun mutlu olayım dersen git.Sıla'nın telefon numarasını bilen var mı?
İLKKEZ DUYDUM ASYAM CAFEYİ ..
cnm durumuna çok üzüldüm. diyanetin ücretsiz fetva hattı var. orayı bir arasana sana yardımcı olurlar.ya bu işler ne kötü ya. insanları böyle kullananlar nasıl hesap verecekler bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun da hepimiz bu saçma işlerden kurtulalım.ayrıca cnm sakın korkma korsan bile bunun sonu yok. bugün 50 bin yarın 100 bin nereye kadar?arkadaşlar merhaba. lütfen yardım edin. çok zor durumdayım. karanfil sokaktaki medyum yasemine gitmiştim sürekli hasta olduğum için. annene yapılan bir büyü yüzünden sende de büyü var bunu bozmamız lazım dedi. 41 gün sürecek dedi. ve sonrasında sürekli beni arayarak yanına çağırdı. kurban kesilmesi lazım, safran alınması lazım, deri alınması lazım, şu lazım bu lazım diyerek toplamda 50bin tl gibi bir harcama yaptırdı bu süreçte bana. param olmadığı için de sürekli arkadaşlarımdan borç aldım ya da kredi çektim. sıfırı tüketmiş durumdayım ve kadın hala beni arıyor kanlı dolunayda bir yansıma olmuş kurşun dökmemiz lazım gel yanıma diye. artık gitmek istemiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum yarım bıraktığım için ters teper mi diye. şu an yazarken inanın midem bulanıyor, ellerim titriyor, nefes alamıyorum. lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?