Ankara'daki Falcılar

evim cafede kime baktırıyorsunuz ya ben kıvırcık saçlı şişman ablaya baktırmıştm daha dedkleri çıkmadı çnkü uzun vadeli konştu ama bn inanmadm ona saçmaladı sanki

Dilça'da Nuran'a baktıran var mı? Şişman açık renk saçlı bir kadın. Medyummuş.
Bu kadın herkese 2 aydınlığın var, haber alacaksın mı diyor acaba? :44:

kızlar falcılarda son durum ne hangisine gidelim? mantıcı ??evim cafe?? figen ????

bence ya mantıcıya git yada figen ablaya mantıcı 35 figen ablada 15..ama 2side iyi bilmişti bana dedikleri çıktı ama mantıcıdaki abla hep favorimdir.. figen ablada mantıcıdaki aysu ablada çok değişik şeyler söylememişti bana paran varsa mantıcıya git daha detaylı en azından derim ben

Kızılayda ki, bahçelide ki, tunalıda ki falcılardan bıktım. %20 nin üzerinde de tutturanı zor gördüm. Bir de şu saimekadın'da ki Yaşar Hanım'ı denemeyi düşünüyorum. Eğer telefonu veya adresini tarif edebilecek olanınız varsa çok sevinirim.
Bende bana eski sevgilin sana dönmeyecek diyen birini arıyorum resmen. 2 senedir aynı kişiye de gitsem farklıya da gitsem, o gelecek dediler. Bende her aradığında bu sefer oldu diye heveslendim. Tabi benim aptallığım. düzgün bir fal baktırıp, uzun bir süre de bu konu için bir daha gitmemeyi düşünüyorum.
Bu arada eski sayfalarda okumuştum, gerçekten çok iyi gören falcılar var ama onlarda bu yeteneklerini kullanıp, 400-500 lira koparmadan ağızlarından laf alamıyorsunuz,aman söylemesin istemez zaten. kısmetin kapalı falan filan diye sizi büyüye yönlendirmeye çalışıyorlar. Bir fal bakıyor iki tane nokta atışı yapıyor, ağzınız açık kalınca da hemen sende büyü var bilmem ne. Amma dolmuşum ben de.

bi falcıya o kadar para vermek akıl karı deil zaten ne gerek var ya
5-10 verirsin hem kahveni içersin hemde arklarınla yorumlar yaparsn falcı üzerine
ama illede olacağı öğreneceğim die tonlarca para saçma
zaten ilerde yaşayıp göreceksin
genelde geçmişi bilirler
ilerisini Allah tan başka kmse bilemez

