Ankara'daki Falcılar


ben mantıcıya baktırdm hemde 3 4 sefer her dediği çıktı ama büyük olay dışında en basından beri diorum eski sevgili meselesi tabi olayda açarsak figende oda olucak dedi figen eylül ayı dedi mantıcıda hanım tam tarih vermio versede dioki tarihlerim tutmayablir ama yaşarsın iddaalıdır teldende bakıyomuş ama bana bi olayı çıkmadı işte bakalım olucak mı oda bekliorum..bide tek ben deil benim arkadaslarımada hep tutar yani her falcı döncek der mesela eski sevgilin bu öyle deildir ayrılcaksan ayrılcaksın der gelmicekse gelmicek der bnm arkadasımın sevgilisi varken ayrılcaklarını tekrarda olmıcagını blmişti bi örnek yani
 
Memnun olduğunuz kişileri yazar mısınız?
 
Teşekkür ederim babyster yanıtın için pahalıydı 35 diyorlardı galiba. Dışarda baksa daha ucuza bakar mı acaba? Bizim falcılara verdiğimiz paralarla somali kurtulurdu. Ama vazgeçemiyoruz işte. Önce size şu olacak dediği şeyleri bekleyelim. Sizinkiler çıkarsa baktırırım.
 

evet çıkarsa baktır ama her dediği oldu tek bi oaly dışında oda olursa git dicem zaten:) ama denenmeye değer ille falcı diosan figenide çok begendim ki 15 lira o tarotta bakıomş ama bana hiç tarotta bakiyim ediyim demedi.kahvede herşei söyledi zaten ki mantıcıyla hep benzerdi dedikleri farklı hiçbşey demedi bunuda belirtiyim her konuda hemde tek ask konusunda deil
 
İftardan sonra anca o da başarı aslında park yeri aradık bayağı. Bi de 9 günlüğüne tatile gideceğim ondan önce bi fal baktırmak istiyorum aslında ya figene ya da yaşar ablaya giderim artık yarın da.
 
slm. yaşarın telini verebilirmisiniz?
 
Şimdi önce bir kağıda bugüne kadar gittiğim tüm falcıları yazmalıyım sonra tek tek karşılarına yorumlarımı yazıcam sonra hepsini buraya yazıcam kızlar..
nerdeyse ankarada gitmediğim falcı yok,gitmediğim birkaç kişi varsa da arkadaşlarım gitti onlardan bildiklerim var yani.
Figen ablanın dediği tarihte olacak şey olsun nolur..
 
Daha önce de yazmıştım Figen'in bana tarihleri tutmasa da dedikleri olmuştu. O yüzden tarihlere takılıp kalmayın bence.

Peki o tarihlere yakın olarak mı çıktı yani? Dediği tarihten ne kadar zaman sonra çıktı? Bana dediği tarihe çok az zaman var lütfen olsun hiç umudum yok asla olmayacak birşey çünkü
 
Peki o tarihlere yakın olarak mı çıktı yani? Dediği tarihten ne kadar zaman sonra çıktı? Bana dediği tarihe çok az zaman var lütfen olsun hiç umudum yok asla olmayacak birşey çünkü

Dediği tarihten önce oldu bana.

Bu arada eski sevgilin geri dönecek derdi her zaman ama o asla olmadı, onu da belirteyim. Ne kadar iddialı konuşursa konuşsun en ufak bir görüşmem dahi olmadı eski sevgilimle. Yani mesele oysa çok ümitlenmeyin bence. Sonra hayalkırıklığı oluyor.
 
eski sevgilim aradı mı aradı hatta bugün oldu figenin dediği tarihlerden önce ama bişe sorucakmış o yüzden aramış bilginize..erkek milleti belli olmaz sonuçta diorum yinede
 
Kızlar dilca da serap ablaya gidiyorum sürekli dediklerinin bir kısmı çıktı diğerleirni bekliyorum ama geçen gün kurs çıkışında gene dilca ya gittim bu sefer duygu abla vardı ve annemle ikimizin falına baktı annemin ağzını biraz zor toparladım resmen :S küçüklüğünden bu yana annem ne yaşadıysa bilmiş benim yaşadıllarımıda aynı şekilde bildi. ama ilerisi için tarotu öneriyo!!!
 

ben başka bir falcıya gitmiştim terkedildiğimin ertesi günü. 4 lü ya da 14lü bir zamanda geri döncek demişti 14 ağustosta geri döndü..ve asla ama asla geri dönmeyecek biriydi sevgilim bile değildi tam olarak..figen hanım bana 2.kez dönceğini söyledi o tarihi bekliyorum dediğim gibi çıksada çıkmasada farketmez benim zaten umudum yok geri döndü ve ben onu istemedim yani..bakalım çıkacak mı..çok az kaldı dediği tarihe.
 
Ya kızlar bugün bir şey oldu bunu bi falcı bilmişti ama hangisi olduğunu tam hatırlayamıyorum. Kağıdada yazmıştım üstelik. Ama bu olayı yazmamışım. Yaaaa inanmıyorum kendime. Ama 4 kişiden biri ya cidanda ki arzu. Ya evimdeki zeynep, pembe ya da yaşar abla. Üfff ya.
 
ızlar şubatta turuncu cafe'de bi falcı vardı, kahve falı çıkmazsa paranızı iade ediyodular filan. falcıya gittiğimde sadece "evet, anladım tamam" derim ve ona rağmen ne dediyse çıktı! yeni ayrıldığım sevgilimin tüm özelliklerini tek tek saydı . "marta kadar biri çıkacak karşına" dedi ve tam o gün falcıdan eve döndüğümde 3 yıllık arkadaşım benden hoşlandığını belli etmeye başladı, 1 martta da çıkmaya başladık. (sonra yürümedi, ayrı mesele) bi arkadaşım da baktırmıştı, ona da sevgilisinin tüm özelliklerini saydı.

kıvırcık saçlı, mavi lens takan biriydi. bi daha gittiğimde ordan ayrıldığını duydum ve bulamadım tanıyan, bilen var mı ???
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…