Ankara'daki Falcılar

deniz erin bende pek iyi değildi kızlar ya. beni evlendireceği adamla o sıralar ayrıldık bitti tamamen.
arkadaşıma da bu adam yaramaz, arkandan atıp tutuyor seninle dalga geçmiş demişti, moralini alt üst etmişti. (ayrılardı o dönem) adam geldi ve direkt evlenelim diye geldi. birkaç ay içinde evlendiler. baya yanlış oldu yani:)

Baktıracaktım vazgeçtim.

Kadriye 'den randevu aldım.Bakalım ne olacak.

10 gün sonra bana randevu verecek.
cnm o kadın tanıdıkları hariç kimseye randevu vermiyor. bak ta gör kızıma gittim. alanyadayım. efendim eşim ameliyat oldu vs bir sürü bahane bulacak ve üzgünüm o sıra hiç gelmeyecek.

bir ara bizde çok uğraşmıştık. sonra sıkıldık. ayrıca benim bir arkadaşım batırdı. hiç de çıkmadı. o işine gelene bakıyor. haberin olsun .umutlanma.

cnm o kadın tanıdıkları hariç kimseye randevu vermiyor. bak ta gör kızıma gittim. alanyadayım. efendim eşim ameliyat oldu vs bir sürü bahane bulacak ve üzgünüm o sıra hiç gelmeyecek.
hadi yaa.....neyse zaten çok hevesli değildim.Öylesine aradım.

Aslında sorun burasının hepimizin kafasını karıştırması
Biri bi falcıyı yazıyor gittim herşeyi çıktı bildi diyor heveslenip dur bende gideyim diyordun arkasından bir başkası şakın gitmeyin ben de dediklerinin tersi çıktı hiç bilemedi diyor
Yorum yapanlar tabi ki yalan söylemiyordur ,bilmiştir ana olay şu ;nasıl bildi acaba ??? Ben bazılarını görüyorum falcıya herşeyimi anlatıyor isim veriyor detay veriyor ,falcı da ona göre yorum yapıyor %50 şansı var zaten ,ya biliyor ya bilemiyor
Falcılara gidip ben ayrıntı veriyorsam ya da ismi ben söylüyorsam o fal değildir zaten .
Bir de kartları açıp sormak istediğin birşey var mı diyorlar ,yok diyorum ,tıkanıp kalıyorlar
Çünkü hakikaten bilmiyorlar

herkezzin enerjisi herkezle bir olamıyor malesefff mesela benim en iyi enerjimin tuttuğu fikriyeydi zamanında terapi cafede bana dedikleninide %80 yasadım hemen hemen.. kardeşi mihriye şile bile tutmadı enerjimiz sadece fikriye hanımla sımdı kapattı gıttı ama benle enerjisi tuttu die bir başkasıylada tutacak die bi olay yok dediğin dogru birine tutan di,ğerıne tutmuo cıkan cıkmıo etmıo .. bizde burdan kımın gittiği daha net die girip bakıoruz bir umut

Kızlar merhaba yeni üyelik aldım ben 2 yil once hosderede basak diye bi kadına baktimistim esmer Süryani mi öyle bi şeydi evinde bakıyordu tarihleri hicri takvime göre mi söylüyordu ne telefonunu kaybettim bilen var mı acaba oğlu vardi üniversite de okuyan esmer bi kadın hosdere de evi varsa lütfen bana özelden telini versin çok aradım bulamadim

ben hiç duymadımkii

kızlar bugün yenimahalledeki nilüfer hanıma gittim.
çok sıcak kanlı ve iyi bir kadıncağız.
çok iyi karşıladı.
falına gelince aslında şaşılacak kadar nokta atışları oldu denebilir. biriyle ilgili söylediği şey kafamı çok karıştırdı.bugün baktırdığım için falı çıktı çıkmadı demek doğru değil. ama gerçekten başarılı. hiç de pembe tablocu değil. olanı olduğu gibi söylüyor. ben su baktırdım. isteyene kahve de bakıyormuş. istediğim bütün soruları da yanıtladı sağolsun.
dur bakalım. merakla bekliyorum dedikleri çıkarsa bundan sonra sürekli giderim.(yani para bulunca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…