Ben de geçen sene baktırmıştım. Sanki sohbet ederek ağzından laf almaya çalışıyor gibi geldi bana kendiliğinden bildiği bi şey olmamıştı. Hep bana sordu.Ben Dilek'e geçen 6-7 ay önce baktırmıştım. Başta sadece kahve falı istedim ama daha ayrıntılı baktığını söyleyerek tarot vs. eklemem için ısrar etti (Benim de canımın sıkkın olduğu bir dönemdi biraz saflıkla ikna oldum). Benden kahve + tarot 70 TL aldı ve bu kendisi için kesinlikle çok çok yüksek bir mebla. Kötü değildi evet ama çok iyi değildi kesinlikle. Ayrıca kendini çok fazla övüyor ve fazla paragöz.
Yani kızlar tavsiyem daha uygun fiyatlı bir falcıya fal baktırmanız.
Yarın gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim galibaBen de geçen sene baktırmıştım. Sanki sohbet ederek ağzından laf almaya çalışıyor gibi geldi bana kendiliğinden bildiği bi şey olmamıştı. Hep bana sordu.
Ben arada bir gidiyorum ve 50 tl ye baktiriyorum... bende çıktı ama bilemiyorum tabii burada birine cikan digerine cikmiyor entresan bir sekildeBen de geçen sene baktırmıştım. Sanki sohbet ederek ağzından laf almaya çalışıyor gibi geldi bana kendiliğinden bildiği bi şey olmamıştı. Hep bana sordu.
Ahhh olsaaBu arada Milaz Cafeden Sinemi denedim. Çok sıcakkanlı birisi... İçerisi tıklım tıklım... Randevuyla çalışıyor. Ben çat kapı gittim. Zoraki araya sıkıştırdı beni sağolsun...2 ay önce gitmiştim. Yani anı ve geçmişi bildi gibi ama yakın tarihte olacak dediği bir olay olmadı. Diğer söyledikleri için ise şu aralar olması lazım Allahın izniyle tabi ama henüz gerçekleşmedi....
Bu arada kızlar bende 1 yıldır sürekli fal baktırdım telden... en az 15 kişi denemişimdir....İyi diyebileceğim 1-2 kişi vardı ama artık onlarında dedikleri son 3 aydır çıkmıyor... Anı ve karşı tarafın kafasındakileri bana söyleyebilecek ne yaşadığını bilecek küçükte olsa yakın geçmiş zamanı tutturan iyi bir uzman varmı önerebileceğiniz ...
ya bence dilek işine geldiği gibi bakıyor. ben ona birkaç defa geçen senelerde gittim. ilk falı etkileyiciydi vede %50 çıkmıştı. bende bir defa daha denemek istedim. ama o dönem saçmaladı. bilmiyorum. bir de sanki bedava bakıyor gibi başından atmak isteyen bir tavrı vardı. tuhaf gelmişti. bir daha da gitmedim. yani aslında bir şey bilmiyor. değmez o paraya.Yarın gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim galiba
Limon pazarının üstündeki Dilek facia ,İnan’ın kızlar gitmeyin ona ,bana olumsuz şeyler söylediği için değil aksine acayip güzel şeyler söyledi ama çıkmadı hatta bi kere daha gittim yine çıkmadı ,kendini çok övüyor ama boş,desteksiz konuşamıyor bile ağızdan laf alma olayı var .Ben de geçen sene baktırmıştım. Sanki sohbet ederek ağzından laf almaya çalışıyor gibi geldi bana kendiliğinden bildiği bi şey olmamıştı. Hep bana sordu.
cnm bilgiler için çok kendi adıma çok teşekkür ederim. nisanı ben de çok duydum. aradım. ama bulamadım.ben de sana yenerle ilgili birşey söyleyeyim o da boş. (bu arada nisan hariç ben de hepsi ve daha fazlasını denedim. tespitler aynı. )rica etsem nisandan haber alırsan bana da bilgi verir misin?Limon pazarının üstündeki Dilek facia ,İnan’ın kızlar gitmeyin ona ,bana olumsuz şeyler söylediği için değil aksine acayip güzel şeyler söyledi ama çıkmadı hatta bi kere daha gittim yine çıkmadı ,kendini çok övüyor ama boş,desteksiz konuşamıyor bile ağızdan laf alma olayı var .
Milaz Cafe /sinen ; çok tatlı bir kız ,bişeyler biliyor ama gelecek çıkmıyor maalesef ben onu çok denedim ,çok gittim ama dedikleri çıkmıyor maalesef ...
