Ankara'daki Falcılar

yani özet nisanı bulmak lazım. bu arada benim de gitmem gerekiyor. herkese iyigeceler

Daha bugüb baktırdım gelecekmüçün beklemem lazım ama benim hakkımda ne deditse doğru eksiksiz ve hüç sorunsormuyor sana kendi anlatıyor. Beni bana anlattı ilişkide yaotıgım hatalar dan tut ne olacagını da dedi. Ben cok memnun kaldım. İş ve ask ile ilgili gelecek yorunladı onu bekliorum. Cok yzun bi zaman vermedi. Ve paragöz değil.dediğim gibi ben tavsiye üzerine girtim pişman değilim. Enerhi önemli tabi. Umarım giden herkesin enerjisi tutar

Ya aslında tam aradığım Falcı ışte yaptığın hatalarda söylesin etsin ani bilsin. Hangi günler orada oluyormuş.

cnm nuray ablaya güven. ben uzun zamandır gidiyorum. çok iyi bir insandır herşeyden önce.

KIZLAR KİMSEDEN SES YOK. MERCANI VA NİSANI BULUN NE OLUR YA........

HERKES VAZGEÇTİ GALİBA. BURALAR PEK ŞENLİKLİ OLURDU.

CNM SEN ESKİ ÜYE
CNM SEN ESKİ ÜYEYİM DEMİŞTİN. MERCANI VEDE NİSANI BİLİR MİSİN?NASIL ULAŞIRIM BU İKİSİNE.

Deneyince pişman olmazsın evüm gibi yre 3-4 kişideneyecgine nuray ablaya git daha iyi oazar gnü sabah daha sakim oluyrum dedi ve öyle süre doldu olayı da yok.

CNM SEN ESKİ ÜYE

CNM SEN ESKİ ÜYEYİM DEMİŞTİN. MERCANI VEDE NİSANI BİLİR MİSİN?NASIL ULAŞIRIM BU İKİSİNE.

Selam nisan ı ben de bulamıyorum. Mercan a da geçen hafta gittim bana 15 dakika hastalığını, nasıl ameliyat olmadan beyin hastalığını atlattığını anlattı. Sonra 10 dk fal bakıp yolladı. İçim sıkıldı anlatırken, ninem bir tane mi nokta atışı yapamazsın sen, yok arkadaş. Tavsiye etmem. Hatta evimdekiler telafi falan verdi, funda diye birine denk geldim. Ayyhhhh o da berbat ötesiydi. Asla tavsiye etmem. Güzel karseşlerim, falcıların falına bakıp oha baya iyisin bana fal bak dedrtmiş biri olarak söylüyorum; genelde yanılmam. Mercan a, evim cafe genel olarak, turuncuya gitmeyin. Evimde bir kadın var meryem sanırım bi ark. Ma bu adamın sevgilisi yok bak 40 güne de geliyor bu adam, çok seviyor arkadaşını dediğinden 15 gün sonra adamın bir sevgilisi olduğu ve arkadaşıma asla dönmeyeceği anlaşıldı. Turuncu venüs, bir arsa satışı ile ilgili olarak kesinlikle satılıyor çok iyi para alacaksın dediği arsanın, adamın dayısının haberi olmadan satışa çılardığı bir arsa olduğu anlaşıldı ve ben de hava aldım tabi. Lütfen arkadaşlar, her şeyiyle çıkan hariç, gitmeyin bu isimlere. Güvenin bana. Gitmeyin diyorsak bir bildiğimiz var. Umut vererek para kazanmak kadar rezil bir şey yok.

Merhaba öncelikle fal deneyimlerimi yazayım. Turuncu cafe de cengiz'e gittim. Su fali bakti.Bir şey bilmiyor. Yine aynı cafede Sibel'e gittim tarot ve kahve baktı. O da bana bakamadı. Bir de Kader var Turuncu da sanırım Kader ve Yıldız aynı kişi. Ilk falı muhteşemdi. Şimdiyi bildi. Yakın geleceği bildi. 2. Gidişimde yine fena değildi ama yakın aralıklarla gittiğimden aynı konuda devam etti. Arkadaşıma tavsiye ettim ama onu hiç bilememiş. Kısaca o da elendi. Sonra Milaz cafe sinem ıyi dediler. Çok kalabalıktı.Dedim herhalde süper. Su falı baktırdım. Şimdi yi bile bilemedi. Geleceği dinlemedim bile. Google da Gülay cafe Gülay ı ve Turuncu cafe venüs ve soner ı duyuyorum ıyi diye. Bilmiyorum Yay burcuna mi bakamiyorlar acaba? Bana yardımcı olun var mi bildiginiz iyi bir falcı?

Kaderle yıldız nasıl ayni kisi yıldız sarışın mavi yada yeşil gözlü tombul bir kadın. Kader de mi ayni kisi. Burda kader kader bahsediliyor da farklı kişi sanıyordum ben.

sanırım adamakıllı biri yok gibi. (eldekiler hariç) ve mercana da şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…