- 8 Şubat 2018
- 172
- 173
- 23
Nasıl yani.Açıklar mısın lütfen.Bitirmiş derken anlamadım????
cnm o kadın kimseye bakmıyor. doymuş artık.watsap'ta sarışın bir bayan görünüyor.Önce eşinin numarası çıktı,eşi Kadriye hanım'a yönlendirdi.Bilmiyorum.Lütfen bilgisi olan yazabilir mi?Boşuna baktırmayayım. Sahte mi bu Kadriye yoksa .....!!!!!!
cnm özge anda iyidir.(ama günündeyse)bende bazen çok net çıkmıştır. bazen de hiç çıkmamıştır bu yüzden pek önermem.bak orada funda var o anda daha başarılıydı.Evim cafede ki özge ani biliyor mu kızlar.
Ben an için gitmiştim gelecekden pek birşey söylemedi zaten tarih falan vermedi.
Bildiği şeyler oldu benimde bildiğim şeylerden. Erkek arkadaşımın düşüncelerini de bilmismidir bunu merak ediyorum sadece.
Canım ben 3 ay oldu neredeyse özgeye gideli. Benim bildiğim şeyleri söyledi o gün iyiydi sanırım. Merak ettiğim erkek arkadaşımın benim hakkında düşünceleri idi onu da söyledi acaba doğru mu söyledi onu merak ediyorum hani bilmediğim şeylerdecnm özge anda iyidir.(ama günündeyse)bende bazen çok net çıkmıştır. bazen de hiç çıkmamıştır bu yüzden pek önermem.bak orada funda var o anda daha başarılıydı.
Benden alıntı yapmistinya ben o zaman bir arkadaş var burdan kadriye diye birinden bahsediyordu. Sonra eskişehirli kadriye konusu geçince sormuştum o arkadaşa aynı kadriye mi senin kadriye eskisehirlimi diye. Aynı kadriyeler değilmiş. Hatta kızın baktırdığınin ismi baskaymis yanlış söylemiş kadriye diye onu anlattım.Nasıl yani.Açıklar mısın lütfen.Bitirmiş derken anlamadım????
hımmm anladım O zaman baktırmayayım.Benden alıntı yapmistinya ben o zaman bir arkadaş var burdan kadriye diye birinden bahsediyordu. Sonra eskişehirli kadriye konusu geçince sormuştum o arkadaşa aynı kadriye mi senin kadriye eskisehirlimi diye. Aynı kadriyeler değilmiş. Hatta kızın baktırdığınin ismi baskaymis yanlış söylemiş kadriye diye onu anlattım.
Sen soruyorsun diye açıklama yaptım
Baktirmis yazcaktim bitirmiş yazmisim yanlışlik olmuş.
Eskişehirli Kadriye sarışın mı?cnm o kadın kimseye bakmıyor. doymuş artık.
cnm o kadını bırak ya. ondan bir nane olmaz. bunca yıllık fal maceramda onun dediklerinin çıktığı vede ondan memnun olan tek bir kişiye rastladım .(o da aile dostuymuş)yoksa kadın bakmıyor. benim bir ara fırsatım olduğu halde gitmedim valla.Eskişehirli Kadriye sarışın mı?
yok benim demek istediğim bu kişi yani bana randevu veren kişi gerçekten Eskişehirli Kadriye mi yoksa başkası mı?Onu merak ediyorum.cnm o kadını bırak ya. ondan bir nane olmaz. bunca yıllık fal maceramda onun dediklerinin çıktığı vede ondan memnun olan tek bir kişiye rastladım .(o da aile dostuymuş)yoksa kadın bakmıyor. benim bir ara fırsatım olduğu halde gitmedim valla.
bilemiyorum ki. eğer eşi çıkıyor torun bakıyor vs diyorsa yada şu meşhur antalya da masalı o zaman o kadındır.yok benim demek istediğim bu kişi yani bana randevu veren kişi gerçekten Eskişehirli Kadriye mi yoksa başkası mı?Onu merak ediyorum.
canım ben kadriyeye 15 yıl önce baktırmıştım, kısa bakıyordu ama dedikleri çıkmıştı. sonra alanyaya yerleşmiş orda bakıyo diye duydum. bi ara eskişehire gezmeye gelmiş komşum baktırmış ama dediğinin tam tersi çıkmış. eskişehirde baktığını topikten duydum, en kısa zamanda onu da araştırıp sizlere haber veririm[/QUP
Peki bu Kadriye SARIŞIN MI?
Eşi çıktı,sonra Kadriye'ye yönlendirdi...bilemiyorum.Sen olsan ne yapardın? 75 TL dedi...bilemiyorum ki. eğer eşi çıkıyor torun bakıyor vs diyorsa yada şu meşhur antalya da masalı o zaman o kadındır.
kız boşver onu. bu o işte.bak işine gelmeyene bakmıyor. sen bilirsin. ben ona hiç baktırmadım.Eşi çıktı,sonra Kadriye'ye yönlendirdi...bilemiyorum.Sen olsan ne yapardın? 75 TL dedi...
Watsap'ta hani görünüyor ya onun için dedim.Peki bu kadar nasıl ünlü oluyor anlamadım.Bir Kadriye efsanesi sürüyor...ben görmedim ki
Ne bileyim pazartesi saat 4 dedi vallahi...kız boşver onu. bu o işte.bak işine gelmeyene bakmıyor. sen bilirsin. ben ona hiç baktırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?