Ankara'daki Falcılar

slm şekerim tabiki var tek kelimeyle sevgi cafedeki nur hanımı tavsiye ederim 80tl veriyorsunuz ama 3 defa kurşun döküyor vede dualarla.. zaten onun enerjisi yeter..

çok teşekkür ederm cnm nur zaten aklımdaydı denemek istiyodum bi bahane daha oldu :)

teşekkür ettimm :))

nur a ben de gitmiştim
evet pozitif bir bayan ve falı olumlu
AMA hiçbiri çıkmadı maalesef
amaç sadece güzel muhabbetse olabilir ama öngörü yok
kurşun konusunda başka tavsiye edebileceğim kişi var
isteyen arkadaşlara ismini verebilirim
ben memnun kalmıştım... kurşunun yanında bioterapi de yapmıştı

Kızlar nura gitmek için randevu almak gerekiyor mu ? birde tam olarak yeri nerede park pastanesinin yanında cafeler var orasımı yoksa elma mağzasının üstünde filan mı ?

kızlar bugün dilça cafeye gittim, kahve+tarot baktırdım. ismini unuttum ama sarı saçlı, hafif kilolu bi bayandı. 4-5 yıl sonrasından bahsetti bana sürekli, söylediği şeyler biraz destekli sallama gibi ama muhabbeti güzeldi. eğer inanarak değil de eğlenmek için giderseniz öneririm, arkadaşımla ikimiz de mutlu ayrıldık

Arkadaşlar, birsürü falcı okudum burada herkes gibi kesin bir karara varamadım. Kime gitsem boşa sallıyorlar. Şuan iyi bir falcıya ihtiyacım var boşa para verip bir de ona sinirlenmek istemiyorum. Algıladığım kadarıyla bu yaşar hanım baya iyi?? Numarası olan bana özelden mesaj atabilir mi rica etsem?

bende yaşar hanım'ı merak ediyorum ama, numarasını bulamadım bir türlü. bilen birileri varsa çok mutlu olucam.
nur hanımı denedim, geçmişi güzel bildi, gelecek için yakın zamana ait birşey söyleyemedi ama gidilir yani.

Burdan takip ettiğim kadarıyla Yaşar hn. saimekadın da oturuyor, adresini bende arıyorum,bilen arkadaşlar mesaj atabilir mi? Bu arada dilça cafedeki medyum nurana baktırdım tek bir bingosu olmadı bilginize

bende o siteden mail aldım ama işte her falcı gibi sadece biraz daha bilimsel konuşmuş okadar.ama bedava denemekte zararyok.ben şin ustasına yüzyüze gitmeyi tercih ediyorum.ankarada tek sağlam yer bence.

bende o siteden mail aldım ama işte her falcı gibi sadece biraz daha bilimsel konuşmuş okadar.ama bedava denemekte zararyok.ben şin ustasına yüzyüze gitmeyi tercih ediyorum.ankarada tek sağlam yer bence.

Ankaradaki tek sağlam yer neresi anlamadım. :44:

İlginçmiş. Ben de şimdi mail adresimden onayladım atılan emaili. Bakalım nasıl bir şey olacak.

astral seyahatle bana ulaştığını , rüyasında beni gördüğünü ve önüme fırsatlar çıkacağını söyledi... garip inanması zor aslında...
birde bu adam kim?? başlıklı bi mail attı. nooluyoruz dedim baskın yemiş gibi. mailin devamında eşimi tarif ediyordu tabi eşim olduğunu bilmeden... yaşadığımız bazı olaylardan bahsetti...
beni tanımayan biri için gayet iyi tahminlerdi... tabi yinede inanması zor ona para yatırmam için daha fazlasını yapmalı.. :100:

Ne kadar süre sonra cevap atıyor peki?

ilk maili onay yaptığım günün gecesi aldım, sonrada standart bi şekilde hemen hemen aynı saatlerde hergün 1 bazen 2 mail geldi...

Kızlar bahcelide deniz adında bir bayan varmıs daha dogrusu trv. Bu gun ona gidiyoruz arkadasımla, cok iyi diye duydum birkaç kişiden. Sizlerden duyan var mı ??

Benim de bi tanıdığım var. Yıllar önce komşumuzdu millete minnet rica fal bakardı. Bana bir kez baktı ve söylediği hersey tam onun söylediği tarihte cıktı.

Kadın işleri büyütmüş :) Kızılayda yasal bir büro acmış. Fal bakıyormuş haftaya gideceğim mutlaka. Yerini tam olarak öğrenip size de yazarım gelişmeleri.

Kızlar bahcelide deniz adında bir bayan varmıs daha dogrusu trv. Bu gun ona gidiyoruz arkadasımla, cok iyi diye duydum birkaç kişiden. Sizlerden duyan var mı ??

Ben Denize yıllar önce baktırmıştım o zaman bi şey bilememişti, sonra iki hafta önce deniz olduğunu bilmeden bir arkadaşım tavsiye etti bahçelide bir cafeyi gittim deniz, gelmişken baktırayım dedim yine bingo yok yine yok bizim elektrikler tutmuyor galiba bi de ben söylüyorum olacak diyor ama.... olmuyoooo, bilgine,

Canım çok tesekkur ederim, evet kotu dıyen de var harika diyen de... Dediğin gibi elektrik meselesi daha çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…