Ankara'daki Falcılar

Ben de geçen sene baktırmıştım. Sanki sohbet ederek ağzından laf almaya çalışıyor gibi geldi bana kendiliğinden bildiği bi şey olmamıştı. Hep bana sordu.

Ben de geçen sene baktırmıştım. Sanki sohbet ederek ağzından laf almaya çalışıyor gibi geldi bana kendiliğinden bildiği bi şey olmamıştı. Hep bana sordu.
Ben arada bir gidiyorum ve 50 tl ye baktiriyorum... bende çıktı ama bilemiyorum tabii burada birine cikan digerine cikmiyor entresan bir sekilde

Ahhh olsaa

Yarın gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim galiba
ya bence dilek işine geldiği gibi bakıyor. ben ona birkaç defa geçen senelerde gittim. ilk falı etkileyiciydi vede %50 çıkmıştı. bende bir defa daha denemek istedim. ama o dönem saçmaladı. bilmiyorum. bir de sanki bedava bakıyor gibi başından atmak isteyen bir tavrı vardı. tuhaf gelmişti. bir daha da gitmedim. yani aslında bir şey bilmiyor. değmez o paraya.

Limon pazarının üstündeki Dilek facia ,İnan’ın kızlar gitmeyin ona ,bana olumsuz şeyler söylediği için değil aksine acayip güzel şeyler söyledi ama çıkmadı hatta bi kere daha gittim yine çıkmadı ,kendini çok övüyor ama boş,desteksiz konuşamıyor bile ağızdan laf alma olayı var .

Milaz Cafe /sinen ; çok tatlı bir kız ,bişeyler biliyor ama gelecek çıkmıyor maalesef ben onu çok denedim ,çok gittim ama dedikleri çıkmıyor maalesef ...
Sıla : çok severim kendisini o da geçmişte ve isim konusunda harikadır şaşırtır sizi ama bak gör kesin olacak dediği şeyler bana ve çevremdekilere maalesef çıkmadı

Evim Cafe /millet buraya ve turuncu kafeye hala nasıl gidiyor anlayamıyorum

Yener ; adını çok duymuştum nihayet kendisine fal baktırdım ,isim,tarih ve olaylar konusunda gayet başarılı (tarih -geçmiş zaman tabiki ) enerji olayına inanıp ona göre bakıyor bana yakın bir tarih vermişti ama dediği olay ,dediği şekilde olmadı . Yener konusunda hala emin olamıyorum çünkü kısa zaman önce baktırdım ,netleşemedim o konuda biraz zaman geçsin yazarım yine

Vera -Sezen:ben böyle uyduruk iki falcı görmedim evde arkadaşın baksın daha iyi

Eylül -(hülyam Cafe ) o da maşalllah çok artist ,kesin öyle olacak böyle olacak dediği hiçbir şey çıkmadı .100 lira alıyor bir de !!! 5 lira etmez

Arzu -gırgır Cafe ; o da başka bir vaka ,anlatır anlatır durur ,biliyor falan dersin ama boş ..bir de sonra gidip çıkmadı deyince ağız değiştirir,fal aylıktır tabi ki olaylar değişebilir der )))) güler misin ,ağlar mısın

Eskişehir -Kadriye :uzun uğraşlar donunda ulaştım ama sonuç hayal kırıklığı ,İnan’ın öyle övülecek bir yanı Yok ,bana tanımadığım bir sürü isim salladı ,tanımıyorum deyince de tanıyacaksın dedi. Ya da sustu ,dediği olaylar da çıkmadı

Kısaca elde var yine sıfır

Bana şimdiye kadar dedikleri tek çıkan Nisan oldu (2 yıl oldu baktıralı )hatta o zaman dediklerini dikkate almamıştım çoğunu da anlamamıştım ama dediği 3 olay da arka arkaya oldu ilginç bit şekilde
Ne yazık ki kadın ortadan kayboldu ,2 yıldır kendisine ulaşamıyorum
Telefonunu (ya da adresi )bilen varsa rica ediyorum bana özelden yollasın (çok sevinirim )

Sevgiler

cnm bilgiler için çok kendi adıma çok teşekkür ederim. nisanı ben de çok duydum. aradım. ama bulamadım.ben de sana yenerle ilgili birşey söyleyeyim o da boş. (bu arada nisan hariç ben de hepsi ve daha fazlasını denedim. tespitler aynı. )rica etsem nisandan haber alırsan bana da bilgi verir misin?

