Ankara'daki Falcılar

merhaba bu ahsen hanım onceden ankarada mi çalışıyordu?
cnm ben her iki ahseni de tanıyorum. ama bu bahsedilen o değil. istanbuldaki başka biri. ankaradaki ahseni sakın deneme bile tam bir fiyasko. bu kadar mı sallanır ya.hiçbir dediği çıkmayanlardan.
bir ara buralar da istanbullu arzu vardı. sevgilisinin kuaföründe bakıyordu galiba da yerini unuttum. bak o da fena değildi. ama 4 sene oldu. ben de yerini bulamıyorum.

şu evim sevda iyi mi ?kötü mü ? karar verip gidemedim. kimi iyi dedi. kimi kötü.fikri olanlar yazabilir mi?

ya kızlar bir de çok acil mümkünse mantıcı aysunun iletişimini bilen var mı?benim kuzen istedi.varsa bana özelden yazar mısınız?

bende hiç çıkmamıştı. ama kuzenimin şimdi tanışacağı adamı 2 yıl önce söylemiş. bu yüzden arıyor.

sanırım artık herkes fal konuşmaktan vazgeçti.

ya ben eylüle çok şaşırdım. iyi kötü çıkıyordu.o damı bozdu.

Burada beylikdüzü nde fal bakan yeliz hanımın adını alıp fal baktirdim . Dedikleri gerçekleşti büyük bir kısmı. 1 ay önce ankarada fal bakan ışıl hanımla söyledikleri örtüştü...

Ben de gidiyorum Hülyam cafeye bana şimdiye kadar hiç büyü, muska vs diyen olmadı. Zarife Hanım orada ben memnunum, dedikleri çıkıyor. Asla da büyü vs gibi bir şeyler diyen olmadı.

Ben de gidiyorum Hülyam cafeye bana şimdiye kadar hiç büyü, muska vs diyen olmadı. Zarife Hanım orada ben memnunum, dedikleri çıkıyor. Asla da büyü vs gibi bir şeyler diyen olmadı.
cnm zarife abla çok iyi vede çok sevdiğim biridir. .benim acil durum falcımdı. ama birkaç faldan sonra o da patlar. haberin olsun.

şunu da ilave edeyim onunda bazı güçleri var. ama kapasitesi düşük. denedim. biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…