ya ama ben yine de merak ediyorum ne kadar para tuttugunukizilayda 5tlye bakiyorlardi taa ben trdeyken.. ama simdi zam gelmistir heralde, malum enflasyon yani böyle alt sInIr belli de sanirim bu isin üst sInIrI yok, olabildigince para yatiriliyor bu ise ama lisede ben de gidiyordum yaa
slm öncelikle ben 3 gün önce güneş cafeye gittim arkadaşlarımla birlikte gerçekten ordakiler iyi biliyor özellikle aşk yıldıznamesini tavsiye ederim .Bunun yanında kahve falı da güzel bakıyorlar şimdiye kadar dedikleri çıktı ve çok memnun kaldım sıcak bir ortam var hemde kendimi evimde gibi hissediyorum güneş abla olsun diğerleri olsun süper insanlar
Eylül hanımın telefonu bende var almak isteyenlere nasıl verebilirim bilmiyorum izin aldım eylül hanımdan telefonunu ve ofisinin adresini vermemde sakınca görmedi kendisini daha önce bulduğumu yazmıştım burda eylül hanımıama izin almadanda özel ofis oldugunda tereddüt etmiştim adres ve numara yazmaya şimdi aleni telefon ve adres yazmak istemiyorum reklam amaçlı olmasın ve yanlış anlaşılmasın diye özelden mesaj atanlara yazacağım numarasını bana mesaj atanlara sevgilerim...iyi GECELER
Yeter ya Güneş'in reklamını yaptığınız. Gitmiyoruz işte.
şilandaki arfie gittim fena değildi baya uzun tarihler verdi gelecekle ilgili o yüzden doğru çıkacakmı bilmiyorum
dediklkerinden çıkan oldumu acaba???
kılzar pınar ii bakıyo diyen ilk benden fakat sonradan reklamını yaptı falan demiş birisi reklam yapıcak olsaydım tam adresini verr sürekli överdim zaten fakat dedğim gibi 1 senedr fal baktrmıyorum bu yüzden apartmanın isminide unuttum numarası var bende fakat özelden msj atma hakkım yokmuş yine söyleym ben çok memnun kalmştım ama siz kalmazsanız çok üzlürümm o yüzden etkilemekte istemiyorum
Özel mesajla mail adresimi yazdım sana. Numarayı o adrese gönderirsen sevinirim destina.
bu konuya sık sık göz atıyorum Eylül'ün adresine ulaşabilen varsa diye. ancak hala yok sanırım.
hani sakarya caddesi'nin tümü neredeyse falcılarla dolu, o yüzden ciddiye alamıyorum onları. bir kafede birden fazla falcı varsa yine aynı şekilde.
aynen baya bi götürür bu beni gidecek olursamda yine pınar olur heralde :)
özel mesaj hakkım olmadığı için pınara zamanında baktıran herkese burdan yazmak zorunda kalıyorum. iletişim bilgileri var mı, hala ankarada mı??? rica ediyorum biri cevap versin artık.
Nur hala aynı yerdemi bilen var mı?
ona gitmek istiyorum..
Arkadaşım size yardımcı olmak isterdim ama bende yeni üyeyim.başka bir yolu varsa yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?