Ankara'daki Falcılar

Ben 3. Gözün daimi bir üyesi olarak söylüyorum canım benim devamlı gittiğim bir mekandır ve mekan olarakta falcılar olarakta kalitelidir. Sezen'i denedim bence enerjiniz uymamış olabilir ya da yorgun bi zamanına denk gelmişsindir çünkü bana verdiği tarihler hep tuttu. iki arkadaşımı daha götürdüm hatta biri halen beklemede ama diğerine sevgilinle çok yakında büyük bi problem yaşayacaksınız kısa süreli ayrılık olacak demişti ve oldu şimdi barıştılar ama.

Ne kadara bakıyor bu sezen peki.. Denembilcek gibi sanırım.

Kızlar konur sokak da ofisinde bakan Fatma diye bir falcı varmış. Duyan bilen var mi. Kursunda dokuyorlarmis orda. Bir arkadaşım gitmiş ustunde büyü var kurşun dökelim hesabı yapmış.
Cikar mi falı duyan giden var mi yazarsaniz sevinirim

Şuan sezen mi mercan mı arasındayım ve bugün bi fal baktırasım var akıllara zarar siz olsanız hangisine giderdiniz :/

Kızlar Turuncu da Şehrazat,Kader ve Yasemin Gül'e gittim ama üçü de farklı şeyler söyledi.Bence üçü de çok kötüydü ama arkadaşlarım bu Şehrazatı çok övdü.Bu kadının söylediklerini yaşayan var mı ?

Kızlar merhaba. Dun evim kafeye gittim. Bayram dolayısıyla sanırım pek falcı yoktu. Funda diye birine baktırdım. Kahvesi 20 tl. Ama su kadar soyluyorum 5 tl bile etmez. Hicbiseyi bilemedi. Biseyler söylüyo ama ben hayır öyle degil dedikce,sorular sorup agzımdan laf almaya calıstı. Hatta bi süre sonra oturdum ben anlatmaya basladım.
En azından keske 1-2 bisey bilebilseydi verdiğim paraya acımazdım.

Sizin önerebileceginiz biri var mı yakın gelecekte dedikleri cıkar diyebileceginiz? Yada anlık iyi tespitlerde bulunan.

Ben şehrazat ve yasemingüle baktırdım. Şehrazat anda ve geçmişte çok çok iyiydi. Böyle geçmişte ne yaşadıysam ne konuştuysam ağzımdan çıkanları, bulunduğum yerleri falan sanki yanımdaymış gibi söyledi. Ben de çok umutlandım gelecek çıkar diye ama gelecek hiç dediği gibi olmadı. İki üç kere daha gittim ama o kadının geleceği çıkmıyor.Bir de şehrazat varlıklarla bakıyor haberin olsun, öyle bakanların genelde geleceği çıkmıyor ama o an ve geçmişte merak ettin bi şey varsa git.
Yasemingüle de iki yıldır gidiyorum ara ara. O da anda çok iyiydi. Ama yasemingülün geleceği bende çıkıyor. Her falı değil ama bende en iyi gelecek tahmini yapan yasemingül oldu.

Ne kadara bakıyorlar acaba? Bi de sen ne baktırmıştın?

Teşekkür ederiim
okuyunca çok şaşırdın. bende funda kısmen de olsa çıktı. ilginç. ben de de yener çıkmadı mesela. demek ki belli olmuyor bu işler. yener için konuşmak gerekirse bir daha asla diyebilirim. bir de işlem filan saçmalıyor.100 tl kesinlikle etmez.o para havaya gitti. ama funda bende daha isabetliydi.

şu yasemingül esmer çok zayıf olan mı? o ise malesef çıkmıyor. değil ise denememi önerir misiniz?bende zayıf olan yaseminin çok saçma bir şeyi çıkmıştı. onun içinde gittiğime değmedi. bir de turuncu çok para alıyor.

Ya bana çıkabilecek bişey demedi açıkcası.
Arkadaşım ise,bildiği bi kaç şeyi olduğunh söyledi. Bu enerji olayına pek inanmam ama sanırım böyle bişey varki bende tutmadı.
Böyle zoraki bakar bi tavrı vardı. Bişeyler söyledi ben öyle değil dedikçe,söylediklerim üzerinden bir şeyler demeye başladı.
Şöyle diyim,harfler verdi ne zaman ayrıldınız işte burcu şu mu falan dedi.
Ne o harfler var içerisinde,ne burcu o,ne de ayrıldığım biri. Sevgilim var dediğim de,burcu ne adı ne vs demeye basladı. Vasat ötesi vasattttttt

Yok zayıf olan esmer yasemin bana da çok salladı çok saçmaydı onun falı. Yasemingül zayıf değil balık etli biraz saçları da sarı ombreliydi en son

Allah Allah çok şaşırdım. bende tutu ama?dur bakalım. o da birkaç şey çok değil.

Yok zayıf olan esmer yasemin bana da çok salladı çok saçmaydı onun falı. Yasemingül zayıf değil balık etli biraz saçları da sarı ombreliydi en son
sağol cnm. onu bir deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…