Ankara'daki Falcılar

Rengarenk derya... verdiğim 30 tl zehir zıkkım olsun... 2 kadın tezgah açıp oraya oh miss milleti kandiriyonuz. Kız bari bi iki bişey tuttursaydin.. O kadar vasattin.. burayı okudugnuda adım gibi biliyorum ...

Şunu anladimki yüzde ellisi tokatçı ... bizse fal krizlerine yenik düşen kesim maalesef... bi bluz alsam o paralara yine psikolojim düzelirdi.. umarım kurtuluruz bu illetten biran önce

Asla adımımı atmicam fal cafelere birini daha ekledim ..
1. Turuncu ( alayı dolandirici, kursun dökelim zart zurt derler yolmak için her yolu denerler)
2. Evim ( ağzı iyi laf yapan karılar var bi iki yerden tutturup devamli gelmeni saglalrlar)
3. Rengarenk ( vasat ötesi) daha ne diyim .....

cnm rengarenk zaten burada çok yazıldı. turuncu da iyi reklam yapıyor ama oda iyi değil. bak evimde bazıları tuturuyor.ama o da pek başarılı sayılmaz.

Ben yine dilek e baktirdim bugün cok enteresan ayrıntılar bildi anla ilgili ve durumla ilgili daha once söylediği ve bu ara gerçekleşen şeylerle de ilgili. Gelecek yine beklemedeyim benim onunla enerjim tutuyor sanirim

Ben yine dilek e baktirdim bugün cok enteresan ayrıntılar bildi anla ilgili ve durumla ilgili daha once söylediği ve bu ara gerçekleşen şeylerle de ilgili. Gelecek yine beklemedeyim benim onunla enerjim tutuyor sanirim
Dilek kimdi canım o nerde

aceba kıme baktırdınız nerdee bu falcı ?

Uzun arayışlar sonucu bi tane buldum sanırım suya bakan gidebilirsem yazicam ama kırşehirdeymiş

ankaradakilerin hepsi denendi sanırım. ve ne yazık ki hepside patladı. artık yeni birileri lazım.

Bu arada Milaz Cafeden Sinemi denedim. Çok sıcakkanlı birisi... İçerisi tıklım tıklım... Randevuyla çalışıyor. Ben çat kapı gittim. Zoraki araya sıkıştırdı beni sağolsun...2 ay önce gitmiştim. Yani anı ve geçmişi bildi gibi ama yakın tarihte olacak dediği bir olay olmadı. Diğer söyledikleri için ise şu aralar olması lazım Allahın izniyle tabi ama henüz gerçekleşmedi....

Bu arada kızlar bende 1 yıldır sürekli fal baktırdım telden... en az 15 kişi denemişimdir....İyi diyebileceğim 1-2 kişi vardı ama artık onlarında dedikleri son 3 aydır çıkmıyor... Anı ve karşı tarafın kafasındakileri bana söyleyebilecek ne yaşadığını bilecek küçükte olsa yakın geçmiş zamanı tutturan iyi bir uzman varmı önerebileceğiniz ...

cnm sineme boşa gidipte para verme. dedikleri çıkmaz. anı ve geçmişide e artık bilsinler bir zahmet.o da malum üç harflilerden dolayı yoksa onu da bilecekleri yok. yani özet bilgi simen zaman kaybı.

Ben Dilek'e geçen 6-7 ay önce baktırmıştım. Başta sadece kahve falı istedim ama daha ayrıntılı baktığını söyleyerek tarot vs. eklemem için ısrar etti (Benim de canımın sıkkın olduğu bir dönemdi biraz saflıkla ikna oldum). Benden kahve + tarot 70 TL aldı ve bu kendisi için kesinlikle çok çok yüksek bir mebla. Kötü değildi evet ama çok iyi değildi kesinlikle. Ayrıca kendini çok fazla övüyor ve fazla paragöz.

Yani kızlar tavsiyem daha uygun fiyatlı bir falcıya fal baktırmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…