ne bileyim cnm. pr çalışması herhalde. aferin ama bu da başarı.Watsap'ta hani görünüyor ya onun için dedim.Peki bu kadar nasıl ünlü oluyor anlamadım.Bir Kadriye efsanesi sürüyor...
şaşırdım. ama şunuı daunutma ki benim baktıran arkadaşlarımdan hiç çıkmadı diyen de çok oldu. bilemedim.Ne bileyim pazartesi saat 4 dedi vallahi...
Baktıran birilerini tanıyor musun?Üyelerden...vs. ya da başka...ne bileyim cnm. pr çalışması herhalde. aferin ama bu da başarı.
Vaz mı geçsem acaba...kafam karıştı...şaşırdım. ama şunuı daunutma ki benim baktıran arkadaşlarımdan hiç çıkmadı diyen de çok oldu. bilemedim.
cnm benim özel arkadaşlarımdan var baktıran. sen bilirsin. ama fal olayı enerji işi.uzaktan bakılana ben pek inanamam.yakından bakanları da gördük.bilemiyorum. ama durum bu.Vaz mı geçsem acaba...kafam karıştı...
gerçekten Kadriye'nin dedikleri çıktı mı?çok oldu seninle görüşmiyeli..musaıt olduğunda tlf.da azcık konuşsak mı canım
Peki çıkmış mı?Biliyor mu yani...cnm benim özel arkadaşlarımdan var baktıran. sen bilirsin. ama fal olayı enerji işi.uzaktan bakılana ben pek inanamam.yakından bakanları da gördük.bilemiyorum. ama durum bu.
pek memnun olan yoktu. şuradan pay çıkar sence çıksa ben kaçırır mıyım?Peki çıkmış mı?Biliyor mu yani...
ço az var Kadriye ile ilgili.Çıktı diyenler var,çıkmadı diyenler var...75 fazla evet.bir de telde ki bir fala 75 çok. aaa aklıma birşey geldi. aranma butonuna yaz orada çok olumsuz yorumlar da var. oku bakalım bi.
bence yorumları iyice oku. burada çok saçma sapan insanlar da prim yapmıştı. yalnış yönlendirmelerle. sonra hepsi patladı.(örnek:zehra,sıla)ço az var Kadriye ile ilgili.Çıktı diyenler var,çıkmadı diyenler var...75 fazla evet.
Sen kime baktırıyorsun peki? Kimi beğeniyorsun?bence yorumları iyice oku. burada çok saçma sapan insanlar da prim yapmıştı. yalnış yönlendirmelerle. sonra hepsi patladı.(örnek:zehra,sıla)
bacım özelden dedim ya......burada reklama girer.Sen kime baktırıyorsun peki? Kimi beğeniyorsun?
Özelden yaz.bacım özelden dedim ya......burada reklama girer.
kibele sibel bir ara favorimdi. ışılın falını unuttum. yolum düşerse bir baktıracağım. ya yok mu yani birileri. ama adam gibi.
koskoca ankaraya kıran düştü galiba.Ne yazık ki, yeni biri yok. Nilüfer den umutluydum ama kasım a kadar yolu var. Umarım çıkar da özür dilerim. Sanırım fal defterini kapatacağım artık. Yok ne yazık ki doğru düzgün biri yok...
koskoca ankaraya kıran düştü galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?