Ankara'daki Falcılar

cvp için sağol cnm. ne diyeyim umarım düzgün birilerini buluruz.(eldekiler hariç)

çok üzüldüm. onu çok övmüşlerdi.

Sizin için falı bir daha dinleyeceğim ama sevmedim falını cidden. Yine de denemek isteyen olursa denesin ama siz bana bakmayın.
neyse cnm ya sağlık olsun. nice falcılar böyle gümledi gitti.

varya bunca yıllık fal maceramda bir o adamakıllı çıktı.

Soner büyük ihtimal akıl okuyor. Olay döngüsünü bildiğini sanmıyorum kendini övüyor ama direk isim bilir mesela. Ve turuncuda değil masalda olması lazım.

Soner büyük ihtimal akıl okuyor. Olay döngüsünü bildiğini sanmıyorum kendini övüyor ama direk isim bilir mesela. Ve turuncuda değil masalda olması lazım.
alayı okuyor zaten.
okumayan var mı?
bir de geçmişi gelecek gibi söyleyenler de var.

Evet benim yakın arkadaşım gitti su falı da baktırdı tarotta kahvede Bayağı da uzun baktı Ramazan ayında gidip baktırmış Hatta arkadaşım umduğum gibi çıkmadı ama Soner Masal Cafe de

alayı okuyor zaten.
okumayan var mı?
bir de geçmişi gelecek gibi söyleyenler de var.
:))) ay aklıma ismi lazım değil bi falcı geldi kadına diyorum o olay yaşandı o konuşma geçti aramızda. diyorko yine yaşayacaksınız 1 sene oldu hala o olayı bir kere daha yasiyacagim:)))

:))) ay aklıma ismi lazım değil bi falcı geldi kadına diyorum o olay yaşandı o konuşma geçti aramızda. diyorko yine yaşayacaksınız 1 sene oldu hala o olayı bir kere daha yasiyacagim:)))

Turuncu daki kader de bana öyle bişi demişti. Yık 1 kavga daha var dedi 1 hafta sonra kavga ettik bitti. Bi onu bildi. Diğerlerine de zaman var.

Bir zamanlar EBCED NURİ diye biri vardı şimdi yok O...O bilmişti ne zaman iletişim olacağını.Ama nereye gittiğini söylemiyorlar.Ayrılmış oradan.

Kuzucuklarım binnazda indirim varmış %50 ama doğadan dahil hiçbiri çıkmadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…