Kadını şikayet et ,Götürsünlerde biraz aklı başına gelsin.sana şimdi inanma bu tür şeylere desekte inanacaksın ,bi kere içine o korku girmiş ...arkadaşlar merhaba. lütfen yardım edin. çok zor durumdayım. karanfil sokaktaki medyum yasemine gitmiştim sürekli hasta olduğum için. annene yapılan bir büyü yüzünden sende de büyü var bunu bozmamız lazım dedi. 41 gün sürecek dedi. ve sonrasında sürekli beni arayarak yanına çağırdı. kurban kesilmesi lazım, safran alınması lazım, deri alınması lazım, şu lazım bu lazım diyerek toplamda 50bin tl gibi bir harcama yaptırdı bu süreçte bana. param olmadığı için de sürekli arkadaşlarımdan borç aldım ya da kredi çektim. sıfırı tüketmiş durumdayım ve kadın hala beni arıyor kanlı dolunayda bir yansıma olmuş kurşun dökmemiz lazım gel yanıma diye. artık gitmek istemiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum yarım bıraktığım için ters teper mi diye. şu an yazarken inanın midem bulanıyor, ellerim titriyor, nefes alamıyorum. lütfen yardım edin.
Sakın inanma google yaz nasıl bozulur diye oku duanı tamamdır.arkadaşlar merhaba. lütfen yardım edin. çok zor durumdayım. karanfil sokaktaki medyum yasemine gitmiştim sürekli hasta olduğum için. annene yapılan bir büyü yüzünden sende de büyü var bunu bozmamız lazım dedi. 41 gün sürecek dedi. ve sonrasında sürekli beni arayarak yanına çağırdı. kurban kesilmesi lazım, safran alınması lazım, deri alınması lazım, şu lazım bu lazım diyerek toplamda 50bin tl gibi bir harcama yaptırdı bu süreçte bana. param olmadığı için de sürekli arkadaşlarımdan borç aldım ya da kredi çektim. sıfırı tüketmiş durumdayım ve kadın hala beni arıyor kanlı dolunayda bir yansıma olmuş kurşun dökmemiz lazım gel yanıma diye. artık gitmek istemiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum yarım bıraktığım için ters teper mi diye. şu an yazarken inanın midem bulanıyor, ellerim titriyor, nefes alamıyorum. lütfen yardım edin.
evinizin yakınında bir cami falan varsa oranın hocasına imamına danış en kötüü canımm dua falan sorarkadaşlar merhaba. lütfen yardım edin. çok zor durumdayım. karanfil sokaktaki medyum yasemine gitmiştim sürekli hasta olduğum için. annene yapılan bir büyü yüzünden sende de büyü var bunu bozmamız lazım dedi. 41 gün sürecek dedi. ve sonrasında sürekli beni arayarak yanına çağırdı. kurban kesilmesi lazım, safran alınması lazım, deri alınması lazım, şu lazım bu lazım diyerek toplamda 50bin tl gibi bir harcama yaptırdı bu süreçte bana. param olmadığı için de sürekli arkadaşlarımdan borç aldım ya da kredi çektim. sıfırı tüketmiş durumdayım ve kadın hala beni arıyor kanlı dolunayda bir yansıma olmuş kurşun dökmemiz lazım gel yanıma diye. artık gitmek istemiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum yarım bıraktığım için ters teper mi diye. şu an yazarken inanın midem bulanıyor, ellerim titriyor, nefes alamıyorum. lütfen yardım edin.
Siz daha önce zehra yi da begenmemissiniz şimdi iyi diyorsunuz anlamadimBen söyleyim... Telefonda bakan Zehra hanımdır kesin. Ben de baktırdım çıkmadı maalesef.
Bu kadriye neymis bolee ya bikac kisiden daha duydm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?