Ankara'daki Falcılar

kızlar ankaradayken üç göz fal evine gittim vera yoktu. ben de sezene baktırdım. çok anlık yorum yapıyor ve seni anlatıyor.
sanırım burada okumuştum çakraları falan açacağını söyleyen biri vardı sanırım o kişi bu kişi. tırt yani

Banada 6.his cafedeki yasemin demisti kahve falina baktinda tum cakralarn kapali acalim dedi tanesi200 tl den ...

arkadaşlar öncelikle merhaba. uzun zamandır burayı takip ediyorum. fala çok meraklıyım sizler gibi. benim sizlerden ricam bugün fal krizim tutu. çok pahallı olmayan ama en azından anda ve yakın gelecte gidebileceğim sakarya kızılay gibi birileri var mı? bu arada dün şu meşhur yenere gittim. aslında başarılıydı. ama hiç işime gelmedi. yenerin dedikleri inşallah çıkmıyordur. çıkıyorsa benim bütün umutlar suya düştü demektir. yenerle ilgili bilgisi olan var mı?bir de acil falcı önerisi lütfen.

Bende gitmiştim üçüncü göze ama tesadüf gitmiştim..Sezen di galiba kısa boylu esmer bende anı bile bilememişti..Vasat bir falı var evde aralarında bakan komşular daha iyi bakar..Bencede tırt

kızlar bugün dayanamadım. kendimi alışveriş yaparken evim kafede buldum. biraz tenhaydı bugün. ben aslında mercan varmış onu arıyordum da bugün izinliymiş bende oradaki bayanın yönlendirmesiyle funda adında bir falcıyı denedim.dünkü yener faciasından sonra moralim düzeldi. kadın olumlu biri. vede mantıklı. önce kahve ve tarotunu denedim. baktım iyi gibi valla bir de su baktırdım. toplamda da 85 tl verdim. şimdi merakla bayram sonunu bekliyorum. bakalım neler olacak?umarım yener yanılır da fundanın falı çıkar. kimin falı çıkarsa yazacağım.

bayramdan sonra belli olacak.inşallah yener yanılır.

Kuafore gitmistm bugun kadinla konusuoduk edioduk bu tuananin oldu cati cafede sarisin bi bayaba annesi baktirms we biraz bilmisti dedi ailesel durumlardndannfalan ama tuanna deilmis

Kuafore gitmistm bugun kadinla konusuoduk edioduk bu tuananin oldu cati cafede sarisin bi bayaba annesi baktirms we biraz bilmisti dedi ailesel durumlardndannfalan ama tuanna deilmis
kim ki o. sakın arzu olmasın. o ise malesef ben bir ara çatıdaki arzu denilen bir bayana takılıyordum. aslında ilk iki üç falı çıktı. hemde şaşılacak şekilde. bence o bayansa birkaç kere gidilir. sonrası çıkmaz.bence en iyi falcının bile ancak %20 30 u çıkıyor. tecrübeyle sabittir.

şu evimde mercan varmış. çok merak ediyorum. hatta bir ara piyasadan çekilmiş. galiba rahatsızmış.şimdi galiba tekrar başlayacak dediler. acaba bilgisi olan var mı?mercana baktıran var mı?
ben bir ara burada çok eskiden okumuştum. ilk falı olduğu gibi çıkıyor demişlerdi.

Iyi geceler arkadaşlar ...ben parayla sadece 2 kere fal baktirdim. Bunlardan ilkini 2005 yılında henüz evlenmeden arkadaşımın zorlamasıyla
...kadin evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bildi ..sadece çocuğumun cinsiyetini tutturamadi.yillar bile tahmin etti. Sanırım enerjimiz tutmuştu . 1 ay önce kendisini buldum ve tekrar baktirdim.ne yalan söyleyim iyiydi ama ilk kez olduğu gibi değil. Anı ve geçmişi bildi...geleceğu de göreceğim bakalım ...kendimde biraz bu işlerden anladığım için atıyor mu atmıyor mu anlıyorum açıkçası

Nerde baktırdınız. Bizde gitsek :)

Mercana baktırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…