Ankara'daki Falcılar

Bahcelievler Hulyaya baktiran var mi baska yorumu olan?
Ya da cikan baska bir falci?

Kızlar Son 200 sayfayı okudum,kafam çok karıştı.gelecekle ilgili öngörüsü iyi olan kim sizce?

Ben bi tarot baktırdım ama biraz bekleyip yazacağım. Kadın yaşadığım her şeyi bildi. Güzel, okay, ama gelecekle ilgili yuvarlak konuştu. Bekleyip göreyim, yazarım. Ztn sabit yeri yok.

Kızlar merhaba ben demiştim adlı bi app var orda durugörü kısmı var pelin toroslu diye bi kadın bakıyo, ünlüler falan çok övdü bu kadını. Bilen var mı baktıran lütfen yazsın bilen varsa

Kızlar merhaba ben demiştim adlı bi app var orda durugörü kısmı var pelin toroslu diye bi kadın bakıyo, ünlüler falan çok övdü bu kadını. Bilen var mı baktıran lütfen yazsın bilen varsa
Ben baktırdım, çok gerçekçi yorumlar yapıyor aslında beğendim ben

Arkadaşlar merhaba yasemin diye bir kadın varmış biyerde bakmıyo telefonla ediyormuşsunuz bahçemize bi cafede buluşup bakiyomus ben numarasını bulamadım bilgisi olan daha önce baktiran var mı

Ben bi tarot baktırdım ama biraz bekleyip yazacağım. Kadın yaşadığım her şeyi bildi. Güzel, okay, ama gelecekle ilgili yuvarlak konuştu. Bekleyip göreyim, yazarım. Ztn sabit yeri yok.
Canım bana özelden numarasını verir misin anlık bile bildiyse denemek istiyorum

Nerde yeri bende gidiyim numarasını atarmısın özelden
O gün gidemedim kadın biraz farklı belli günler bakıyo bugün gidicektim rahatsızlandı tekrar randevu alicam bakicagi ilk güne istersen senin içinde alabilirim ama hakkında hiç yorum yok bu beni biraz umutlandiriyo

Merhaba arkadaşlar karanfilde korku eviyle aynı katta olan SILA ve kızı GAMZE nasıl sizce detaylı bilenler anlatabılırmı geçmiş ,an ,özellikle gelecekle ilgili dedikleri bu ikilinin nasıl?

Merhaba arkadaşlar karanfilde korku eviyle aynı katta olan SILA ve kızı GAMZE nasıl sizce detaylı bilenler anlatabılırmı geçmiş ,an ,özellikle gelecekle ilgili dedikleri bu ikilinin nasıl?
Sıla için geçen hoş olmayan birşey duydum arkadaşım dedi Sıla ve Asu bir kadına şey demişler işte 3aydır ayrıldığı sevgilisi için seni seviyo deli gibi aşık falan sonra kadın yine gidiyo adamdan bişeyler olduğunu hissediyo soruyo diyolarki yok canım seni seviyo dönecek hayatında kimse yok sıkıntıları var meğerse adam 4gün önce evlenmiş eski nişanlısıyla buda baskına gitmiş tabi birsürü para verdim beni kandırdılar diye yaa.

O gün gidemedim kadın biraz farklı belli günler bakıyo bugün gidicektim rahatsızlandı tekrar randevu alicam bakicagi ilk güne istersen senin içinde alabilirim ama hakkında hiç yorum yok bu beni biraz umutlandiriyo
Banada alsana kaç lira bide nasıl önemli olan o

Banada alsana kaç lira bide nasıl önemli olan o
Söyle bana bunu bi arkadaşım önerdi bilmiyorum bende denicem yrn 2 buçuğa randevu aldım nasıl olduğunu deneyip görücez bilmiyorum 100 e bakıyo diye biliyorum bu arada istersen yrn sana da alıyım randevu özelden yaz konusalim

hulyam cafede dedigi tarih dolfu bisey olmadi bombos geven hafta da bahcelide gül ablanın yerinde yelda ablaya baktirdim ilk defa ilk olarak söyle diycem fotoğraflara bakarak nokta atışlı yorum yapıyor geçmişte iyi beğendim tabi gelecek ile ilgili çok bişey demedi ama benden kaynaklı muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…