Ankara'daki Falcılar

şunu da söyleyeyim .su o zamanlar 100 idi.suda başka şeylerle bakıyor.

bu Angelo Kerem nerede acaba?

zarife ye bende sureklı gıdıyordum sonra ankaradan tayınım cıkmıstı telıde degısmıs nerde oldugunu bılmıordum ogrendıgım ıı oldu hülya kafede oldugunu gercekten tayınımıde o solemıstı sımdı gecıcı gorevle ankaradayım gıdıyım cok memnundum cunku gercekten dedıgı cogu sey cıktı ozellıkle su falını tavsıye ederım

Aranizda giden oldumu bilmiorumda dunn kuaforde tanimadim bi kizla kahve fal muhabbetini yaptik turuncu cafe yasemin gul we cengiz dedi ama cengizi daha cok tawsie etti bayanlara biraz yandasli bakio feministsel tarzinda konustu ama cengizi dene dedi dedm turuncu fiyasko cengizinoneririrm dedi ? :s

cnm turuncudakiler çıkmaz ki.

cnm zarife abla gerçekten çok iyi bir insan ama bu yeterli değil. onun falı çıkıyor gibi oluyor ama en önemli olayda bir bakmışsın ki patlamış. ben ona taaaaa ümitköydeyken bile gidiyordum .çıkmayınca bıraktım.
su falına gelince malum şeylerle bakıyor.
ya kızlar aklıma biri geldi arva vardı eskiden.
yerini bilen var mı?bende su falında o da çıkmıştı.
yani yeri nerede?

Bi arkadaş vardı Kırşehir de su falına gidecek olan ne yaptı acaba

canım patlasa patladı derım bana faktıgı en son falda tayının cıkacak dedı yuksek bır maasla guzel bır yere dıye dedıklerının aynısı oldu yanı bence gayet basarılı ve bugun gıdıcem zaten onun sonuclarını da yazıcam buraya : )

hayırlısı olsun cnm. çıkmasına da sevindim. sonuçları merakla bekliyorum.

Bence Cengiz çok kötü bir kere gittim gelecekten geçtim geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili de hiç bir şey bilememişti(

Bana Zarife Ablanın dedikleri çıkıyor, şahsen ben hep memnun ayrılıyorum yanından. Ben de şimdiye kadar çoğu falcı patlasa da Zarife Hanım patlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…