Bugün cidana gittim figen abla kapıdan çıkıyordu ona baktıramadım. Arzu işten ayrılmış ama özelden de bakıyormuş hala numarası bende var. Evimi aradım telefonla orda da bi tek güneş varmış oraya da gitmedim güneş iyi değil diye duydum. Zeynep ya da pembe olsaydı gidecektim. Arzunun yerine fatoş diye biri girmiş mecburen ona baktırdım. İyiydi dedikleri çıkacak mı bakalım. 5 gün içinde yola çıkacağımı bildi mesela.
Ya bi şu mantıcıyı denemedim gelecek hakkında bildiği oldu mu baktıranlar söylesin.
Memnun olduğunuz kişileri yazar mısınız?kızlar,cidan cafe-figen hanıma baktırdım..bana verdiği bir tarih var,birkaç gün kaldı o tarihe.umarım çıkar da buraya yazarım.bunun dışında ankarada fal baktırmadığım falcı gitmediğim cafe kalmamıştır..bakalım yorumlarımı yazmak istiyorum aslında uzun uzun..birkaç tane çok memnun olduğum kişi var mesela..tek tek yazmak istiyorum bunları :) figen hanımın dediği çıksın yazarım
Teşekkür ederim babyster yanıtın için pahalıydı 35 diyorlardı galiba. Dışarda baksa daha ucuza bakar mı acaba? Bizim falcılara verdiğimiz paralarla somali kurtulurdu. Ama vazgeçemiyoruz işte. Önce size şu olacak dediği şeyleri bekleyelim. Sizinkiler çıkarsa baktırırım.
Evet figeni ben de çok beğeniyorum. Bugün 9 da gittim kapıdan yeni çıkıyordu kaçırdım.
slm. yaşarın telini verebilirmisiniz?İftardan sonra anca o da başarı aslında park yeri aradık bayağı. Bi de 9 günlüğüne tatile gideceğim ondan önce bi fal baktırmak istiyorum aslında ya figene ya da yaşar ablaya giderim artık yarın da.
Daha önce de yazmıştım Figen'in bana tarihleri tutmasa da dedikleri olmuştu. O yüzden tarihlere takılıp kalmayın bence.
Peki o tarihlere yakın olarak mı çıktı yani? Dediği tarihten ne kadar zaman sonra çıktı? Bana dediği tarihe çok az zaman var lütfen olsun hiç umudum yok asla olmayacak birşey çünkü
Dediği tarihten önce oldu bana.
Bu arada eski sevgilin geri dönecek derdi her zaman ama o asla olmadı, onu da belirteyim. Ne kadar iddialı konuşursa konuşsun en ufak bir görüşmem dahi olmadı eski sevgilimle. Yani mesele oysa çok ümitlenmeyin bence. Sonra hayalkırıklığı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?