kızlar bugün yenimahalledeki nilüfer hanıma gittim.
çok sıcak kanlı ve iyi bir kadıncağız.
çok iyi karşıladı.
falına gelince aslında şaşılacak kadar nokta atışları oldu denebilir. biriyle ilgili söylediği şey kafamı çok karıştırdı.bugün baktırdığım için falı çıktı çıkmadı demek doğru değil. ama gerçekten başarılı. hiç de pembe tablocu değil. olanı olduğu gibi söylüyor. ben su baktırdım. isteyene kahve de bakıyormuş. istediğim bütün soruları da yanıtladı sağolsun.
dur bakalım. merakla bekliyorum dedikleri çıkarsa bundan sonra sürekli giderim.(yani para bulunca)
valla çok yakın değil. ha bir iş meselesi var en yakın .dur bakalım.Yakın vade mi dedikleri peki?
Ne bildi mesela.Harf falan mı?sen söylemeden biliyor mu?Ben baktıracaktım,vaz geçtim.kızlar bugün yenimahalledeki nilüfer hanıma gittim.
çok iyi karşıladı.
falına gelince aslında şaşılacak kadar nokta atışları oldu denebilir. biriyle ilgili söylediği şey kafamı çok karıştırdı.bugün baktırdığım için falı çıktı çıkmadı demek doğru değil. ama gerçekten başarılı. hiç de pembe tablocu değil. olanı olduğu gibi söylüyor. ben su baktırdım. isteyene kahve de bakıyormuş. istediğim bütün soruları da yanıtladı sağolsun.
dur bakalım. merakla bekliyorum dedikleri çıkarsa bundan sonra sürekli giderim.(yani para bulunca)
yok baya bakıyor. ama bir bakalım.çıkar mı?Ne bildi mesela.Harf falan mı?sen söylemeden biliyor mu?Ben baktıracaktım,vaz geçtim.
Telefonla da bakıyor mu sizde var mı numarasıkızlar bugün yenimahalledeki nilüfer hanıma gittim.
çok iyi karşıladı.
cnm bakıyor var. özelden veriyorum.Telefonla da bakıyor mu sizde var mı numarası
Adresi kolay bir yerdemi :) yüzyüze daha iyi olur sankiyok baya bakıyor. ama bir bakalım.çıkar mı?
anda vede geçmişte başarılı idi. ama takıldığım bir iki şeyi de oldu. neyse zamanla çıkar ne olduğu.
kolay yerde sayılır. ben sana numarasını özelden göndereyim sana yardımcı olur zaten.Adresi kolay bir yerdemi :) yüzyüze daha iyi olur sanki
cnm inşallah bulursun. bulursan da haberimiz olsun. malum bıktık artık abuk subuk falcılardan.Kızlar merhaba, bundan yıllar yıllar önce evlenip taşınmadan daha Ankara'da bir fal baktırmıştım. Tarot, su, ve kahve bakıyordu. 7 yıl içinde söyledikleri bir bir oldu. Adı Melek, Dikmen'de oturuyordu evinde baktırmıştım ama tüm ayrıntıları unuttum. var mı baktıran, bilen , tanıyan. O zaman ciddiye almamıştım ama baktırdığım en iyi faldı. Şimdi yine ihtiyaç duydum haybeye para vermek istemiyorum. Var mı tanıyan bilen, telefonunu falan.
inşallah canım, bir de tuzluçayır'da biri vardı ama onun adını bile unuttum. Ben bir kere Ankara'ya geldiğimde Bahçeli'de bi kafe de baktırmıştım hem de 150 tl demişti 4 sene önce aman aman hala içim yanar verdiğim parayı düşündükçe :) Ondan sonra da bir daha gidip baktırmadım bir yere. Mutlaka iyileri vardır ama denk gelemedim ben maalesef kafelerde.cnm inşallah bulursun. bulursan da haberimiz olsun. malum bıktık artık abuk subuk falcılardan.
ben ilkkez duydummm
ewinde bakıosa bilememde bi cafede falansa ilkkez duydum
Evde baktırmıştım ben, ama iyiydi gerçekten belki kafelerde başlamıştır diye umdum ama haber yok. Araştırmaya devam, o zaman beraber gittiğim arkadaşıma ulaşırsam bir ihtimal :)ben ilkkez duydummm
ewinde bakıosa bilememde bi cafede falansa ilkkez duydum
onlar mutlaka bu işlere devam ediyordur. mutlaka bize de haber ver.Evde baktırmıştım ben, ama iyiydi gerçekten belki kafelerde başlamıştır diye umdum ama haber yok. Araştırmaya devam, o zaman beraber gittiğim arkadaşıma ulaşırsam bir ihtimal :)
Çok pahalı falcılara inanmayacaksın.inşallah canım, bir de tuzluçayır'da biri vardı ama onun adını bile unuttum. Ben bir kere Ankara'ya geldiğimde Bahçeli'de bi kafe de baktırmıştım hem de 150 tl demişti 4 sene önce aman aman hala içim yanar verdiğim parayı düşündükçe :) Ondan sonra da bir daha gidip baktırmadım bir yere. Mutlaka iyileri vardır ama denk gelemedim ben maalesef kafelerde.
Bu kadriye eskisehirde miydi? Kadriye diye bir falcı varmış eskisehirde.[/QU
Bana pazartesine randevu verdi.Kadriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?