Ankara'daki Falcılar

Evet Deniz çat, çat söylüyor ve kötü de olsa bence de çoğu dediği çıkıyor

Çok ilginç bende giderim Zarife Hanım'a bana hiç ben isteyene kadar su bakalım demedi ve iki kez baktırdım su falı bakarken de hiç kartları açtığını görmedim. Cidden tuhaf. Epey bir falcı gezdim ben de zaman, zaman hala da geziyorum ama Zarife Hanım iyidir ya ben bir yanlışını ya da yanlış yönlendirmesini görmedim.

Sizin gidipde memnun kaldığınız biri var mı?

Yanlış okudunuz sanırım ben “beni yönlendirdi ,su falı baktır falan dedi,demedim “ burada su falına iyi bakıyor dedikleri için baktırdım
Kadın öyle bişey demedi yani..
Ancak hakikaten fiyasko ya,kadın su falı falan bakmıyor
Ayrıca tarota da iyi baktığı söylenemez
Biraz ağızdan laf alıp ona göre yorup yapma huyu var
Bence falcı falan değil o ...ama yazdığım gibi ,BANA göre ..
Sevgiler

ya zarife ablanın kapasitesi belli.kim ne derse desin . fazla bilemiyor. ama çok severim o da ayrı konu.

benim ilkokul arkadaşım gitmişti taa belki 1 yıl kadar once ben adını ondan duymustum ama gittmemiştim kendimm nette bu sekılde cıkıo adresi

Kızlar Merhaba! Ben çok eski üyeyim uzaktan takip ediyrm çok nadir yorum yapıyrm genelde özelden konuşuyrm.eskiden çok sık fal baktırırdım Binnaz da turuncu kafede evim kafede baktımadğım falcı kalmadı hepsi boş.ama benimde top 5listem var tabi medyum Selena vardı maille bakıyordu gerçekten iyi bakıyor karışık ama çıkınca çözüyor insan sonra bestekar da Kibele’de Sibel var oda iyidir Bahçeli’de Gül abla benim canım falı herzaman çıkmaz ama çok dürüst bi kadın gerçekten son 2 yıldır bıraktım sadece çok nadir Yenimahalle de Nilüfer abla var ama kadın gerçekten şaşırtıyor hemen hemen her dediği çıkıyor analizleri süper. direk isim veriyor demişlerdi inanmamıştım gerçekten direk isim veriyor ama evinde bakıyor herkese bakmıyor birinin yönlendirilecek kabul ediyor uzun oldu kusura bakmayın ama faldan çok çektiğim için yazmak istedim hepimizin aradığı dedikleri çıkan pembe tablo çizmeyen biri. Kızlar diyeceğim o ki baktırmak isterseniz özelden yazın tlf vereyim

Yeni Çankaya Mahallesi, No:31/9 Kat:5 Kızılay, Selanik Cd, 06420 Çankaya/Ankara
0536 646 03 17

Nilüfer hanım'ın telini alabilir miyim özelden?bi de kimin yonlendirmesiyle diyeceğim?O konuda da bilgi veririseniz sevinirim.Kaça bakıyo?Bide medyum selena'nın mail'ini alabilir miyim acaba?

Denize bir kez baktırın ikinci baktırmanızda da aynı şeyi söylüyor zaten. Laf almıyor kendi söylemeye başlıyor zaten memnun kalıncak biri ama birkez baktırın ikünciyi.baktırmauon hiç
.

Denize bir kez baktırın ikinci baktırmanızda da aynı şeyi söylüyor zaten. Laf almıyor kendi söylemeye başlıyor zaten memnun kalıncak biri ama birkez baktırın ikünciyi.baktırmauon hiç
.
zaten onun falı değilde harita yorumu iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…