Ankara'daki Falcılar

Eskişehirli Kadriye'mi bahsettiğiniz.Bana randevu verdi.Pazartesine.Telde bakacak.75 tl.Bilmiyorum umarım iyi bakar.

Eskişehirli Kadriye'mi bahsettiğiniz.Bana randevu verdi.Pazartesine.Telde bakacak.75 tl.Bilmiyorum umarım iyi bakar.

Evet eskişehir kadriye. Olumsuz konuşmamasına rağmen bende tutmadı falları. Ama çok severim dediği ve yıllardır giden kişilere tutuyor. Annemin arkadaşına çok iyi çıkıyor da ıradan biliyorum. Ben 2-3 yılda bir giderim, sanırım ondan

Bilmiyorum ya umarım çıkar.Harf falan biliyor mu?Kısa mı bakıyor?Uzun mu bakıyor?Size neden çıkmadı acaba?Yani tek bir harfi de mi çıkmadı?

Bilmiyorum ya umarım çıkar.Harf falan biliyor mu?Kısa mı bakıyor?Uzun mu bakıyor?Size neden çıkmadı acaba?Yani tek bir harfi de mi çıkmadı?
Allahaşkına baktırısan yaz. meraktan yani. çünkü çıkmaz eminim.

Bana çıkmadı çünkü salladı. Bana şey demişti ay böyle şehir dışından geliyorsunuz ben çok üzülüyorum. Gelmeyin gerek yok falan. Sonra da 10 dk baktı gönderdi. Geçen gittiğimde de 15 dk bakmış, 10 dk sı sohbet muhabbet. Çok saçma bir faldı. 50 lira veriyorsam bir zahmet 20-30 dk baksın yani nitekim özelden yazdığım kişi de kibele ışın da 20 dk dan az bakmaz. Ne yazık ki eskişehir kadriyeyi kendi adımı eledim.

cnm onu zaten söylyoruz da anlamıyorlar.
işine glene bakıyormuş o biliyorum.

Ayyy kızlar vaz mı geçeyim ne yapayım ya...çok kafam karıştı.Belki baktırmam.Siz onun yanına mı gitmiştiniz?Nereden nereye gittiniz?Öyle gidenler oluyor muymuş O kadına yaaaa....

nisanında çıkıyormuş. ama iletişimi yok

kızlar şu nisanı bilen var mı?
Ben bi kere bir telefon numarası bulmuştum Nisan demişlerdi.Buradan bulmuştum.Başka bir kadın açtı.Dedi ki ''çok arayan var bu numarayı ama ben Nisan değilim.Belki benden önce O kullanmış olabilir dedi '''

Ben bi kere bir telefon numarası bulmuştum Nisan demişlerdi.Buradan bulmuştum.Başka bir kadın açtı.Dedi ki ''çok arayan var bu numarayı ama ben Nisan değilim.Belki benden önce O kullanmış olabilir dedi '''
aynen. ben de yaptım onu. ama bilen vardır ya.
eski üyelerden müşterilerinden cvp bekliyorum.
aldığım bir duyuma göre de piyasadan çekilmiş.

burada hiç kimseyi beğenmeyen eski üyeler bile çıkıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…