Aaa isil bu kibela isil mi . Ben de ona baktirdim ama poliyana gibi gelmişti bana hep olumlu şeyler söyleyincebu arada ışınla ilgili birşey hatırldım. geçen sene kışıtı bana fal baktığında biri için asla gelmeyecek demişti. ben inanmak istememiştim.
ama ne yazı ki haklı çıktı.
falın geneli çokta başarılıydı diyemem ama en azından boş yere umutlandırmamıştı.
cnm kibele ışın özet olarak bir tek adamın gelmeyeceğini bildi.Aaa isil bu kibela isil mi . Ben de ona baktirdim ama poliyana gibi gelmişti bana hep olumlu şeyler söyleyince
Kibele ışıl hanımla ilgili buraya yazmıştım.kendisine 15 sene önce gitmiştim. Evli değildim . Hayatımda kimse yoktu. Evleneceğim adamın adını işini görüntüsünü hep bilmişti. 2 ay önce kendisine gittim.ne yalan söyleyim iyiydi ama ilk kez olduğu gibi değil . Çünkü eşimden ayrıldım bu nasıl bilinmez..gerci bu önemli olayı yeliz YAsemin refika dahil hiçbirisi bilemedi. Bilen tek kişi inci oldu. Dolayısıyla kimseye akıl verme durumum yok. Kendimde biraz bu isden anlıyorum. En kötüsü de Yasemindi bu net...parami dilenciye versem daha iyiydi. Işıl refika ve yeliz 10 üzerinden en fazla 6 olurAaa isil bu kibela isil mi . Ben de ona baktirdim ama poliyana gibi gelmişti bana hep olumlu şeyler söyleyince
al benden de o kadar .Valla benim 1 ayda geldiğim noktayı baz alırsanız, 3 senedir boşu a gidiyormuşum falcılara. Zira şu an bana söyledikleri şu an düşündüğün isyediğin kimse olmayacak yrni biriyle mutlu olacaksın. İstemiyorum. Zorla mı. Giden senelerin hesabını kim verecek hiç kimse. Gitmeyin bence boş hepsi boş. Bunca zaman gelecek dönecek dediniz de son 1 ayda mı ayyy pardon ya ikisi de olmayacak yeni biriyle olacaksın oldu. Gitsinler işlerine. Fal dünyası bir üyesini kaybetti. Geçmiş olsun. İster inci teyze haşa tövbe Allah gibi bilsin ister ışın. Umrumda değil artık. Hepsi 3 senedir gelecek edecek diye oyaladı. Umut verdi. İnanmayın. Hepsi ama hepsi boşşşşş...
öyle deme canım benimAz önce birine daha söyledim bu benim acım bu benim kaderim. Şu an bunu yaşıyorum. Yaşamak zorundayım. Yapacak bir şey yok. Şu an umudum da yok. Falcılara gidip umut aramak boşmuş. Tek söyleyebileceğim bu ne yazık ki. Koca bir ömür heba oldu...
öyle deme canım benimyine sabretmek düşüyo bize... Kalpler kader Allahın elinde ... biz duâ edıp akışına bırakamıyoruz ... sanki bi tek o olursa o varsa mutlu oluruz gibi.. o başkasinin kaderi bunu kabullendim zor olsada inan unutturacak biri çıkcak ve hatirlamicaksin)
Yaklaşınca dayan ilgi gösterme ta ki... Tam senin istediğin gibi gelene kadar... Senin o guzel yüreğin ve o kadar çok seven kalbin kimsenin egosunun arka bahçesi değil...En çok şuna sinir oluyorum; adam kendi egosunu tatmin etmek için yaklaşıyor sonra ilgi görünce de geri çekiliyor. Falcılar da buna önce çanak tutuyor. Sonra aa yok yok olmaz diyor. Baştan söyle kardeşim.
Neyse durumlar değişirse yazarım. Ama çok uzun süre tavsiye ettiğim kişilere gitmeyi düşünmüyorum. Beni geriye çekiyorlar çünkü...
Yaklaşınca dayan ilgi gösterme ta ki... Tam senin istediğin gibi gelene kadar... Senin o guzel yüreğin ve o kadar çok seven kalbin kimsenin egosunun arka bahçesi değil...
