Ben de patlamadı bunca yıldır falcı, falcı gezen biri olarak söylüyorum asla muska, büyü vs. o tarz şeylere de girdiğini görmedim. Benim kimsenin aklına gelmeyecek detaylarımı bildicnm zarife abla çok iyi vede çok sevdiğim biridir. .benim acil durum falcımdı. ama birkaç faldan sonra o da patlar. haberin olsun.
cnm .inan zarife ablayı ben de çok seviyorum. o da beni çok sever.Ben de patlamadı bunca yıldır falcı, falcı gezen biri olarak söylüyorum asla muska, büyü vs. o tarz şeylere de girdiğini görmedim. Benim kimsenin aklına gelmeyecek detaylarımı bildi
Bilemiyorum ben sadece gmzlem ve deneyimlerimi paylaşıyorum. İnan benim sorunlarımda az buz değilama sonuç itibariyle zarife abla piyasadaki pek çok kişiden iyi ve de başarılıdır.
Zarife tam olarak nerede ve kaca bakıyorBilemiyorum ben sadece gmzlem ve deneyimlerimi paylaşıyorum. İnan benim sorunlarımda az buz değil
aminne diyelim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Sakarya caddesinde Hülyam kafede tarot kahve 60 tlZarife tam olarak nerede ve kaca bakıyor
oradamı bilemiyorum ama o pek iyi değildi .merhaba kızlar. angelo cafedeki kerem'e fal baktırmak istiyorum, hala orada mı çalışıyor? ne kadara bakıyor? yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben çok baktırdım.Hepsi tırrrrrrtttttttTuruncu cafe kadere baktıran var mı
Bende baktıracağım.Hiç bir dediği çıkmadı mı?Harf falan biliyor mu?Ben de kadriyeye uzun uğraşlar sonunda baktırabilmiştim ,çok umutluydum
Falı yorumlarken öyle şaşırıp vay bildi dediğim bişey olmamıştı ,neyse çok takılmayayım belki tarihleri ve anlattığı olaylar çıkar dedim ,o da olmadı ..hiçbir dediği çıkmadı ,boş iş o da .
Valla ben de hiçbirşey çıkmadı ,isimle ilgili ben sordum hatta bi kişiyi ,ismini verdim ama onunla ilgili birşey görmüyorum dediBende baktıracağım.Hiç bir dediği çıkmadı mı?Harf falan biliyor mu?
Haadi yaaa.O zaman baktırmayayım. Yani O dediği kişiyle oldu mu peki.Uzakta dediği kişiyle yani.Valla ben de hiçbirşey çıkmadı ,isimle ilgili ben sordum hatta bi kişiyi ,ismini verdim ama onunla ilgili birşey görmüyorum dedi
Uzakta biri var dedi ,isim gördünüz mü diye sordum ,isim görmüyorum sadece biri var dedi
O kadar kötüydü bende yani ..
O da olmadı İnan .adan geliyor 1 aya dedi ,5 ay oldu ,Haadi yaaa.O zaman baktırmayayım. Yani O dediği kişiyle oldu mu peki.Uzakta dediği kişiyle yani.
Sahra cafe ,Yasemin hakkında bilginiz var mı?Kızlar selam
Şu hülyam kafedeki zarife hanım hakkında yazmak istiyorum
Geçen hafta gittim burada övüldü diye su falı baktırdım .150 lira
Bence kesinlikle iyi değil ,şöyleki ;
Hayatımda olan kişiyle ilgili detayları bilemedi mesela ,sözde su falı bakıyor ama hep tarota baktı kartlardan benzetme yaptı bence ,işimle ilgili çok detay sordu kısaca işimi de bilemedi ,devlet kapısı gibi çıkmış dedi ,Alakası yok oysa .
Bu adam seni şöyle seviyor böyle seviyor diye gaz verdi ancak,ama adamı tarif et dediğimde edemedi bile ...
150 lira çok para zarife hanım için
Hatta sordum siz hiç suya bakmadınız hep karta bakıyorsunuz diye ,onlar benim kulağıma söylüyor dedi,ne söylüyorsa artık !!! Su falı yalan yani fiyat yükseltmek için su falı diyor ..
Hımmmm çıkmıyor yani.O da olmadı İnan .adan geliyor 1 aya dedi ,5 ay oldu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?