cnm ben her iki ahseni de tanıyorum. ama bu bahsedilen o değil. istanbuldaki başka biri. ankaradaki ahseni sakın deneme bile tam bir fiyasko. bu kadar mı sallanır ya.hiçbir dediği çıkmayanlardan.merhaba bu ahsen hanım onceden ankarada mi çalışıyordu?
ya ben eylüle çok şaşırdım. iyi kötü çıkıyordu.o damı bozdu.Burada adı geçen Nisan kardeşi Esen ile birlikte çalışan mı? Onlar on yıl önce Sakarya'da çok kötü bir kafede 5-10 liraya fal bakardı. Sonra kendi yerlerini açtılar, sonra da kayboldular ortalıktan. En son birkaç yıl önce ona giden birisi söylemişti 300 liraya baktı demişti. Eğer bulursam numarasını yazarım. Ben de baktırmıştım çok çok eskiden ve tek bir kelimesi bile tutmadı. Eylül'e gelince, bana evleneceksin diye aylarca öve öve bitiremediği adamla aylardır görüşmüyoruz. Kanlı bıçaklı ayrıldık. Kadın bana ailelerin tanışmasından nişana düşüne kadar bir sürü senaryo yazmıştı :)
Valla Eylül yıllar önce biliyordu ama en son üç yıl önce gittiğimde her seferinde aşırı saçmaladığı için bir daha gitmedim açıkçasıya ben eylüle çok şaşırdım. iyi kötü çıkıyordu.o damı bozdu.
Bende denedim yıllar önce bu Nisa’n dediğiniz bayanı ama bana çok alakasız şeyler söyledi maalesef değmeyecek bir fiyatı var.Sanırım bu frekans meselesi veya elektrik diyelim ama benim tutmadı bu Nisa’n denilen bayanla övülecek bi yanı da Yok ama beğenenlerde var... Dilek denilen bayana gelince sarışın toplu uzun boylu sarı saçlı bi bayan tam bi saçmalık bence direk büyü,işleme yönlendirir eğer karşısındaki uyanıksa işleme ikna olmuyorsa başlar başka falcıları karalamaya kendini övmeye yani oda fosss anlayacağınız... Hoş beş Cafe tAm saçma bi yer falcılarının hepsi vasat sakin kazara bile gitmeyin... Sinemi denemedim denemekte içimden gelmedi açıkcası.. Sezen daha önce yazdım berbat evde aramızda daha iyi saçmalarız.... Eylül le gelince çok beğendiklerimin arasında favorim
Kadın kendini aşmış bence kendi yerini açmış...Allah yolunu açık etsin bende emeği çok nankörlük yapamam iyiliklerini inkar edemem. Bahçeli’de Nuran abla oda iyidir bana çok çıkmıştır falı severim aama kaybettim kendisini bulursam baktırmak isterim.. Turuncu evim tam vasat falcıları!!!Ama kendilerini Ankara’da bir numaralı fal yeri olarak ilan ederler komik ama üstünde durmam böyle şeylerin....Bir kere bastıranlar zaten gitmez bu mekanlara Hülyam Cafe deki hemen hemen bütün falcıları denedim hepsi büyücü muskacı işlemci yakında şikayet alır o Cafe insan dolandırıyorlar çalışanlar ve içi vasat...Herkese iyi geceler zaman zaman deneyimlerimi aklıma geldikçe paylaşacağım vakit buldukça...
t telefondan bakıyor mu bu kişi dedikleri çıkıyırsa bizde deneyelim :)Burada beylikdüzü nde fal bakan yeliz hanımın adını alıp fal baktirdim . Dedikleri gerçekleşti büyük bir kısmı. 1 ay önce ankarada fal bakan ışıl hanımla söyledikleri örtüştü...
cnm zarife abla çok iyi vede çok sevdiğim biridir. .benim acil durum falcımdı. ama birkaç faldan sonra o da patlar. haberin olsun.Ben de gidiyorum Hülyam cafeye bana şimdiye kadar hiç büyü, muska vs diyen olmadı. Zarife Hanım orada ben memnunum, dedikleri çıkıyor. Asla da büyü vs gibi bir şeyler diyen olmadı.
Yeliz Hanım telefonda bakıyor. Ben telefonda baktirdim. Işıl hanıma çalıştığı kafede baktirdim. Telefonda bakıyor mu bilmiyorumt telefondan bakıyor mu bu kişi dedikleri çıkıyırsa bizde deneyelim :)
Yeliz hanım mo herseyi bilmiştü ışıl mı onu anlamadım :) yeliz ise eger nenkadar bakıuoriiiyor ve özeldem numara alabiliröiyim :)Yeliz Hanım telefonda bakıyor. Ben telefonda baktirdim. Işıl hanıma çalıştığı kafede baktirdim. Telefonda bakıyor mu bilmiyorum
tükettik.maşallah.bize ankaralısı lazım falcının
Yel
Yeliz hanım mo herseyi bilmiştü ışıl mı onu anlamadım :) yeliz ise eger nenkadar bakıuoriiiyor ve özeldem numara alabiliröiyim :)[/QUOTE
Her ikisinin de bildiklerini ifade ettim. Aynıydı..tutarliydi dedikleri.
Zarife hanım ne kadara bakıyor?cnm zarife abla çok iyi vede çok sevdiğim biridir. .benim acil durum falcımdı. ama birkaç faldan sonra o da patlar. haberin olsun.
Özelden telefon alabilir miyim size zahmet olmazsa bi de ne falı bakıyorYeliz Hanım telefonda bakıyor. Ben telefonda baktirdim. Işıl hanıma çalıştığı kafede baktirdim. Telefonda bakıyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?