Ankara'daki Falcılar

kızlar kadriye pek kimseye bakmıyor diye biliyorum. benim bir doktor arkadaş yalvarmıştı günlerce isteksiz baktı bahanelerle vede çıkmadı.haberiniz olsun. canı istemezse o da tırt.

bir de yener varmış. bugün bir bayan söyledi. onun dedikleri harfiyen çıkıyormuş. baktıran var mı?

ayrıca hocalığı da varmış. işlem filan doğru mu?

ARKADAŞLAR YAZIP YAZMAMAKTA ÇOK KARARSIZ KALDIM.AMA BUNU DA YAZMAZSAM VİCDANEN ÇOK RAHATSIZ OLURUM. DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ŞU LEZBİYEN İRİ YARI EBRU BENİM TANIDIĞIM BİRİNE ZORLA FARKLI YOLLARDAN PARA KAZANDIRARAK(AÇIKLAYAMAYACAĞIM) TEHDİT YOLU İLE KENDİNE GELİR ELDE EDİYORMUŞ. BEN DE KADINLA KARŞILAŞINCA ÇOK ÜZÜLDÜM. KADIN RESMEN MİLLETİ HİPNOTİZE EDEREK BÜYÜ YOLUYLA KENDİSİNE BAĞLIYOR. YAZMAYACAKTIM. VE BİLİYORUM ÇOK İTİCİ GELİYOR BU TÜR YAZILAR AMA YİNE DE DAYANAMADIM. EĞER BİR KİŞİ BİLE BU İNSANIN ELİNDEN KURTULURSA VE BEN BUNA VESİLE OLURSAM NE MUTLU BANA.VE LÜTFEN ÇEVRENİZDEKİ İNSANLARI BU KADINDAN UZAK TUTUN. BU İNSANI NASIL HALA YAKALAYAMIYORLAR HAYRET. ÜSTELİK KESİNLEŞMİŞ CEZASI VAR.NELERE KARIŞMIŞ AMA YIRTIYOR.ŞİMDİ DE KARANFİLDE BİR DE UTANMADAN MİLLETİ DOLANDIRARAK YER AÇMIŞ. HERKESTEN BİLEZİKLER ALARAK FİLAN.BENDEN SÖYLEMESİ. İNANIN BUNUN YANINDA DİĞER BÜTÜN FALCILAR YİNE İYİDİR. SİZ SİZ OLUN BUNLARA KOZ VERMEYİN.ADRES BİLGİSİ , TELEFON BİLGİSİ VS.....

valla bilmiyorum. tunalı galiba. burada birileri bahsetmişti. bir de çok vicdanlıymış. dolandırma filan olmaz dedi.

kadın hamile olmasına rağmen gidiyor yani o kadar güveniyor.

dur ben bir sorarım .yarın hatırlat bana özelden alabilirsem yazarım.

onun annesi eskişehirdeydi oradan bir komşu sanırım aracı oldu. tam hatırlamıyorum. bana o kadın hep itici geldi. ve ben ona hiç baktırmak istemedim. nedendir bilemiyorum.

onun annesi eskişehirdeydi oradan bir komşu sanırım aracı oldu. tam hatırlamıyorum. bana o kadın hep itici geldi. ve ben ona hiç baktırmak istemedim. nedendir bilemiyorum.
İtici geldiyse zaten baktırmamalısınız bence de. Ben de Eskişehir’liyim ama bulamıyorum Kadriye’yi Çok baktırasım vardı ona

İtici geldiyse zaten baktırmamalısınız bence de. Ben de Eskişehir’liyim ama bulamıyorum Kadriye’yi Çok baktırasım vardı ona
buradan birileri vardı onunla görüşen. belki ulaşabilirsin. benim o arkadaş şimdi japonyada eğitimde pek konuşamıyoruz. buradan birilerine sor mutlaka bilgi alırsın.

buradan birileri vardı onunla görüşen. belki ulaşabilirsin. benim o arkadaş şimdi japonyada eğitimde pek konuşamıyoruz. buradan birilerine sor mutlaka bilgi alırsın.
Teşekkür ederim Kimse dönüş yapmadı Umarım Eskişehir’deki Kadriye’ye ulaşan biri bana döner.

Canım yıllar önce baktirmistim ben hiç bir dediĝi çıkmadı anda da eh ište
çok üzüldüm. ama bir yerde de iyi oldu .100 tl den kurtulduk. bilgi için çok teşekkür cnm.zaten burayı takip etmenin anlamı da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…