Nisa’n pek piyasa falcısı değil öyle kafelere falan gidip bakan bir kadın değil ,2 yıl önce 200 e bakıyordu allah bilir şu an kaça bakıyordur
Ama maalesef bulamıyoruz
umarım buluruz. ben onu pek çok kişiden duydum. ciddi ciddi çıkıyormuş. ya bir de şirin vardı. bu sılanın eski yerinin altında ben onu da çok aradım. geçmişte aldığım notları karıştırınca bugüne kadar baktırdığım en isabetli fal denebilir. oysa ki baktığı dönemde bana uyduruyor gibi gelmişti.
eğer yerini bilen duyan var ise bilgi alabilirsem çok memnun olurum.
ve hatta şirin ile ilgili hatırladığım en önemli ayrıntı ise şu sıra dışı falları vardı. mesela kum falı ve ayna falı gibi. her ikisine de süper bakmış. şaştım bu işe.

Bende denedim yıllar önce bu Nisa’n dediğiniz bayanı ama bana çok alakasız şeyler söyledi maalesef değmeyecek bir fiyatı var.Sanırım bu frekans meselesi veya elektrik diyelim ama benim tutmadı bu Nisa’n denilen bayanla övülecek bi yanı da Yok ama beğenenlerde var... Dilek denilen bayana gelince sarışın toplu uzun boylu sarı saçlı bi bayan tam bi saçmalık bence direk büyü,işleme yönlendirir eğer karşısındaki uyanıksa işleme ikna olmuyorsa başlar başka falcıları karalamaya kendini övmeye yani oda fosss anlayacağınız... Hoş beş Cafe tAm saçma bi yer falcılarının hepsi vasat sakin kazara bile gitmeyin... Sinemi denemedim denemekte içimden gelmedi açıkcası.. Sezen daha önce yazdım berbat evde aramızda daha iyi saçmalarız.... Eylül le gelince çok beğendiklerimin arasında favorim
Kadın kendini aşmış bence kendi yerini açmış...Allah yolunu açık etsin bende emeği çok nankörlük yapamam iyiliklerini inkar edemem. Bahçeli’de Nuran abla oda iyidir bana çok çıkmıştır falı severim aama kaybettim kendisini bulursam baktırmak isterim.. Turuncu evim tam vasat falcıları!!!Ama kendilerini Ankara’da bir numaralı fal yeri olarak ilan ederler komik ama üstünde durmam böyle şeylerin....Bir kere bastıranlar zaten gitmez bu mekanlara Hülyam Cafe deki hemen hemen bütün falcıları denedim hepsi büyücü muskacı işlemci yakında şikayet alır o Cafe insan dolandırıyorlar çalışanlar ve içi vasat...Herkese iyi geceler zaman zaman deneyimlerimi aklıma geldikçe paylaşacağım vakit buldukça...

cnm şu bahçelideki nuran eğer benim geçen sene gittiğim kadınsa verdiğim para haram zıkkım olsun. insan bu kadar mı uydurur. benim gittiğim 60 65 yaşlarında oldukça kilolu bir bayandı. eğer aynı kişiyse çok şaşırdım.
bu arada dilek konusunda hemfikirim.
eylül bende garip bir şekilde ve garip bir olayda çıkmıştı. bana verdiği tarihten tam 1 sene sonra dediklerini yaşamıştım.
nisana şaşırdım. genelde beğeniyorlar. ban onu bulamadım bile.
diğer tespitler çok isabetli.
eylülün yeni yeri nerede?

ya aklıma gelmişken yazmalıyım yine geçen sene şu hülyam kafedeydi. bir hoca getirmişlerdi. adı da ahmet adam tam dolandırıcıydı. herkese işlem yapmazsam ölürsün nazardan filan diyordu. saçma sapan biriydi.
sürekli büyü var .nazar var diyordu. yalnız bana değil o gün giden bütün arkadaşlarıma aynı şeyleri söylemişti.

