- 8 Şubat 2018
- 172
- 173
- 23
Bu kadriye eskisehirde miydi? Kadriye diye bir falcı varmış eskisehirde.Bugün burada adı geçen Dilek'e fal baktırdım. Şu limon bazaarın üstündeki Dilek'e. Baktırdığım en kötü fallardan biriydi. Mesela eski sevgilimden bahsederken şu şekildeydi; evli mi hayır, evlenip ayrılmış mı hayır, evlilikten dönmüş mü hayır... Bu nasıl fal böyle ya!! Tek kelime bilemedi. Bir de o kadar iddialı konuşuyor ki sanırsın hayatımı döktü ortaya. Kadriye ve Dilek beni faldan soğuttu! Gelecekle ilgili söyledikleri henüz çıkmadı ama bence Ankara'daki en iyi falcı Zehra. En azından şimdiki durumu çok çok iyi biliyor.
bazen Alanya da oluyor bazen Eskisehirde bildigim kadarıyla, ben gitmistim hayli sira vardi 2 yıl onceBu kadriye eskisehirde miydi? Kadriye diye bir falcı varmış eskisehirde.
Ben de kadriyeye uzun uğraşlar sonunda baktırabilmiştim ,çok umutluydumçok üzüldüm. ama bir yerde de iyi oldu .100 tl den kurtulduk. bilgi için çok teşekkür cnm.zaten burayı takip etmenin anlamı da bu.
bazen Alanya da oluyor bazen Eskisehirde bildigim kadarıyla, ben gitmistim hayli sira vardi 2 yıl once
Benim baktirdigim Kadriye Mersinli sanirim. Ben de buradan bulmustum numarasini.A accalarentia kadriye diye bir falciya telefondan fal baktirmisti. Fakat memnun kalmadı. Soranlar var eskişehirli kadriyeyi acaba aynı kisi mi diye düşündüm belki ayni kisidir yardımcı olur arkadaşlara.numarasini arıyorlar sanırım.
Bende zehraya baktırdım anı,cok iyi bildi ama gelecege työnelik je dediyse cıkamdı aynınzamanda kendide zaten tarihte iyi olmadgını söyledi. Dünde mesj attım yine tarihim cıkmaz benim dedifallardan çok mu etkilenmeye başladım bilmiyorum kızlar ama zehra hanım bana evliliğine dikkat et çatırdamalar olabilir kayınvaliden vasıtasıyla demişti 1 ay önce ve ben sanırım boşanma kararı aldım
bir ara iki sene önce üç dört defa gittim. biliyor sandım ama çok uyanıkmış. meyerse benim o dönem erkek arkadaşımın iş arkadaşından bilgileri alı alıp bana söylüyormuş. bunu anlayınca bıraktım. tüm rengarenk için konuşuyorum reyhan ablanın iyi bir insan olduğunu da vurgulayarak ne yazık ki boş.hepsini denemiştim.Rengarenk Derya nasıl kızlar? Giden var mı?
Dilek acaba Asyam Kafede calisan bir Dilek vardı ayni kisi mi acabaay cidan figen zaten yıllardır boş. turuncu rengarenk ......alayı tırt.beyin okuma dolandırma bulandırma. ben artık butik falcı peşindeyim. böyle fabrikasyon hizmetler değil. mesela dilekte olduğu gibi birebir ilgi.onun sonuçları daha başarılı. birde ebru alev var o da iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?