Ben baktırdım beğendimTuruncu cafe kadere baktıran var mı
Dediği şeylerden çıkan oldu mu kuzum yaBen baktırdım beğendim
kızlar ankaradayken üç göz fal evine gittim vera yoktu. ben de sezene baktırdım. çok anlık yorum yapıyor ve seni anlatıyor.
sanırım burada okumuştum çakraları falan açacağını söyleyen biri vardı sanırım o kişi bu kişi. tırt yani
olur cnm. yazarım tabi.Cikarsaaa yaz lutfen evim cafe Ozgeye gitmistimm bnde
kim ki o. sakın arzu olmasın. o ise malesef ben bir ara çatıdaki arzu denilen bir bayana takılıyordum. aslında ilk iki üç falı çıktı. hemde şaşılacak şekilde. bence o bayansa birkaç kere gidilir. sonrası çıkmaz.bence en iyi falcının bile ancak %20 30 u çıkıyor. tecrübeyle sabittir.Kuafore gitmistm bugun kadinla konusuoduk edioduk bu tuananin oldu cati cafede sarisin bi bayaba annesi baktirms we biraz bilmisti dedi ailesel durumlardndannfalan ama tuanna deilmis
Nerde baktırdınız. Bizde gitsek :)Iyi geceler arkadaşlar ...ben parayla sadece 2 kere fal baktirdim. Bunlardan ilkini 2005 yılında henüz evlenmeden arkadaşımın zorlamasıyla
...kadin evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bildi ..sadece çocuğumun cinsiyetini tutturamadi.yillar bile tahmin etti. Sanırım enerjimiz tutmuştu . 1 ay önce kendisini buldum ve tekrar baktirdim.ne yalan söyleyim iyiydi ama ilk kez olduğu gibi değil. Anı ve geçmişi bildi...geleceğu de göreceğim bakalım ...kendimde biraz bu işlerden anladığım için atıyor mu atmıyor mu anlıyorum açıkçası
Mercana baktırdınız mışu evimde mercan varmış. çok merak ediyorum. hatta bir ara piyasadan çekilmiş. galiba rahatsızmış.şimdi galiba tekrar başlayacak dediler. acaba bilgisi olan var mı?mercana baktıran var mı?
ben bir ara burada çok eskiden okumuştum. ilk falı olduğu gibi çıkıyor demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?