Ankara'daki Falcılar

Bu kadriye eskisehirde miydi? Kadriye diye bir falcı varmış eskisehirde.

çok üzüldüm. ama bir yerde de iyi oldu .100 tl den kurtulduk. bilgi için çok teşekkür cnm.zaten burayı takip etmenin anlamı da bu.
Ben de kadriyeye uzun uğraşlar sonunda baktırabilmiştim ,çok umutluydum
Falı yorumlarken öyle şaşırıp vay bildi dediğim bişey olmamıştı ,neyse çok takılmayayım belki tarihleri ve anlattığı olaylar çıkar dedim ,o da olmadı ..hiçbir dediği çıkmadı ,boş iş o da .

A accalarentia kadriye diye bir falciya telefondan fal baktirmisti. Fakat memnun kalmadı. Soranlar var eskişehirli kadriyeyi acaba aynı kisi mi diye düşündüm belki ayni kisidir yardımcı olur arkadaşlara.numarasini arıyorlar sanırım.
bazen Alanya da oluyor bazen Eskisehirde bildigim kadarıyla, ben gitmistim hayli sira vardi 2 yıl once

yok valla. en iyisi iki üç bakımdan sonra yanılıyor.yada işleme girip seni talan ediyor.(bana oldu da) maddi manevi yıkım.

Benim baktirdigim Kadriye Mersinli sanirim. Ben de buradan bulmustum numarasini.

fallardan çok mu etkilenmeye başladım bilmiyorum kızlar ama zehra hanım bana evliliğine dikkat et çatırdamalar olabilir kayınvaliden vasıtasıyla demişti 1 ay önce ve ben sanırım boşanma kararı aldım

Bende zehraya baktırdım anı,cok iyi bildi ama gelecege työnelik je dediyse cıkamdı aynınzamanda kendide zaten tarihte iyi olmadgını söyledi. Dünde mesj attım yine tarihim cıkmaz benim dedi

arkadaşlar şunu unutmayın ki falcıların %90 ı beyin okur. sizin düşüncelerinizi dile getirir. zaten insan da düşüncelerini hayatında uygular. bir falcı için yuvanızı yıkmayın. hipnotize olmayın. herşey psikolojik zaten. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Rengarenk Derya nasıl kızlar? Giden var mı?
bir ara iki sene önce üç dört defa gittim. biliyor sandım ama çok uyanıkmış. meyerse benim o dönem erkek arkadaşımın iş arkadaşından bilgileri alı alıp bana söylüyormuş. bunu anlayınca bıraktım. tüm rengarenk için konuşuyorum reyhan ablanın iyi bir insan olduğunu da vurgulayarak ne yazık ki boş.hepsini denemiştim.

Cidan cafe figen.bos yenimahalle.superisi.cafe bos asmalikonakmi.asmalibahcemi.ne bos.sakaryadaki digee cafeleerde bos bicoguna gittmnsmsi falci adlarni hatrlamiorum ezel wardi earkadasm sonere baktrdi tuanna tam bi fiyasko.. yeni kisileri kesfedersek paylasalimmm

ay cidan figen zaten yıllardır boş. turuncu rengarenk ......alayı tırt.beyin okuma dolandırma bulandırma. ben artık butik falcı peşindeyim. böyle fabrikasyon hizmetler değil. mesela dilekte olduğu gibi birebir ilgi.onun sonuçları daha başarılı. birde ebru alev var o da iyiydi.

Dilek acaba eskiden Asyam Kafede calisan bir Dilek vardı o bayan mı

Dilek acaba Asyam Kafede calisan bir Dilek vardı ayni kisi mi acaba

Bende turuncu kafe de ki kadere gittim bi şeyler salladı ama hepsini zaman gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…