uzun zamandır ara ara yorumları okuyorum bende bu fal işlerine çok kaptıran bir insan olarak yorumlarımı yazmak istiyorum. herkesin fikrine saygı duyduğumu da belirmek isterim. fal bakan ve baktıranın elektiriğinin tutması çok önemlidir. bunu da göz ardı etmemek lazım;
fal cafedeki rukiye; ilk fal baktığında çok güzel bakar isminizi bilmesi sizi şaşırtır sonrasında söyledikleri genelde çıkar ama bir dahaki baktıkları hayal kırıklığı yaratır. randevulu çalışır sabah 11 de aramak gerekir fiyatı en son 15 tl idi.
cafe ankaradaki eylül; diğerlerine göre başarılı sayılır uzun vadede söyledikleri çıkar güzel bir sohbeti vardır ama çok genel konuşur. yine de fal severler için gidilebilecek bir falcıdır. 30 tl ye bakar şu anda düğün iznine çıkmış yerine bir kadın gelmiş ama ben ona baktırmadım
çema cafede hüseyin; pek tanınmayan hüseyin gerçekten çok iyi bir falcıdır. klasik şeyler söylemez ve olaylara yaklaşımı ve verdiği akıllarla fark yaratır. özellikle kahve falında başarılıdır. bana tüm söyledikleri çıkmıştır. adam hayırlı mı hayırsız mı olacak mı olmıcak mı bilir ve hiç şaşmaz. çok da uygun fiyata bakıyor şiddetle tavsiye ederim kızılay tiryaki iş merkezindedir.
ortaköy cafe yıldız; onun çok abartıldığını düşünüyorum tamamen uydurmaca birşeyler karalıyor tarotu kafasına göre sallıyor. hiç beğenmediğim ve elektriği bana hiç tutmayan bir falcıdır ona verilcek paraya bence yazık
saklı bahçede serpil ve narin; özellikle narinin elektriği çok güzeldir güler yüzlü melek gibidir. kahve falından ziyade tarotu hisleriyle daha iyi bakar ben onu seviyorum beni rahatlatır bence gidilmeli. serpil ise çok çok iyidir. psikoloji kartları tarotu çok iyidir. dobra bir kadındır bana söyledikleri henüz öçıkmadı çünkü zamanı gelmedi umarım çıkar geçmişi çok iyi bildi umarım geleceği de biliyordur. ismi bilinen bir çok falcıdan daha iyidir.eskiden ebru alev ordaydı onun yerine gelen falcıdır serpil
ebrunun konağı ermeni ebru alev, korkutucu bir kadındır çok paragözdür şimdi kendi cafesini açmış ben hiç beğenmedim zaten çok para istiyor ve verdiğiniz 30 liraya iki kelime ancak söylüyor yeni yerinde de izmirli nuran mı handan mı ne bir kadın çalıştırıyor. o da hiç başarılı değildir. hatta sizi farklı şeylere yönlendirir çok para ister bence bulaşmayın derim.
evim cafe zeynep; hiç beğenmedim hiç bilemedi ezberlediği şeyleri söylüyor
evim cafe binnur; değişik bir kız geçmişi bildi gelecekle ilgili çok keskin şeyler söyledi ama olacak mı bilmiyorum henüz süresi gelmedi kısa bakıyor tarotta bakıyor ama gidilebilir çok kötü değil başarılı sayılır
lak lak cafe gülsüm; bahçelide olan bu yerdeki gülsüm sevimli bir kadındır ve bana geleceği öyle bir şey söylemişti ki aynısı oldu. bana evleneceğim insanın adındaki harfleri ve tipini tarif etmişti ve öyle biri ile tanışıp nişanlandım bir daha gitmek kısmet olmadı ama bir ara yine gidicem. hala hayretler içindeyim
cidan cafe figen; hiç bir övgüyü haketmeyen figeni hiç beğenmedim çok salladı hele bir arkadaşım eşinden boşanmak üzereyken gitti çok mutlu bir evliliğin var bir kaç aya kadar ham,ile kalacaksın dedi kız şimdi boşandı bir daha kapısından geçmem sevimli de değil zaten aynı kafede fatma hanım var o daha başarılı bence ona baktırın hem daha ucuz
gülça cafe gül, annemde bende hiç beğenmedik biraz sıyrık bir falcı hiç bir söylediği tutmadı
çatı cafe devrim, sakın gitmeyin bir insan ancak bu kadar uydurur değmez beklediğinze
palmiye cafede bir adam var su falı bakan bakıyor o da fena değildi ama ismini unuttum. geleceği dair söylediği şeyleri hala bekliyorum
veeeeee benim gözümde en iyi falcı SEVGİ CAFE NUR ABLA; a dan z ye tüm herşeyi bildi götürdüğüm herkesin şok olduğu muhteşem bir falcıdır. ben bu kadar zaman bu kadar falcıya gittim nur abla gibisini görmedim. çok prensipli çok hanımefendi çok dügzün çok inançlı bir kadındır. benim başıma ne gelecekse bildi onun ağzından çıkan herşeyi yaşadım söylediği herşey çıktı annem bile fala inanmaz nurun söylediklerine hayret etti. mutlaka gidin derim kızlar. ben nur ablayı tek geçiyorum

şimdilik aklıma gelenler bunlar. dediğim gibi sadece fikirlerimi yazdım. kimseyi eleştirmek ve yönlendirmek bana düşmez keşke fal baktırmaya ihtiyaç duymayacak kadar mutlu olabilsek.... hepinizin için herşey çok güzel olsun kızlar mutlu ve fala ihtiyaç duymayacak kadar huzurlu bir hayat diliyorum.

sanss teşekkürler paylaştığın için. Bilmediğimiz isimleri de öğrenmiş olduk.Epeydir fal baktırmıyorum. Hüseyin, Serpil, Gülsüm ve Nur aklıma yattı. :97:

bayramdan önce bende nura gitcektim ama ramazan diye bakmıyomuş hüseyinle nur a gitmeyi düşünüyorum bende

arkadaşlar ben bi de kurşun döktürmekte istiyorum bu konuda iyi tanıdığı olan var mı?
slm şekerim tabiki var tek kelimeyle sevgi cafedeki nur hanımı tavsiye ederim 80tl veriyorsunuz ama 3 defa kurşun döküyor vede dualarla.. zaten onun enerjisi yeter..

Ben baktırdım bugün canım...
Meral Saydam diye birine...
Notu en yüksek o vardı....
Çok memnun kaldım..Çok pozitif ve insana enerji veriyor...
Ayrıca çok güzel kişilik analizi yapıyor...
Tavsiye ederim..
Fala inanma falsız kalma demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…