Ankara'daki Falcılar

cnm zarife abla çok iyi vede çok sevdiğim biridir. .benim acil durum falcımdı. ama birkaç faldan sonra o da patlar. haberin olsun.
Ben de patlamadı bunca yıldır falcı, falcı gezen biri olarak söylüyorum asla muska, büyü vs. o tarz şeylere de girdiğini görmedim. Benim kimsenin aklına gelmeyecek detaylarımı bildi

Ben de patlamadı bunca yıldır falcı, falcı gezen biri olarak söylüyorum asla muska, büyü vs. o tarz şeylere de girdiğini görmedim. Benim kimsenin aklına gelmeyecek detaylarımı bildi
cnm .inan zarife ablayı ben de çok seviyorum. o da beni çok sever.
bak bu konuda da haklısın. Allahı var kadıncağız hiç bir zaman okurum ,üflerim ,muska, büyü olayına girmez. ama nedense belki de bir ara kafası karışıktı bilemiyorum bende çıkmamaya başladı.
şunu da belirteyim ben o na dönem dönem giderim.o benim de falcım.
neyse sanırım çok üst üste gitmemek de lazım.

bak şunu da belirteyim ben buradaki insanların çoğu gibi sorunsuz da değilim. benim olaylarım çok farklı vede karışık. belki de bu yüzden hepsi çıkamadı.

ama sonuç itibariyle zarife abla piyasadaki pek çok kişiden iyi ve de başarılıdır.

ne diyelim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

merhaba kızlar. angelo cafedeki kerem'e fal baktırmak istiyorum, hala orada mı çalışıyor? ne kadara bakıyor? yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende baktıracağım.Hiç bir dediği çıkmadı mı?Harf falan biliyor mu?

Bende baktıracağım.Hiç bir dediği çıkmadı mı?Harf falan biliyor mu?
Valla ben de hiçbirşey çıkmadı ,isimle ilgili ben sordum hatta bi kişiyi ,ismini verdim ama onunla ilgili birşey görmüyorum dedi
Uzakta biri var dedi ,isim gördünüz mü diye sordum ,isim görmüyorum sadece biri var dedi
O kadar kötüydü bende yani ..

Haadi yaaa.O zaman baktırmayayım. Yani O dediği kişiyle oldu mu peki.Uzakta dediği kişiyle yani.

Kızlar selam
Şu hülyam kafedeki zarife hanım hakkında yazmak istiyorum
Geçen hafta gittim burada övüldü diye su falı baktırdım .150 lira
Bence kesinlikle iyi değil ,şöyleki ;
Hayatımda olan kişiyle ilgili detayları bilemedi mesela ,sözde su falı bakıyor ama hep tarota baktı kartlardan benzetme yaptı bence ,işimle ilgili çok detay sordu kısaca işimi de bilemedi ,devlet kapısı gibi çıkmış dedi ,Alakası yok oysa .
Bu adam seni şöyle seviyor böyle seviyor diye gaz verdi ancak,ama adamı tarif et dediğimde edemedi bile ...
150 lira çok para zarife hanım için
Hatta sordum siz hiç suya bakmadınız hep karta bakıyorsunuz diye ,onlar benim kulağıma söylüyor dedi,ne söylüyorsa artık !!! Su falı yalan yani fiyat yükseltmek için su falı diyor ..

Sahra cafe ,Yasemin hakkında bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…