Ankara'daki Falcılar

watsap'ta sarışın bir bayan görünüyor.Önce eşinin numarası çıktı,eşi Kadriye hanım'a yönlendirdi.Bilmiyorum.Lütfen bilgisi olan yazabilir mi?Boşuna baktırmayayım. Sahte mi bu Kadriye yoksa .....!!!!!!

cnm o kadın kimseye bakmıyor. doymuş artık.

cnm özge anda iyidir.(ama günündeyse)bende bazen çok net çıkmıştır. bazen de hiç çıkmamıştır bu yüzden pek önermem.bak orada funda var o anda daha başarılıydı.

cnm özge anda iyidir.(ama günündeyse)bende bazen çok net çıkmıştır. bazen de hiç çıkmamıştır bu yüzden pek önermem.bak orada funda var o anda daha başarılıydı.
Canım ben 3 ay oldu neredeyse özgeye gideli. Benim bildiğim şeyleri söyledi o gün iyiydi sanırım. Merak ettiğim erkek arkadaşımın benim hakkında düşünceleri idi onu da söyledi acaba doğru mu söyledi onu merak ediyorum hani bilmediğim şeylerde
O gün gününde gibiydi bir çok şeyi bildi benimle ilgili vs.
Gelecekten söylediği şeye zaman vermemişti çıkmadi hala.

Funda dedigin nerde bakıyor canım.

Nasıl yani.Açıklar mısın lütfen.Bitirmiş derken anlamadım????
Benden alıntı yapmistinya ben o zaman bir arkadaş var burdan kadriye diye birinden bahsediyordu. Sonra eskişehirli kadriye konusu geçince sormuştum o arkadaşa aynı kadriye mi senin kadriye eskisehirlimi diye. Aynı kadriyeler değilmiş. Hatta kızın baktırdığınin ismi baskaymis yanlış söylemiş kadriye diye onu anlattım.
Sen soruyorsun diye açıklama yaptım

Baktirmis yazcaktim bitirmiş yazmisim yanlışlik olmuş.

hımmm anladım O zaman baktırmayayım.

Eskişehirli Kadriye sarışın mı?
cnm o kadını bırak ya. ondan bir nane olmaz. bunca yıllık fal maceramda onun dediklerinin çıktığı vede ondan memnun olan tek bir kişiye rastladım .(o da aile dostuymuş)yoksa kadın bakmıyor. benim bir ara fırsatım olduğu halde gitmedim valla.

arkadaşlar buraya da yazayım. funda da evimde.

bir de mercan varmış. evime arada bir gelirmiş. kaç senedir rastlayamadım. salı perşembe dediler. onun çok iyi olduğunu duydum .
giden var mı?
tanıyan?
özel bakıyor mu?

yok benim demek istediğim bu kişi yani bana randevu veren kişi gerçekten Eskişehirli Kadriye mi yoksa başkası mı?Onu merak ediyorum.

yok benim demek istediğim bu kişi yani bana randevu veren kişi gerçekten Eskişehirli Kadriye mi yoksa başkası mı?Onu merak ediyorum.
bilemiyorum ki. eğer eşi çıkıyor torun bakıyor vs diyorsa yada şu meşhur antalya da masalı o zaman o kadındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…