Yok hiç duymadım onuSahra cafe ,Yasemin hakkında bilginiz var mı?
Bu sahra cafe'nin numarasını verebilir misiniz?İnternette yok,bulamadım.şaşırdım, ama çok çok sevindim canıımm.. inşallah gönül ilişkini de tuttururr.
Sahra cafe'nin numarasını bilen var mI?merhaba kızlar. angelo cafedeki kerem'e fal baktırmak istiyorum, hala orada mı çalışıyor? ne kadara bakıyor? yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu Neslihan ve Zehra abla nerede?Telde bakıyorlar mı?1- sude tarot neslihan
2- zehra abla
3- rengarenk nihal abla
4- deniz erin - doğu
5- sahra cafe - yasemin
6- evim cafe gülcan
7- arkadaşım eda (o parayla bakmıyor, şansınıza küsün)
8- ben (kendime bakamıyorum)
9- kadriye - eskişehir
Bunların içinde kime gidelim derseniz kesinlikle neslihan ve zahra abla derim. Nihal abla bir de. İlla dörtleyecem derseniz doğu ya da gidin tam olsun.
Hadi iyi eğlenceler...
Rukiye'nin telini alabilir miyim?Rukiye hanımın dedikleri bana çıktı
neslihan bu işi bıraktı.Bu Neslihan ve Zehra abla nerede?Telde bakıyorlar mı?
Şimdi nerede bu Eylül hanım?evet canım
Sahra cafe;;Yasemin pekiiii nasıl?neslihan bu işi bıraktı.
deniz erin konusuna gelince evet işime gelmemişti ama bende de çıktı. ama falı değil astroloji harita yorumu iyi.
nihal tırt. (bütün rengarenk tırt)
zehra aman diyeyim uzak dur. (yorumları oku tehlikeli)
rukiye ben de hiç çıkmamıştı. bilgin olsun. sen bilirsin yine de ya Allah günah yazmasın ama giderken bir incelesen tövbe tövbe kadın deli dibiydi. tuhaf hareketleri var. hatta ben o tür insanların bağlantısı vardır diya ümitlenmiştim ama boş çıktı. boşa para vermeyin şu kadına.Rukiye'nin telini alabilir miyim?
cnm ben gitmedim. bak öğrenelim .iyiyse ben de giderim.Sahra cafe;;Yasemin pekiiii nasıl?
Hımmmmm peki...Sizin gidip de çıkan var mı peki?rukiye ben de hiç çıkmamıştı. bilgin olsun. sen bilirsin yine de ya Allah günah yazmasın ama giderken bir incelesen tövbe tövbe kadın deli dibiydi. tuhaf hareketleri var. hatta ben o tür insanların bağlantısı vardır diya ümitlenmiştim ama boş çıktı. boşa para vermeyin şu kadına.
şu yasemin eğer daha önce turuncudaki esmer çok zayıf olan bayansa o da tırt.değilse gidebilirim. bana da haber verin kızlar.
dur özelden yazayım.Hımmmmm peki...Sizin gidip de çıkan var mı peki?
Turuncudan ayrılıp Sahra'ya geçen Yasemin miş.şu yasemin eğer daha önce turuncudaki esmer çok zayıf olan bayansa o da tırt.değilse gidebilirim. bana da haber verin kızlar.
sakın gitme. bende saçma sapan şeyleri bilmişti. falda hiç bir şey çıkmadı. bir tek o dönem beni çok isteyen adamın evli olduğunu söyledi. ama fos.Turuncudan ayrılıp Sahra'ya geçen Yasemin miş.
Gelecekle ilgili dediği çıkmadı yani.sakın gitme. bende saçma sapan şeyleri bilmişti. falda hiç bir şey çıkmadı. bir tek o dönem beni çok isteyen adamın evli olduğunu söyledi. ama fos.
yok yok. andakini o da saçma birşey bildi. bir de haram olsun 100 tl almıştı. geçen sene.Gelecekle ilgili dediği çıkmadı yani.
Ayyyyy çok pahalı.Bazılarına çıkmışta.yok yok. andakini o da saçma birşey bildi. bir de haram olsun 100 tl almıştı. geçen sene.
ya hiç gerek yok a kadın o paraya değmez.bak onun yerine deniz erine harita yorumlat bundan iyi.Ayyyyy çok pahalı.Bazılarına çıkmışta.
Eğer oysa bana da bir dediği bile çıkmadı. anı iyi bildi çıkacak dedim ama maalesefşu yasemin eğer daha önce turuncudaki esmer çok zayıf olan bayansa o da tırt.değilse gidebilirim. bana da haber verin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?