Ankara'daki Falcılar

Yakın vade mi dedikleri peki?

Ne bildi mesela.Harf falan mı?sen söylemeden biliyor mu?Ben baktıracaktım,vaz geçtim.

Ne bildi mesela.Harf falan mı?sen söylemeden biliyor mu?Ben baktıracaktım,vaz geçtim.
yok baya bakıyor. ama bir bakalım.çıkar mı?
anda vede geçmişte başarılı idi. ama takıldığım bir iki şeyi de oldu. neyse zamanla çıkar ne olduğu.

Telefonla da bakıyor mu sizde var mı numarası

Kızlar merhaba, bundan yıllar yıllar önce evlenip taşınmadan daha Ankara'da bir fal baktırmıştım. Tarot, su, ve kahve bakıyordu. 7 yıl içinde söyledikleri bir bir oldu. Adı Melek, Dikmen'de oturuyordu evinde baktırmıştım ama tüm ayrıntıları unuttum. var mı baktıran, bilen , tanıyan. O zaman ciddiye almamıştım ama baktırdığım en iyi faldı. Şimdi yine ihtiyaç duydum haybeye para vermek istemiyorum. Var mı tanıyan bilen, telefonunu falan.

cnm inşallah bulursun. bulursan da haberimiz olsun. malum bıktık artık abuk subuk falcılardan.

cnm inşallah bulursun. bulursan da haberimiz olsun. malum bıktık artık abuk subuk falcılardan.
inşallah canım, bir de tuzluçayır'da biri vardı ama onun adını bile unuttum. Ben bir kere Ankara'ya geldiğimde Bahçeli'de bi kafe de baktırmıştım hem de 150 tl demişti 4 sene önce aman aman hala içim yanar verdiğim parayı düşündükçe :) Ondan sonra da bir daha gidip baktırmadım bir yere. Mutlaka iyileri vardır ama denk gelemedim ben maalesef kafelerde.

Evde baktırmıştım ben, ama iyiydi gerçekten belki kafelerde başlamıştır diye umdum ama haber yok. Araştırmaya devam, o zaman beraber gittiğim arkadaşıma ulaşırsam bir ihtimal :)
onlar mutlaka bu işlere devam ediyordur. mutlaka bize de haber ver.
iyi birini ben de arıyorum.

arkadaşlar sürekli dikkatimi çekecek şekilde yeni üyelikler açılıp benden nilüfer hanımın numarası isteniyor. buna gerek yok .sıkıldım artık. bu üyeliklerin kimin tarafından açıldığı da belli. artık bu saatten sonra uğraşmayacağım.SIKILDIM.
tamam kadın iyi de buda sıktı. anlayan anlamıştır.

Çok pahalı falcılara inanmayacaksın.

Evim cafede ki özge ani biliyor mu kızlar.
Ben an için gitmiştim gelecekden pek birşey söylemedi zaten tarih falan vermedi.
Bildiği şeyler oldu benimde bildiğim şeylerden. Erkek arkadaşımın düşüncelerini de bilmismidir bunu merak ediyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…