Sıla : çok severim kendisini o da geçmişte ve isim konusunda harikadır şaşırtır sizi ama bak gör kesin olacak dediği şeyler bana ve çevremdekilere maalesef çıkmadı
Evim Cafe /millet buraya ve turuncu kafeye hala nasıl gidiyor anlayamıyorum
Yener ; adını çok duymuştum nihayet kendisine fal baktırdım ,isim,tarih ve olaylar konusunda gayet başarılı (tarih -geçmiş zaman tabiki ) enerji olayına inanıp ona göre bakıyor bana yakın bir tarih vermişti ama dediği olay ,dediği şekilde olmadı . Yener konusunda hala emin olamıyorum çünkü kısa zaman önce baktırdım ,netleşemedim o konuda biraz zaman geçsin yazarım yine
Vera -Sezen:ben böyle uyduruk iki falcı görmedim evde arkadaşın baksın daha iyi
Eylül -(hülyam Cafe ) o da maşalllah çok artist ,kesin öyle olacak böyle olacak dediği hiçbir şey çıkmadı .100 lira alıyor bir de !!! 5 lira etmez
Arzu -gırgır Cafe ; o da başka bir vaka ,anlatır anlatır durur ,biliyor falan dersin ama boş ..bir de sonra gidip çıkmadı deyince ağız değiştirir,fal aylıktır tabi ki olaylar değişebilir der)))) güler misin ,ağlar mısın
Eskişehir -Kadriye :uzun uğraşlar donunda ulaştım ama sonuç hayal kırıklığı ,İnan’ın öyle övülecek bir yanı Yok ,bana tanımadığım bir sürü isim salladı ,tanımıyorum deyince de tanıyacaksın dedi. Ya da sustu ,dediği olaylar da çıkmadı
Kısaca elde var yine sıfır
Bana şimdiye kadar dedikleri tek çıkan Nisan oldu (2 yıl oldu baktıralı )hatta o zaman dediklerini dikkate almamıştım çoğunu da anlamamıştım ama dediği 3 olay da arka arkaya oldu ilginç bit şekilde
Ne yazık ki kadın ortadan kayboldu ,2 yıldır kendisine ulaşamıyorum
Telefonunu (ya da adresi )bilen varsa rica ediyorum bana özelden yollasın (çok sevinirim )
Sevgiler
Nisa’n pek piyasa falcısı değil öyle kafelere falan gidip bakan bir kadın değil ,2 yıl önce 200 e bakıyordu allah bilir şu an kaça bakıyordurBende ilk defa duydum nisanı
umarım buluruz. ben onu pek çok kişiden duydum. ciddi ciddi çıkıyormuş. ya bir de şirin vardı. bu sılanın eski yerinin altında ben onu da çok aradım. geçmişte aldığım notları karıştırınca bugüne kadar baktırdığım en isabetli fal denebilir. oysa ki baktığı dönemde bana uyduruyor gibi gelmişti.Nisa’n pek piyasa falcısı değil öyle kafelere falan gidip bakan bir kadın değil ,2 yıl önce 200 e bakıyordu allah bilir şu an kaça bakıyordur
Ama maalesef bulamıyoruz
Limon pazarının üstündeki Dilek facia ,İnan’ın kızlar gitmeyin ona ,bana olumsuz şeyler söylediği için değil aksine acayip güzel şeyler söyledi ama çıkmadı hatta bi kere daha gittim yine çıkmadı ,kendini çok övüyor ama boş,desteksiz konuşamıyor bile ağızdan laf alma olayı var .
Milaz Cafe /sinen ; çok tatlı bir kız ,bişeyler biliyor ama gelecek çıkmıyor maalesef ben onu çok denedim ,çok gittim ama dedikleri çıkmıyor maalesef ...
