Ankara'daki Falcılar

bende krizlerdeyim mehmetcan iyi bakıyormuymuş

benimde gitmem lazım acilen iyi bakıyosa bende ona gideyim birde gecen arkadaslar bahsediyo gay bi çocuk varmış maltepe de simit cafe demi neymiş oda bi çok şeyi biliyolar dedi ama pek güvenemedim baktıranınız varmı?

kızlar valla ben coguna gıttım kızılay tunalı umıtkoy hatta bıkactane sosyetık falcıyıda eve cagrdım sunu anladım kı hepsı para tuzagı hem cok gunah hem olcak ısı de engellıyo gıbı gelıo bana bı kere oyle de oldu hem bosuna paranızı hem de zamanınızı harcamayın derım gunahıda unutmayın

merhaba kızlarr konuyu gorunce bende uye olmak ıstedım bende ankaradakı bırkac falcıyı denedım ve bende hala ıstegım gıbı bır falcı bulamadım ama gıttıklerım hakkında yorum yapmak ısterımsakarya metro cıkısının sagındakı bınanın en ust katında bı bayana baktırmıstım ısmını hatırlamıyorum sarı saclı dıslerı baya sarı bır bayandı bana 4 yada bes cumle soledı hatta bırının ısmıne kadar bıldı ve gercekten o soyledıgı bes cumleyıde yasadım hatta ısmı bıldıgi kısıyle tartısma yasıycaksın basına ıs acıcak demıstı ve dedıgı gıbı oldu gene aynı kafede kapalı bır bayana tarot baktırmıstım oda fena dııldı umıtkoyde sevgı kafe var orda ışık abla var bırkac kere gıtmeme ragmen bana hıcbır soledıgı tutmadı sımdıkı zamanı ıyı bılır ancak ılerısı ıcın soledıklerının hıcbırı tutmadı ama bana onu bı arkadasım tavsıye etmıstı ve gercektende ona ne soylerse cıkıyordu malesef bende tutturamadı demekkı elektırıgımız tutmamıs bahcelıde bı ara sokakta su dıye bı kadına gıttım hatta aynı kafede bırde travestı bırı daha var oda fal bakıyor suya gıttım allahım ya resmen felaket tellalıgı yaptı bana nerdeyse aglıycaktım allahtan hıcbır soledıgı cıkmadı:) asmalı konakta mehtapa gıttım ama yanı oyle cok ahım şahım şeyler bılmedı kus var balık var gıbı seylerdı bırde ykmnın arkasındakı sokagın basında bır kafe var hatta ınternet kafe gıbı bır yer orda nur abla var ona hem tarot hem kahve baktırmıstım ıkı kere gıttım bana ne soledıyse cıktı hatta dedıkı ınanmıosun ama gercekten bole demıstı sadece bıraz zaman ver kendıne dedı ve ne soledıyse oldu bıde nur ablanın elektrıgı cok ıyı yanı cok duzgun bı bayan yanı cıkmıycanı bılsenız bıle yanından cok pozıtıf ayrılıyorsunuz ole baskaları gıbı derdını sıkıntınızı sızın ustunuze atmıyor bayrama kadar daha ıyısını bulamazsam gene ona gıtmeyı dusunuorum ama ben su saıme kadında oturan yasar hanımı cok merak edıorum bıde oncekı sayfalara baktım pınar hanımı tavsıye etmısler ama nedense ben yasar hanımı merak edıyorum yokmu bana tavsıye verebılcek kımseeeeee:))))))

Yaşar hn, Pınar hn telefonunu burdan arkadaşlar bana özelden msj attı, benim daha msj hakkım dolmadığı için bi şey yazamıyorum Yaprakk89, mail adresini verirsen yazayım ben daha yaşar hn denemedim, ama pınara gittim daha önce yazdığım gibi fena değildi ama çok etkileyicide değildi, gerçekleşen bir şeyler olursa yazarım

sakaryada o cafede sanırım aynı bayandan bahsediyoruz çigdemmiş adı bana da dedikleri çıktı bişi daha dedii bakalım benimle ilgili çok önemli bişey bildi.tarih verdi bayrama denk geliyo sonuçlanıyo dedi bakalım olacakmı

