Ankara'daki Falcılar

sanss teşekkürler paylaştığın için. Bilmediğimiz isimleri de öğrenmiş olduk.Epeydir fal baktırmıyorum. Hüseyin, Serpil, Gülsüm ve Nur aklıma yattı. :97:

rica ederim bende burayı çok takip ederek öğrendim bazılarını eğer gideceksen bunlara git bencede hüseyin 10 tl ye gülsüm 30 a nur kahveyi 20 ye tarotlu 30 a (ki kahve bile yeter)serpil de 20 kahveye 30 tarotla kahveye bakıyor

Çok teşekkür ederim, ilk seçeneğim sevgi cafe olacak.
Ben ne zaman "of ne kadar saçmaladı." desem o falcının dedikleri tutuyor. Çok akla yatkın, kısaca tutturma ihtimali ne kadar yüksekse bende onun dedikleri çıkmıyor. bunu da kendimde denedim. Mantıcı Aysu abla da yaşadım ilk ben bunu. Bana ilk falı tamamen tutmuştu. 2. fal %80, 3. ve 4. sıfır. Onun haricinde tutturanlar daha önce dediğim gibi işi başka tarafa çekmeye çalıştılar isimlerini bile vermek istemiyorum o yüzden. Kybele Sibel Hanımda çok tatlı bir bayan, sırf o tatlılığı için birçok kez gittim. Başka da üst üste gideceğim falcı bulamıyorum hala. Birde artık tek başıma gitmeyi düşünüyorum, ne zaman biriyle gitsem ya bana çıkıyor, arkadaşa dedikleri çıkmıyor, ya da tam tersi. bu işin sırrını çözemedim. :)
Bu arada kurşun döktürmek için Tunalı aynalı pasajında, en üst katta melek abla var, kahve tarot kurşun 30 liraydı, sadece kurşun ne kadar bilmiyorum.O da tatlı bir hanımdır. ona kurşun döktürebilirsiniz. falından çok memnun kalmamıştım.

Ben bu falcılardan hiç bişey anlamadım salıyorlar galiba sürekli,en iyisi iyi bir medyum bulup ona gitmek tabi bulabilirsek.

ankarada bildiğim iyi bir falcı var kızlar ama şöyle bakıyor .. msn veya face üzerinden yazıyor .(yane yüzyüze bakım yapmıyor)..isim soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor .facede tesadüfen buldum onu... bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibi çok şaşırttı beni uygun fiyatada bakıyor bence baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)

Son düzenleme:

Ben denemek isterim açıkçası, bana verebilir misiniz?

Azıcık tuzluymuş, hemen olmasa da, deneyebilirim. eğer baktırırsam, iyi kötü diye de yazarım mutlaka.

arkadaşlar şu hüseyini tarif edebilir misiniz?çaycı hüseyine benzeyen 30lu yaşlarda biri mi?tel nosu olan varsa bana msj atabilir mi?

banada msj atarmısın cnm ??

Bugun forumdan biraz bilgi alarak sevgi kafede nur hanıma gittim.Cok pozitif cok güzel seyler soyledi bazı tarihleri tutturdu gibi.Dedikleri çıkacakmı bilemiyorum tabiki:) bir de dua yazıp verdi bitane. Acaba hep olumlumu söylyor bilemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…