cnm rengarenk zaten burada çok yazıldı. turuncu da iyi reklam yapıyor ama oda iyi değil. bak evimde bazıları tuturuyor.ama o da pek başarılı sayılmaz.Asla adımımı atmicam fal cafelere birini daha ekledim ..
1. Turuncu ( alayı dolandirici, kursun dökelim zart zurt derler yolmak için her yolu denerler)
2. Evim ( ağzı iyi laf yapan karılar var bi iki yerden tutturup devamli gelmeni saglalrlar)
3. Rengarenk ( vasat ötesi) daha ne diyim .....
Dilek kimdi canım o nerdeBen yine dilek e baktirdim bugün cok enteresan ayrıntılar bildi anla ilgili ve durumla ilgili daha once söylediği ve bu ara gerçekleşen şeylerle de ilgili. Gelecek yine beklemedeyim benim onunla enerjim tutuyor sanirim
aceba kıme baktırdınız nerdee bu falcı ?Iyi geceler arkadaşlar ...ben parayla sadece 2 kere fal baktirdim. Bunlardan ilkini 2005 yılında henüz evlenmeden arkadaşımın zorlamasıyla
...kadin evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bildi ..sadece çocuğumun cinsiyetini tutturamadi.yillar bile tahmin etti. Sanırım enerjimiz tutmuştu . 1 ay önce kendisini buldum ve tekrar baktirdim.ne yalan söyleyim iyiydi ama ilk kez olduğu gibi değil. Anı ve geçmişi bildi...geleceğu de göreceğim bakalım ...kendimde biraz bu işlerden anladığım için atıyor mu atmıyor mu anlıyorum açıkçası
Dilek yüksel caddesinde limon bazarin olduğu binanin 4. Katinda cafe degil ofis gibiDilek kimdi canım o nerde
nekadara bakıyr peki dilek ve işlm olayına giriyor muDilek yüksel caddesinde limon bazarin olduğu binanin 4. Katinda cafe degil ofis gibi
cnm çıkıyor muymuş? bilgi alabilir miyiz?Uzun arayışlar sonucu bi tane buldum sanırım suya bakan gidebilirsem yazicam ama kırşehirdeymiş
Ben kahve tarot baktiriyorum 50tlye su yildizname de bakiyormus ama ben hic baktirmadim onlari bilmiyorun kurşun döktüğünu biliyorum. Kac kere baktirdiysam islem konusu hiç geçmedi o yuzden islem yapip yapmadığı konusunda bir fikrim yokP
nekadara bakıyr peki dilek ve işlm olayına giriyor mu
Su pahalidir sanirim kac tl imisUzun arayışlar sonucu bi tane buldum sanırım suya bakan gidebilirsem yazicam ama kırşehirdeymiş
cnm sineme boşa gidipte para verme. dedikleri çıkmaz. anı ve geçmişide e artık bilsinler bir zahmet.o da malum üç harflilerden dolayı yoksa onu da bilecekleri yok. yani özet bilgi simen zaman kaybı.Bu arada Milaz Cafeden Sinemi denedim. Çok sıcakkanlı birisi... İçerisi tıklım tıklım... Randevuyla çalışıyor. Ben çat kapı gittim. Zoraki araya sıkıştırdı beni sağolsun...2 ay önce gitmiştim. Yani anı ve geçmişi bildi gibi ama yakın tarihte olacak dediği bir olay olmadı. Diğer söyledikleri için ise şu aralar olması lazım Allahın izniyle tabi ama henüz gerçekleşmedi....
Bu arada kızlar bende 1 yıldır sürekli fal baktırdım telden... en az 15 kişi denemişimdir....İyi diyebileceğim 1-2 kişi vardı ama artık onlarında dedikleri son 3 aydır çıkmıyor... Anı ve karşı tarafın kafasındakileri bana söyleyebilecek ne yaşadığını bilecek küçükte olsa yakın geçmiş zamanı tutturan iyi bir uzman varmı önerebileceğiniz ...
Peki canım teşekkürler bilgi için...cnm sineme boşa gidipte para verme. dedikleri çıkmaz. anı ve geçmişide e artık bilsinler bir zahmet.o da malum üç harflilerden dolayı yoksa onu da bilecekleri yok. yani özet bilgi simen zaman kaybı.
Ben yine dilek e baktirdim bugün cok enteresan ayrıntılar bildi anla ilgili ve durumla ilgili daha once söylediği ve bu ara gerçekleşen şeylerle de ilgili. Gelecek yine beklemedeyim benim onunla enerjim tutuyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?