Ayyy bu Çiğdem'e gidilir o zaman.
Ben de bi deniim bari. Kahve baktırmak yetiyor mu sadece?
Tarot baktırınca soru cevap mı gidiyor bi de? Ben hiç sevmiyorum benim sorularıma göre verilen cevaplar olunca. Alsın kartları kafasına göre takılsın. Soracak soru bulamıyorum ki. Hiç de inandırıcı gelmiyor cevapları zaten.

trymour ben sadece kahve baktırmıstım tarot baktırmadım cıgdeme sen yaşar hanımı denedınmı? gıdenler cok ovuyolar bırde sende numarası falan varsa rıca etsem atarmısn??

O zaman ben de sadece kahve falı baktırırım.

Yaşar Hanım'ın numarasını bilmiyorum ben.

yaprak sende merak edıyormussun yasar hanımı gıttınmı veya bısıyler duydunmu nasıl bakıyormus??

trymour pekı senın bana onerebılecegın bırı varmı??

Ben Ankara Kafe'de çalışan Eylül'ün ilk falından ve Cidan'daki Figen'nin ilk iki falından memnun kalmıştım sadece. Onun dışında yok. Zaten bu ikisi de artık yoklar o kafelerde. Gerçi sen Figen'e gitmişsin sanırım kapalı bayan diye bahsettiğin kişi o olmalı.

Bir de Karanfil Sokak'taki 7,5 liraya bakılan falların olduğu kafelerin birinde Bahar diye birinden memnun kaldım. Dedikleri gerçekleşti. Ama ona gidersen asla nazar var kurşun dökelim demesine kanma herkese söylüyor. Bi de sadece kahve yeterli bence. Tarota yönlendiriyor çünkü ısrarla ama kabul etmemek gerekir.

evet ya bende artık tarot baktırmak ıstemıyorum kahve olsun ama guzel baksın ıstıyorumnur abla ıyı aslında ama ıkı kere gıttım ona bu sefer degıstırcem bıde ben sehır dısında okuyorum o yuzden bayramda mutlaka gıtmem lazım

morganna ıns bekledıgın sey olur pekı senın bıldıgın ıyı bırı varmı bana onerebılecegın yada su saıme kadında oturan yasar hanım hakkında duydugun bısıler varmı?? bıde varsa tel numarasını yazarmısın bana onu cok merak edıyorummmm

yaprak sende merak edıyormussun yasar hanımı gıttınmı veya bısıyler duydunmu nasıl bakıyormus??

Yok gidemedim ben yeni üyeyim özel mesaj hakkım yok. Ayrıca bir arkadaş Yaşar hn tlf mailme gönderecekti buradan mail mi yazmıştım silmişler ne yapacağım bilemiyorum.Ama mutlaka Yaşar hnma gitmeliyim.Özel mesaj hakkı olan arkadaşlara duyrulur........

valla benide şaşırttı ben figen için gittim yokmus ona denk geldim ilk başta hiçsevmedim sallayack dedimm ama benim düşündügüm daha dogrusu erkek arkadasım hakkında kurdugum şeyleri söyledi ve çok yanılıyosunn dedi bir sürü açıklama yaptı ve en önemli 2 şeyi bildi biri zamana baglı gerçekten en ufak bigelişme olursa hemen yazarım digeride gerçekleşti sayılır ve benim bunlar karşısındaki durumumu söyledi şaşrdm figen cafedenmi ayrılmıs ?bana izinli demişlerdide

bende araştırma içerisindeyim hiç kimse yok şuan bestekardaki mantıcıda bi bayan vardı ona çok iyi diyolar dı adını hatırlayamadım ama

ahu8 yaşar hn tlf banada atarmısın ben yeni üyeyim. daha önce yaşar hn gitmiştim ama kaybettim tlf nunu lütfen çok önemli mesajını bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…