sanss teşekkürler paylaştığın için. Bilmediğimiz isimleri de öğrenmiş olduk.Epeydir fal baktırmıyorum. Hüseyin, Serpil, Gülsüm ve Nur aklıma yattı. :97:
biraz önce başka bir arkadaşa yerini yazdım kahveyi 20 ye tarotu 30 a bakıyor ama kahve bile baktırsan yeter randevulu da çalışıyor ama gittiğinde de baktırabilirsinsevgi cafe nerede peki? bir de randevulu mu çalışır? ne kadardır?
bayramdan önce bende nura gitcektim ama ramazan diye bakmıyomuş hüseyinle nur a gitmeyi düşünüyorum bende
çeman kafedeki hüseyini denedim fena sayılmazdı. gülsümün adresi yada teli varsa verebilirmisiniz?izmir 2 de gmk bulvarına girince 2. sol melbonun karşısında köprünün hemen dibinde
ankarada bildiğim iyi bir falcı var kızlar ama şöyle bakıyor .. msn veya face üzerinden yazıyor .(yane yüzyüze bakım yapmıyor)..isim soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor .facede tesadüfen buldum onu... bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibi çok şaşırttı beniuygun fiyatada bakıyor bence baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)
Ben denemek isterim açıkçası, bana verebilir misiniz?
ankarada bildiğim iyi bir falcı var kızlar ama şöyle bakıyor .. msn veya face üzerinden yazıyor .(yane yüzyüze bakım yapmıyor)..isim soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor .facede tesadüfen buldum onu... bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibi çok şaşırttı beniuygun fiyatada bakıyor bence baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)
sanss laklak taki gülsüm ordan ayrılmş nereye gttğini yada telefonunu biliyomsn
arkadaşlar şu hüseyini tarif edebilir misiniz?çaycı hüseyine benzeyen 30lu yaşlarda biri mi?tel nosu olan varsa bana msj atabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?