bana kartını vermişti orda cebi yazıyor bir kaç kez aradım açmadı ben ulaşınca sana nerde işe başlamış söylerim
slm şekerim tabiki var tek kelimeyle sevgi cafedeki nur hanımı tavsiye ederim 80tl veriyorsunuz ama 3 defa kurşun döküyor vede dualarla.. zaten onun enerjisi yeter..
nur işe başladı gidebilirsin bende ramazan bitsin diye resmen sabırsızlıkla bekledim hüseyin her zaman cafede zaten
teşekkür ettimm :))
bende o siteden mail aldım ama işte her falcı gibi sadece biraz daha bilimsel konuşmuş okadar.ama bedava denemekte zararyok.ben şin ustasına yüzyüze gitmeyi tercih ediyorum.ankarada tek sağlam yer bence.
İlginçmiş. Ben de şimdi mail adresimden onayladım atılan emaili. Bakalım nasıl bir şey olacak.
astral seyahatle bana ulaştığını , rüyasında beni gördüğünü ve önüme fırsatlar çıkacağını söyledi... garip inanması zor aslında...
birde bu adam kim?? başlıklı bi mail attı. nooluyoruz dedim baskın yemiş gibi. mailin devamında eşimi tarif ediyordu tabi eşim olduğunu bilmeden... yaşadığımız bazı olaylardan bahsetti...
beni tanımayan biri için gayet iyi tahminlerdi... tabi yinede inanması zor ona para yatırmam için daha fazlasını yapmalı.. :100:
Kızlar bahcelide deniz adında bir bayan varmıs daha dogrusu trv. Bu gun ona gidiyoruz arkadasımla, cok iyi diye duydum birkaç kişiden. Sizlerden duyan var mı ??
Ben Denize yıllar önce baktırmıştım o zaman bi şey bilememişti, sonra iki hafta önce deniz olduğunu bilmeden bir arkadaşım tavsiye etti bahçelide bir cafeyi gittim deniz, gelmişken baktırayım dedim yine bingo yok yine yok bizim elektrikler tutmuyor galiba bi de ben söylüyorum olacak diyor ama.... olmuyoooo, bilgine,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?