Ankara'daki Falcılar

Şaşırdım gerçekten notları okuyunca evimde ki zeynep ve pembe tanışacağım birinin 2 şer harflerini ve uzun boylu olduğunu söylemişler. Zeynep extra olarak zamanını ve ten rengini bilmiş o zaman 5 ten baktırmıştım atmamışlar yani. Mantıcı aysu da 7 harf vermiş 4 harften ismin tamamı çıkıyor. Bi de 5 tane üniversite adı vermiş bunlardan birinden mezun diye o tutmuş (hepsi ankarada zaten olasılık olarak yüksek yani) Vücut tipini de bilmiş. Ama diğer konuları bilememiş. Yaşar abla hangi şehirli olduğunu yaşını bilmiş ve diğer dediklerinin de olması çok olası gözüküyor. Tövbe estağfurullah tüylerim diken diken oldu mustafa da direk 4 harfli ismi yan yana yazdırmış işle ilgili de bana sonradan sıkıntı veren birinin ismini vermiş. İşle ilgili bi şeye de zaman vermiş geçmesine rağmen olmadı ama hala olabilir. cengiz arzu suzan birgül ve eskişehirde baktırdıklarım bilememiş. Figen abla da zaten verimli bakmamıştı son baktığında uzun vadeli şeyler söylemiş. Ama daha önceden günü gününe gerçekleşen şeyler oldu. yaseminin fal kağıdı kayıp ama o anı çok iyi bilmişti mesleğimi filan şok olmuştum. Çantalarda başka bulursam yazarım. Zaten bu fal olayında en önemli şey sonradan çıkması.

Princesss merhaba, Ankarada en iyi bilen falcılar yani sizin favorileriniz kimler?

merhaba. canım benim en iyi falcım Eylül idi. birkaç ay sonra baktığımda her şeyi bilmişti.

eğer alternatif ararsan mihriye'yi önerebilirim.

o da geçmişi net bilir. bana bir kez sevgilimle ayrıldığımda "sakın arama şu tarihe kadar arayacak" demişti.

hakikaten aramıştı. imkansız geliyordu.

bir de deniz'e sık giderdim ama o insanları hocalara falan yönlendirmeye başlamış, ben huylanırım böyle şeylerden. önermem.

tabiki atarım. Anzelha'ya özel mesaj attım, cevabını aldığım anda sizi de yönlendireceğim.

Sevgili verzogen,

Pınarın ofisi ykm nin arka sokagında ama inan apt nosunu hatırlamıyorum. tabelası falan yok.

arkadaşlar çok rica ediyorum mesaj hakkı olan biri akttif'e bir mail adresi verip pınar'ın numarasını alsa, sonra da bana mesaj atsa???
ykm'nin arka sokağında olduğunu biliyorum ama apartman apartman, daire daire gezmek de mantıklı değil(

Teşekkür ederim daha önce gitmiştim nura bana dediği birşey zamanı ve harfleriyle tuttu. Geçmişi istemedim ben zaten biliyorum diye.işiyerimle ilgili harfler kişilerle ilgili söyledikleri gayet başarılıydı.tekrar gitmek istiyorum.
Birde eylül burada çok methedildi onu denemek istiyorum.

şaka gibi en iyisi biz buradan mesaj hakklımız dolana kadar yazalım:))

Verzogen merhaba, şimdi kuzenime mesaj attım. Pınar hn adresini sordum. Çok emin değilim ama , Burç apt olabilir dedi. İnşallah bulursun:Hoşçakal canım.

Ofis numaraları cevap vermiyor.
Zaten ben gitmek istediğimdede hemen ulaşamadım bekledim.Pınar hanımın sağlık sorunları olduğunu söylemişti sekreter.

koyulması yasak mı bilmiyorum ama vrzgndeneme@gmail mailine yollayabilir misin cnm telefonunu?
o da olmazsa sen apt ve daire no'yu alabilirsen burdan yaz lütfen.

Son düzenleme:

ebru dediğiniz ermeni ebru dedikleri mi??

şekerim ceplerine nihayet ulaştım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız dedikleri size çıktımı?:18:

nisan ın telefon numrasını bana yollayabiir misiniz sırf nun için üye oldum nisanı kaybetmiştim ben o çok iyidir ama kardeşi eser onun kadar iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…