Şimdi nerede bu Eylül hanım?
Baktıracaktım vazgeçtim.deniz erin bende pek iyi değildi kızlar ya. beni evlendireceği adamla o sıralar ayrıldık bitti tamamen.
arkadaşıma da bu adam yaramaz, arkandan atıp tutuyor seninle dalga geçmiş demişti, moralini alt üst etmişti. (ayrılardı o dönem) adam geldi ve direkt evlenelim diye geldi. birkaç ay içinde evlendiler. baya yanlış oldu yani:)
Kadriye 'den randevu aldım.Bakalım ne olacak.Ben de kadriyeye uzun uğraşlar sonunda baktırabilmiştim ,çok umutluydum
Falı yorumlarken öyle şaşırıp vay bildi dediğim bişey olmamıştı ,neyse çok takılmayayım belki tarihleri ve anlattığı olaylar çıkar dedim ,o da olmadı ..hiçbir dediği çıkmadı ,boş iş o da .
Ne zaman baktırcakson. Baktırdıktan sonra yrum yapatmısın kararsız kaldm bndeKadriye 'den randevu aldım.Bakalım ne olacak.
10 gün sonra bana randevu verecek.Ne zaman baktırcakson. Baktırdıktan sonra yrum yapatmısın kararsız kaldm bnde
cnm o kadın tanıdıkları hariç kimseye randevu vermiyor. bak ta gör kızıma gittim. alanyadayım. efendim eşim ameliyat oldu vs bir sürü bahane bulacak ve üzgünüm o sıra hiç gelmeyecek.10 gün sonra bana randevu verecek.
hadi yaa.....neyse zaten çok hevesli değildim.Öylesine aradım.cnm o kadın tanıdıkları hariç kimseye randevu vermiyor. bak ta gör kızıma gittim. alanyadayım. efendim eşim ameliyat oldu vs bir sürü bahane bulacak ve üzgünüm o sıra hiç gelmeyecek.
ne bileyim öyle dedi.O kadar mı yoğunmuş ya hastahane gibi
ben hiç duymadımkiiKızlar merhaba yeni üyelik aldım ben 2 yil once hosderede basak diye bi kadına baktimistim esmer Süryani mi öyle bi şeydi evinde bakıyordu tarihleri hicri takvime göre mi söylüyordu ne telefonunu kaybettim bilen var mı acaba oğlu vardi üniversite de okuyan esmer bi kadın hosdere de evi varsa lütfen bana özelden telini versin çok aradım bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?