Sıla : çok severim kendisini o da geçmişte ve isim konusunda harikadır şaşırtır sizi ama bak gör kesin olacak dediği şeyler bana ve çevremdekilere maalesef çıkmadı
Evim Cafe /millet buraya ve turuncu kafeye hala nasıl gidiyor anlayamıyorum
Yener ; adını çok duymuştum nihayet kendisine fal baktırdım ,isim,tarih ve olaylar konusunda gayet başarılı (tarih -geçmiş zaman tabiki ) enerji olayına inanıp ona göre bakıyor bana yakın bir tarih vermişti ama dediği olay ,dediği şekilde olmadı . Yener konusunda hala emin olamıyorum çünkü kısa zaman önce baktırdım ,netleşemedim o konuda biraz zaman geçsin yazarım yine
Vera -Sezen:ben böyle uyduruk iki falcı görmedim evde arkadaşın baksın daha iyi
Eylül -(hülyam Cafe ) o da maşalllah çok artist ,kesin öyle olacak böyle olacak dediği hiçbir şey çıkmadı .100 lira alıyor bir de !!! 5 lira etmez
Arzu -gırgır Cafe ; o da başka bir vaka ,anlatır anlatır durur ,biliyor falan dersin ama boş ..bir de sonra gidip çıkmadı deyince ağız değiştirir,fal aylıktır tabi ki olaylar değişebilir der)))) güler misin ,ağlar mısın
Eskişehir -Kadriye :uzun uğraşlar donunda ulaştım ama sonuç hayal kırıklığı ,İnan’ın öyle övülecek bir yanı Yok ,bana tanımadığım bir sürü isim salladı ,tanımıyorum deyince de tanıyacaksın dedi. Ya da sustu ,dediği olaylar da çıkmadı
Kısaca elde var yine sıfır
Bana şimdiye kadar dedikleri tek çıkan Nisan oldu (2 yıl oldu baktıralı )hatta o zaman dediklerini dikkate almamıştım çoğunu da anlamamıştım ama dediği 3 olay da arka arkaya oldu ilginç bit şekilde
Ne yazık ki kadın ortadan kayboldu ,2 yıldır kendisine ulaşamıyorum
Telefonunu (ya da adresi )bilen varsa rica ediyorum bana özelden yollasın (çok sevinirim )
Sevgiler
cnm şu bahçelideki nuran eğer benim geçen sene gittiğim kadınsa verdiğim para haram zıkkım olsun. insan bu kadar mı uydurur. benim gittiğim 60 65 yaşlarında oldukça kilolu bir bayandı. eğer aynı kişiyse çok şaşırdım.Bende denedim yıllar önce bu Nisa’n dediğiniz bayanı ama bana çok alakasız şeyler söyledi maalesef değmeyecek bir fiyatı var.Sanırım bu frekans meselesi veya elektrik diyelim ama benim tutmadı bu Nisa’n denilen bayanla övülecek bi yanı da Yok ama beğenenlerde var... Dilek denilen bayana gelince sarışın toplu uzun boylu sarı saçlı bi bayan tam bi saçmalık bence direk büyü,işleme yönlendirir eğer karşısındaki uyanıksa işleme ikna olmuyorsa başlar başka falcıları karalamaya kendini övmeye yani oda fosss anlayacağınız... Hoş beş Cafe tAm saçma bi yer falcılarının hepsi vasat sakin kazara bile gitmeyin... Sinemi denemedim denemekte içimden gelmedi açıkcası.. Sezen daha önce yazdım berbat evde aramızda daha iyi saçmalarız.... Eylül le gelince çok beğendiklerimin arasında favorim
Kadın kendini aşmış bence kendi yerini açmış...Allah yolunu açık etsin bende emeği çok nankörlük yapamam iyiliklerini inkar edemem. Bahçeli’de Nuran abla oda iyidir bana çok çıkmıştır falı severim aama kaybettim kendisini bulursam baktırmak isterim.. Turuncu evim tam vasat falcıları!!!Ama kendilerini Ankara’da bir numaralı fal yeri olarak ilan ederler komik ama üstünde durmam böyle şeylerin....Bir kere bastıranlar zaten gitmez bu mekanlara Hülyam Cafe deki hemen hemen bütün falcıları denedim hepsi büyücü muskacı işlemci yakında şikayet alır o Cafe insan dolandırıyorlar çalışanlar ve içi vasat...Herkese iyi geceler zaman zaman deneyimlerimi aklıma geldikçe paylaşacağım vakit buldukça...
merhaba bu ahsen hanım onceden ankarada mi çalışıyordu?eğer istanbuldaysan sana şiddetli bir öneri symbol cafede çok eskiden ahsen vardı. bak o kızın falları özelliklede ilk falı çıkıyor. bir de yine beyoğlunda bir araştır kafeleri vildan abla vardı. şimdi nerede bilemem çünkü kadın alkolikti ama iyi medyumdu. kime sorsan kafelerde tanır. bak o kadınında ilk iki üç falı çıkıyor.deneyimlersen haber ver.bolşans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?