ah bir bulsam izini çiğdemden başkasına uğramazdım...o anlatırken asla olmaz deyip kahkahalarla yüzüne güldüğüm zaman bana boş boş bakmıştı.dediği tarihlerde ne dediyse çıktı hala çıkıyor.
Çiğdem sayesinde benim de hayatım değişti. Ani olayların sebebi onun tavsiyeleri sayesinde olmuştu.
Bir daha gitmek isterdim ben de. Nerde acaba kim bilir....
Eylül hanımın telefonu bende var almak isteyenlere nasıl verebilirim bilmiyorum izin aldım eylül hanımdan telefonunu ve ofisinin adresini vermemde sakınca görmedi kendisini daha önce bulduğumu yazmıştım burda eylül hanımıama izin almadanda özel ofis oldugunda tereddüt etmiştim adres ve numara yazmaya şimdi aleni telefon ve adres yazmak istemiyorum reklam amaçlı olmasın ve yanlış anlaşılmasın diye özelden mesaj atanlara yazacağım numarasını bana mesaj atanlara sevgilerim...iyi GECELER
ebru alev diye bi medyum varmış çok metettiler aradım bende çok pahalı su falına 100 yıldıznameye 500 istiyor baktıran varsa yazabilirmi
bence gitme zor bela 2 cümle söylüyor binbir nazla.sanki sewabına bakıyor.zaten dedikleri de çıkmıyorebru alev diye bi medyum varmış çok metettiler aradım bende çok pahalı su falına 100 yıldıznameye 500 istiyor baktıran varsa yazabilirmi
ebru alev diye bi medyum varmış çok metettiler aradım bende çok pahalı su falına 100 yıldıznameye 500 istiyor baktıran varsa yazabilirmi
100 ve 500 milyon ne demek ya?
ben başından beri okuyorum bu forumu ve ebru öyle methedilen bir falcı değil. ankara'da en iyiler bile 50'ye bakar. abartmasınlar. gitmeyin bence.
arkadaşlar bi falcıya sallasınlar diye bu kadar paraları gerçekten veriyormusunuz?
Bu konu daha önce vardı sanırım ama nereye gitti anlamadım. Ya da ben yanılıyorum.
Neysee... Benim de çok ihtiyacım var Ankara'da olan iyi bir falcıya gitmeye.
Lütfen bilenler yazsın.
Benim harika bir falcım vardı ama artık çalışmıyor malesef. Onun dışında bilmiyorum pek.
Her cafede bir falcı var muhakkak. Ayırt etmek güç. Deneye deneye bulucam galiba.
Yorumları duymak istiyorum bilenlerden acilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?