Çatı Cafe Satı: biraz sinirli bi yapısı var ama günndeyse iyi bakıyor yinede orta derece diyebilirim
Milaz Sinem : güler yüzlü ve sevecen isim tutturma konusunda başarılı ama verdiği tarihlerin hiçbiri malesef tutmadı bende
Evim Özge : hep sizin gazınıza gelip gittiğime pişman olduğum falcıdır ay o ne öyle be tek birşeyi bile tutarlı değildi
Sıla : anda başarılı buluyorum tek geçerim sıla ablayı ama ileriye dair dediği şeyler tutmadı hiç bende son dönem o da performansını düşürdü diyebilirim
Turuncu : kesinlikle önünden geçmeyin rezalet
Angelo Kerem: kesinlikle denemenizi tavsiye ederim son 5 yıldır yaşadığım herşeyi döktü resmen nokta atışı enerjisi çok iyi güler yüzlü ilişkimle alakalı söylediği ve pek imkan vermediğim bişey oldu
3. Göz Vera : favorimdir zaten kendisi verdiği tarihler hep tuttu bende ve hangi arkadaşıma tavsiye ettiysemde memnun kaldı ayrıca çeşitli dualar veriyor gerçekten de işe yarayan şeyler kişi tarifi konusunda başarılı
Emine : Keçiören tarafında bi kadın evinde bakıyo esasen ama onuda tavsiye ederim 3 harflilerle yapıyor sanırım karşısına oturduğum an hoşgeldin canım dedi ama ismimle hitap ederek kafamdan geçenleri ben sormadan sunu sorcaksın bunu sorcaksın seklinde söyledi biraz tuaf bişiy ama onu da başarılı buldum
Tuğçe : Eskiden gırgırda çalışıyodu bilmiyorum hatırlıyomusunuz kesinlikle gitmenizi önermem böhh hem çok bekletiyor hemde okadar beklemenin üstüne gördüğümüz şey sadece genelleme oldu. öyle babamda fal bakar

Benden de bukadar şimdilik kızlar

sıla iyi bir insan da beyin okuyor .haberin olsun. yani dediklerine güvenme.

En son Evim Cafe Sinem e gittim ne çok Bildiğin niye hiç bilemedi yani çat pat desem yeri var cidan Cafe Figen e gittim Tam bir fiyasko asla gitmeyin turuncu Cafe zaten para tuzağı çatı Cafe Tuana ona keza öyle Bende hiçbir dediği çıkmadı yani Asmalı bahçe de bir adam vardı o da aynı Yenimahalle'deki Su Perisi Cafe aynı şekilde fiyasko boşa para Yani al çöpe at öyle vallahi Şimdilik benden de bu kadar gittiklerinde hiç baktığınız olduğunu bilmiyorum ama enerjimin tuttu Şimdiye kadar benim sadece terapi kafedeki fikriydi O da zaten kapattı dükkanı... bendende bukadar

Burada adı geçen Nisan kardeşi Esen ile birlikte çalışan mı? Onlar on yıl önce Sakarya'da çok kötü bir kafede 5-10 liraya fal bakardı. Sonra kendi yerlerini açtılar, sonra da kayboldular ortalıktan. En son birkaç yıl önce ona giden birisi söylemişti 300 liraya baktı demişti. Eğer bulursam numarasını yazarım. Ben de baktırmıştım çok çok eskiden ve tek bir kelimesi bile tutmadı. Eylül'e gelince, bana evleneceksin diye aylarca öve öve bitiremediği adamla aylardır görüşmüyoruz. Kanlı bıçaklı ayrıldık. Kadın bana ailelerin tanışmasından nişana düşüne kadar bir sürü senaryo yazmıştı :)

Kızlar Olgunlar caddesine yakın Bankacı sokak var. Orada geçen günlerde Cafe Uğurböceği diye bir yer gözüme çarptı. Aranında daha önce hiç fal baktıran oldu mu orada? Rica etsem nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?

merhaba bu ahsen hanım onceden ankarada mi çalışıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…