Ben baktırdım, çok gerçekçi yorumlar yapıyor aslında beğendim benKızlar merhaba ben demiştim adlı bi app var orda durugörü kısmı var pelin toroslu diye bi kadın bakıyo, ünlüler falan çok övdü bu kadını. Bilen var mı baktıran lütfen yazsın bilen varsa
Anlayamadım ne demek istediğiniApp nedir bu klüpte mi
Çok kötü. Bilinçli olarak kafa karıştırır. Çok negatif bir enerjisi vardır. Kendisine zamanında çok baktırdım. Beni hep yanlış yönlendirdiArkadaşlar Evim Cafedeki İrem konusunda ne düşünüyorsunuz?
App nedir diye yazdım app nin ne olduğunu bilemedimKızlar merhaba ben demiştim adlı bi app var orda durugörü kısmı var pelin toroslu diye bi kadın bakıyo, ünlüler falan çok övdü bu kadını. Bilen var mı baktıran lütfen yazsın bilen varsa
Canım bana özelden numarasını verir misin anlık bile bildiyse denemek istiyorumBen bi tarot baktırdım ama biraz bekleyip yazacağım. Kadın yaşadığım her şeyi bildi. Güzel, okay, ama gelecekle ilgili yuvarlak konuştu. Bekleyip göreyim, yazarım. Ztn sabit yeri yok.
O gün gidemedim kadın biraz farklı belli günler bakıyo bugün gidicektim rahatsızlandı tekrar randevu alicam bakicagi ilk güne istersen senin içinde alabilirim ama hakkında hiç yorum yok bu beni biraz umutlandiriyoNerde yeri bende gidiyim numarasını atarmısın özelden
Sıla için geçen hoş olmayan birşey duydum arkadaşım dedi Sıla ve Asu bir kadına şey demişler işte 3aydır ayrıldığı sevgilisi için seni seviyo deli gibi aşık falan sonra kadın yine gidiyo adamdan bişeyler olduğunu hissediyo soruyo diyolarki yok canım seni seviyo dönecek hayatında kimse yok sıkıntıları var meğerse adam 4gün önce evlenmiş eski nişanlısıylaMerhaba arkadaşlar karanfilde korku eviyle aynı katta olan SILA ve kızı GAMZE nasıl sizce detaylı bilenler anlatabılırmı geçmiş ,an ,özellikle gelecekle ilgili dedikleri bu ikilinin nasıl?
Banada alsana kaç lira bide nasıl önemli olan oO gün gidemedim kadın biraz farklı belli günler bakıyo bugün gidicektim rahatsızlandı tekrar randevu alicam bakicagi ilk güne istersen senin içinde alabilirim ama hakkında hiç yorum yok bu beni biraz umutlandiriyo
Söyle bana bunu bi arkadaşım önerdi bilmiyorum bende denicem yrn 2 buçuğa randevu aldım nasıl olduğunu deneyip görücez bilmiyorum 100 e bakıyo diye biliyorum bu arada istersen yrn sana da alıyım randevu özelden yaz konusalimBanada alsana kaç lira bide nasıl önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?