Fala guzel bakan bir arkadaşa sordum, hatta sen ona baktırmışsın, burada ismini yazmışsın tecrübelerinden... O bana net bir şey söyledi, dedi ki: verdıgımız tarıh uzerınden 15 gun gectı baktın çıkmadı o fal... Geçersizdir, bizim de çıkmayan bakımlarımız oluyor, enerji nedeni... dedi... Gercekten enerjı mı bılmıyorum gaybı ancak Yuce Allah bılır. Sadece O bilir gaybı... ancak şu var ki istediğine de bildirir, o da istediği kadarını... Bizim hatamız İslam da yasaklanan fal olayını kurcalamamız çünkü bilgileri nereden tırtıkladıklarını onları ne gıbı bir yere itip bilgi almaya çalıştığımızı bilmiyorum. Yasak bölgelere girmeye çalışıp onlar da inanın zamanla ağır bedel ödüyorlar. Bazı mezheplere göre oyun eğlence amacı ile baktırmak belki mübahtır. Şu var ki, agır taşıyamadıgı sorunu olan bir insan fala filan gitmiyor. Fala bu kadar düşenin ağır bir sıkıntısı oluyor... Allah yardımcımız olsun. Dua ve sabır ile kapı açılıyor. Kader konusunda, İslam alimleri o konuyu kurcalamayı pek hoş görmüyorlar. Kader yalnızca Allahın elinde. Yalnız şöyle bir şey var, gönül meselelerinde biri olmuyorsa illa o olsun diye inat etmemek kulun selametı için çok önemli. Belki ileride elinizde çocukla sizi aldatıp bırakacak... Belki evlilik sorumluluklarını yerıne getirmeyecek, şiddet uygulayacak. Gelecegş yuce Allah biliyor kul bılmıyor. Allah tan hayrı degıl guzel olanı dilemek en guzeli ki bazen hayır şer için de bile gizli olabiliyor. Şerri de kul taşıyamayabiliyor ama cennet derecesi yukselıyor, yukseldıgını goremeyen kul intizar edebılıyor. Bazen de gercekten ruyalar ile kulu Yaratan uyarıyor. Aslında Allah bizi hiç yalnız bırakmıyor. Siz bir anda şaha kalkıp sensiz de Rabbım ın lütfettıgı hayat guzel ve vazgecılmez olan ALLAHIM ve Resulümdür deyince o kuyruğu dik giden kişi dönüyor gercekten dönüyor ama inanın siz bu sefer orada olmuyorsunuz çünkü yüce ALLAH ın hazırladıgı öyle guzel sürprizler oluyor ki.. Geldıgınde önemi... Gerçekten önemi olmuyor. Hatıralarınızda size acıyı, mahrumıyetı, hüznü yaşatmış... Zamanında sizin o kıymetli sevgınıze zerre önem vermemiş kişinin artık "önemi dahi olmayan biri olarak kalıyor" herşey zamanında kıymetli. Benim geçindirmem gereken bir evim ve evladım var. İşimden bir anda çok başarılı olmama ragmen ağır oyunlarla çıkarıldım. Hayatta yalnızım. Fala gıtmemın tek neden şu an, o kadar bunaldım ki bir umut var mı onun derdındeyım sonra şunu düşündüm evladımın rızkı bu hoş görülmeyen yola gidiyor... Dua edın yuce Allah bana çıkış yolu versın. Şu an gittiğim bir yer veya biri yok. Fal da kınar gibi. Zaten gittiklerim diyeceğini dedi. Duaya yöneldim. Sabah namazında sizlere isimlerinizi bilmesem de dua edıyorum çünkü biliyorum ki hiçbir kul fala durduk yere para verip kendını heder etmez. Allah kendıne sımsıkı tutunan tevekkül edenlerden etsın başta benim nefsımi. Bana çok dua edın sevgıyle kalın. Hepımız için tum acılar geçecek netıcede ölüm var ve hakikat, dünya ilel ebet değil.... Hiçbir acı da hiçbir sevinç de burada baki değil. Ben tövbe etmek zorundayım kendım için bile değil... Evladım için... İçten dualarınızı beklerim.Aynen tatlım. Ben de şimdi full kaçışa geçiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek, kimin falı çıkacak, kiminki patlayacak. Kızlar size bir şey soracağım bir de sizce fal değişir mi?
Peki ne falı bakıyorMerhaba kızlar yine ben;
Geçen bir kızdan bahsetmiştim kıza sonunda fal baktırdım. Ve çok çok iyiydi. Bazı arkadaşlar merak ediyordu özelden mail adresini verebilirim numarasını siz isteyin ondan bakarsa. Yorumlarınızı bende merak ediyor olacağım.
Bu arada birkaç zikir verdi bana, dua ile birlikte rüyaya yatacakmışız birşey sordum da olur mu olmaz mı diye hadi bakalım :)
Birde şöyle bir şey söyledi ben paylaşabilir miyim diyince ben tarot falan bilmem sadece hissettiklerimi söylerim oyüzden kimsenin hayatını etkileyip insanların günahına girmek istemiyorum o yüzden beklenti içine girip lütfen hayatını bana göre yönlendirme öyle olacaksa bakamam kusura bakma dedi bende yok girmem dedim nediyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?