Evet Deniz çat, çat söylüyor ve kötü de olsa bence de çoğu dediği çıkıyorneslihan bu işi bıraktı.
deniz erin konusuna gelince evet işime gelmemişti ama bende de çıktı. ama falı değil astroloji harita yorumu iyi.
nihal tırt. (bütün rengarenk tırt)
zehra aman diyeyim uzak dur. (yorumları oku tehlikeli)
Çok ilginç bende giderim Zarife Hanım'a bana hiç ben isteyene kadar su bakalım demedi ve iki kez baktırdım su falı bakarken de hiç kartları açtığını görmedim. Cidden tuhaf. Epey bir falcı gezdim ben de zaman, zaman hala da geziyorum ama Zarife Hanım iyidir ya ben bir yanlışını ya da yanlış yönlendirmesini görmedim.Kızlar selam
Şu hülyam kafedeki zarife hanım hakkında yazmak istiyorum
Geçen hafta gittim burada övüldü diye su falı baktırdım .150 lira
Bence kesinlikle iyi değil ,şöyleki ;
Hayatımda olan kişiyle ilgili detayları bilemedi mesela ,sözde su falı bakıyor ama hep tarota baktı kartlardan benzetme yaptı bence ,işimle ilgili çok detay sordu kısaca işimi de bilemedi ,devlet kapısı gibi çıkmış dedi ,Alakası yok oysa .
Bu adam seni şöyle seviyor böyle seviyor diye gaz verdi ancak,ama adamı tarif et dediğimde edemedi bile ...
150 lira çok para zarife hanım için
Hatta sordum siz hiç suya bakmadınız hep karta bakıyorsunuz diye ,onlar benim kulağıma söylüyor dedi,ne söylüyorsa artık !!! Su falı yalan yani fiyat yükseltmek için su falı diyor ..
bu deniz erin nerde aceba nekadara bakıo ??Evet Deniz çat, çat söylüyor ve kötü de olsa bence de çoğu dediği çıkıyor
B
ben de öyle düşünüyorum , kendilerini garantiye almak için çok uzun vadeler veriyorlar , bu dönemde eğer memnun kalınırsa o anki söylediklerinden sizin başka insanlara tavsiye edeceğinizi çok iyi biliyorlar , o 8-9 aylık süre boyunca gelenler olacaklar kar kardır mantığı . En iyi örneği de Mihriye ve Fikriye hanım , bu bayanlara dikkat edin asla yakın bir tarih vermezler
Bir de hiç tarih vermeyenler var onlara da en iyi örnek satı hanım . Onun yaptığı daha mantıklı , hiç tarih yok kafa rahat , Nasıl olsa gelen yine gelir bir şey vadetmedim ki mantığı ..
Sizin gidipde memnun kaldığınız biri var mı?B
ben de öyle düşünüyorum , kendilerini garantiye almak için çok uzun vadeler veriyorlar , bu dönemde eğer memnun kalınırsa o anki söylediklerinden sizin başka insanlara tavsiye edeceğinizi çok iyi biliyorlar , o 8-9 aylık süre boyunca gelenler olacaklar kar kardır mantığı . En iyi örneği de Mihriye ve Fikriye hanım , bu bayanlara dikkat edin asla yakın bir tarih vermezler
Bir de hiç tarih vermeyenler var onlara da en iyi örnek satı hanım . Onun yaptığı daha mantıklı , hiç tarih yok kafa rahat , Nasıl olsa gelen yine gelir bir şey vadetmedim ki mantığı ..
Yanlış okudunuz sanırım ben “beni yönlendirdi ,su falı baktır falan dedi,demedim “ burada su falına iyi bakıyor dedikleri için baktırdımÇok ilginç bende giderim Zarife Hanım'a bana hiç ben isteyene kadar su bakalım demedi ve iki kez baktırdım su falı bakarken de hiç kartları açtığını görmedim. Cidden tuhaf. Epey bir falcı gezdim ben de zaman, zaman hala da geziyorum ama Zarife Hanım iyidir ya ben bir yanlışını ya da yanlış yönlendirmesini görmedim.
Bu Deniz nerede bakıyor?Telde bakıyor mu?Evet Deniz çat, çat söylüyor ve kötü de olsa bence de çoğu dediği çıkıyor
DenizErin'in nerede baktığını öğrenebildiniz mi?bu deniz erin nerde aceba nekadara bakıo ??
Çankaya Mahallesi
denizin tam adresi neBu Deniz nerede bakıyor?Telde bakıyor mu?
Yeni Çankaya Mahallesi, No:31/9 Kat:5 Kızılay, Selanik Cd, 06420 Çankaya/Ankara
0536 646 03 17
telde bakıyor mu?siz memnun kaldınız mı?tarot mu?kahve mi bakıyor?ağzından laf alarak bakmıyor değil mi?denizin tam adresi ne
Nilüfer hanım'ın telini alabilir miyim özelden?bi de kimin yonlendirmesiyle diyeceğim?O konuda da bilgi veririseniz sevinirim.Kaça bakıyo?Bide medyum selena'nın mail'ini alabilir miyim acaba?Kızlar Merhaba! Ben çok eski üyeyim uzaktan takip ediyrm çok nadir yorum yapıyrm genelde özelden konuşuyrm.eskiden çok sık fal baktırırdım Binnaz da turuncu kafede evim kafede baktımadğım falcı kalmadı hepsi boş.ama benimde top 5listem var tabi medyum Selena vardı maille bakıyordu gerçekten iyi bakıyor karışık ama çıkınca çözüyor insan sonra bestekar da Kibele’de Sibel var oda iyidir Bahçeli’de Gül abla benim canım falı herzaman çıkmaz ama çok dürüst bi kadın gerçekten son 2 yıldır bıraktım sadece çok nadir Yenimahalle de Nilüfer abla var ama kadın gerçekten şaşırtıyor hemen hemen her dediği çıkıyor analizleri süper. direk isim veriyor demişlerdi inanmamıştım gerçekten direk isim veriyor ama evinde bakıyor herkese bakmıyor birinin yönlendirilecek kabul ediyor uzun oldu kusura bakmayın ama faldan çok çektiğim için yazmak istedim hepimizin aradığı dedikleri çıkan pembe tablo çizmeyen biri. Kızlar diyeceğim o ki baktırmak isterseniz özelden yazın tlf vereyim
zaten onun falı değilde harita yorumu iyi bence.Denize bir kez baktırın ikinci baktırmanızda da aynı şeyi söylüyor zaten. Laf almıyor kendi söylemeye başlıyor zaten memnun kalıncak biri ama birkez baktırın ikünciyi.baktırmauon hiç
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?