Ankara'daki Falcılar

şu kadının ses va görüntü kayıtlarını alsana. tehtit mesajları varsa onların hepsiyle galiba zabıtalar ilgileniyor. ihbar et. onlar kılık değiştirerek müşteri kılığında onun yanına gidip suçüstü yaparlar. tethtit , büyü, fal aslında suç.

savcılıkta oluyor ama zabıtalar suçüstü yapıyor.

medyum süheylayı götürdükleri gibi arkadaşların dediği doğru cnım bugun 50 yarın 100 sonu yok şikayet et ihbar et savcılığa suç duyurusunda bulun ..

Kadını şikayet et ,Götürsünlerde biraz aklı başına gelsin.sana şimdi inanma bu tür şeylere desekte inanacaksın ,bi kere içine o korku girmiş ...
Sana tavsiyem ilim irfan sahibi ,dini bilgisi olan birine danış ,Dinle.o zaman anlayacaksın bu tür şeylerin ne kadar palavra olduğunu ...

Sakın inanma google yaz nasıl bozulur diye oku duanı tamamdır.

evinizin yakınında bir cami falan varsa oranın hocasına imamına danış en kötüü canımm dua falan sor

Bugün burada adı geçen Dilek'e fal baktırdım. Şu limon bazaarın üstündeki Dilek'e. Baktırdığım en kötü fallardan biriydi. Mesela eski sevgilimden bahsederken şu şekildeydi; evli mi hayır, evlenip ayrılmış mı hayır, evlilikten dönmüş mü hayır... Bu nasıl fal böyle ya!! Tek kelime bilemedi. Bir de o kadar iddialı konuşuyor ki sanırsın hayatımı döktü ortaya. Kadriye ve Dilek beni faldan soğuttu! Gelecekle ilgili söyledikleri henüz çıkmadı ama bence Ankara'daki en iyi falcı Zehra. En azından şimdiki durumu çok çok iyi biliyor.

acaba aynı Dilek ten mi bahsediyoruz ben 3 yıl önce baktırmıştım Asyam kafe de, Kütahya da ikamet ettiğim için sık gidemedim sonra da oradan ayrılmış numarası varsa bana verebilir misiniz

Aynı Dilek'ten mi bahsediyoruz bilmiyorum. Bugün ilk kez gördüm. Daha önce nerede ne yapardı bilmiyorum.

Zehra nerde fal bakiyor kizlar

Birde kime gitmemi tavsiye edersiniz ? Belli bir donem ara vermistim ama tekrar gitmeyi dusunuyorum. Bahcekide cati kafede baktirmistim ama o da cikmadi bana. Arkadasimda baktirmisti ama ona cikti. Kadinin adi neydi bilmiyirum genc siyah sacli bir kadin. Ya da netten mi baktirsam acayip karisik bende durumlar

kızlar sakarya çatı kafede eskiden bir arzu vardı. bir de psikolog olan bir bayan vardı adını hatırlayamadım. bugün eski notlarıma baktığımda ikisi de çıkmış . bilgisi olan var mı?

psikolog olanın adı da bahardı. şimdi hatırladım. bilgisi olan var mı?

İyi geceler :) Geçmişte Eskişehir’de kadriye hanım vardı. Telefonunu bilenler bana yazabilir mi acaba lütfen? Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…