valla en son tarota 50 idi ben 6 7 aydır gitmiyorum. galiba hülya kafedeymiş. yeni yerini de bilemiyorum.Zarife hanım ne kadara bakıyor?
Teşekkürlervalla en son tarota 50 idi ben 6 7 aydır gitmiyorum. galiba hülya kafedeymiş. yeni yerini de bilemiyorum.
Belki enerji uyumumeselesi bilmiyorum ama ben çok beğeniyorum yani denenebilir. Bana söylediği pek çok şey çıktışunu da ilave edeyim onunda bazı güçleri var. ama kapasitesi düşük. denedim. biliyorum.
Hülyam cafede tarot kahve 60 tlvalla en son tarota 50 idi ben 6 7 aydır gitmiyorum. galiba hülya kafedeymiş. yeni yerini de bilemiyorum.
ben iki kere gitmiştim geçmişi çok iyi bildi ama gelecekle ilgili söylediği hiç bir şey çıkmadı maalesefşu evim sevda iyi mi ?kötü mü ? karar verip gidemedim. kimi iyi dedi. kimi kötü.fikri olanlar yazabilir mi?
bu Angelo Kerem nerede acaba?Çatı Cafe Satı: biraz sinirli bi yapısı var ama günndeyse iyi bakıyor yinede orta derece diyebilirim
Milaz Sinem : güler yüzlü ve sevecen isim tutturma konusunda başarılı ama verdiği tarihlerin hiçbiri malesef tutmadı bende
Evim Özge : hep sizin gazınıza gelip gittiğime pişman olduğum falcıdır ay o ne öyle be tek birşeyi bile tutarlı değildi
Sıla : anda başarılı buluyorum tek geçerim sıla ablayı ama ileriye dair dediği şeyler tutmadı hiç bende son dönem o da performansını düşürdü diyebilirim
Turuncu : kesinlikle önünden geçmeyin rezalet
Angelo Kerem: kesinlikle denemenizi tavsiye ederim son 5 yıldır yaşadığım herşeyi döktü resmen nokta atışı enerjisi çok iyi güler yüzlü ilişkimle alakalı söylediği ve pek imkan vermediğim bişey oldu
3. Göz Vera : favorimdir zaten kendisi verdiği tarihler hep tuttu bende ve hangi arkadaşıma tavsiye ettiysemde memnun kaldı ayrıca çeşitli dualar veriyor gerçekten de işe yarayan şeyler kişi tarifi konusunda başarılı
Emine : Keçiören tarafında bi kadın evinde bakıyo esasen ama onuda tavsiye ederim 3 harflilerle yapıyor sanırım karşısına oturduğum an hoşgeldin canım dedi ama ismimle hitap ederekkafamdan geçenleri ben sormadan sunu sorcaksın bunu sorcaksın seklinde söyledi biraz tuaf bişiy ama onu da başarılı buldum
Tuğçe : Eskiden gırgırda çalışıyodu bilmiyorum hatırlıyomusunuz kesinlikle gitmenizi önermem böhh hem çok bekletiyor hemde okadar beklemenin üstüne gördüğümüz şey sadece genelleme oldu. öyle babamda fal bakar
Benden de bukadar şimdilik kızlar
Angelo cafe var şu asmalı konak cafe falan varya o tarafta kızılaydabu Angelo Kerem nerede acaba?
Kimin söylediği pek çok şey çıktı acaba ben kaçırdım galiba nasıl ulaşabilirizBelki enerji uyumumeselesi bilmiyorum ama ben çok beğeniyorum yani denenebilir. Bana söylediği pek çok şey çıktı
cnm turuncudakiler çıkmaz ki.Aranizda giden oldumu bilmiorumda dunn kuaforde tanimadim bi kizla kahve fal muhabbetini yaptik turuncu cafe yasemin gul we cengiz dedi ama cengizi daha cok tawsie etti bayanlara biraz yandasli bakio feministsel tarzinda konustu ama cengizi dene dedi dedm turuncu fiyasko cengizinoneririrm dedi ? :s
cnm zarife abla gerçekten çok iyi bir insan ama bu yeterli değil. onun falı çıkıyor gibi oluyor ama en önemli olayda bir bakmışsın ki patlamış. ben ona taaaaa ümitköydeyken bile gidiyordum .çıkmayınca bıraktım.zarife ye bende sureklı gıdıyordum sonra ankaradan tayınım cıkmıstı telıde degısmıs nerde oldugunu bılmıordum ogrendıgım ıı oldu hülya kafede oldugunu gercekten tayınımıde o solemıstı sımdı gecıcı gorevle ankaradayım gıdıyım cok memnundum cunku gercekten dedıgı cogu sey cıktı ozellıkle su falını tavsıye ederım
canım patlasa patladı derım bana faktıgı en son falda tayının cıkacak dedı yuksek bır maasla guzel bır yere dıye dedıklerının aynısı oldu yanı bence gayet basarılı ve bugun gıdıcem zaten onun sonuclarını da yazıcam buraya : )cnm zarife abla gerçekten çok iyi bir insan ama bu yeterli değil. onun falı çıkıyor gibi oluyor ama en önemli olayda bir bakmışsın ki patlamış. ben ona taaaaa ümitköydeyken bile gidiyordum .çıkmayınca bıraktım.
su falına gelince malum şeylerle bakıyor.
ya kızlar aklıma biri geldi arva vardı eskiden.
yerini bilen var mı?bende su falında o da çıkmıştı.
yani yeri nerede?
hayırlısı olsun cnm. çıkmasına da sevindim. sonuçları merakla bekliyorum.canım patlasa patladı derım bana faktıgı en son falda tayının cıkacak dedı yuksek bır maasla guzel bır yere dıye dedıklerının aynısı oldu yanı bence gayet basarılı ve bugun gıdıcem zaten onun sonuclarını da yazıcam buraya : )
Bence Cengiz çok kötü bir kere gittim gelecekten geçtim geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili de hiç bir şey bilememiştiAranizda giden oldumu bilmiorumda dunn kuaforde tanimadim bi kizla kahve fal muhabbetini yaptik turuncu cafe yasemin gul we cengiz dedi ama cengizi daha cok tawsie etti bayanlara biraz yandasli bakio feministsel tarzinda konustu ama cengizi dene dedi dedm turuncu fiyasko cengizinoneririrm dedi ? :s
Bana Zarife Ablanın dedikleri çıkıyor, şahsen ben hep memnun ayrılıyorum yanından. Ben de şimdiye kadar çoğu falcı patlasa da Zarife Hanım patlamadı.canım patlasa patladı derım bana faktıgı en son falda tayının cıkacak dedı yuksek bır maasla guzel bır yere dıye dedıklerının aynısı oldu yanı bence gayet basarılı ve bugun gıdıcem zaten onun sonuclarını da yazıcam buraya : )
ben geçen hafta gittiğimde kahve tarot 60 tlydivalla en son tarota 50 idi ben 6 7 aydır gitmiyorum. galiba hülya kafedeymiş. yeni yerini de bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?