Nisan hn telefonunu banada gönderirmisiniz.
size mail attım.gidince buradan paylaşın lütfen.
Sahinus merhaba, benim özel mesaj hakkım yok. Bir önceki sayfayı incelerseniz bana ulaşabilirsiniz. Hoşçakalın.
ebru dediğiniz ermeni ebru dedikleri mi??
çok sağol cnm, olmadı gidip kapı kapı gezeceğim artık:)
Gittin mi pınar a ya da randevu alabildin mi çok merak ediyorum onu da
Gittin mi pınar a ya da randevu alabildin mi çok merak ediyorum onu da
pınar'ın ofisine gittim ama kimse yoktu. randevu biraz zor alınıyor sanırım. ne kadar sürer bilmiyorum ama gidince mutlaka paylaşırım burda.
Burda paylaşılan bir çok falcoya gittim ben fikriye ile mihriyenin hiç bir dediği tutmadı eylül tarotçu genel konular rukiye çok kısa bakıyo gül dağınık bakıyo bişey anlamadım orta köy önermem figen paraya yazık
ben de öyle cnm, gitmediğim kalmadı nerdeyse. o fikriye, mihriye, rukiye filan hepsi faso fiso. figen'i burda duydum gittim - ilk falını tutturdu ikincisi ne dediyse aksi çıktı ama bence zaten ilkini de tutturması şanstı. bir tek eylül'ü bilmiyorum burda yazılan. nasıl o?
Eylül benim bildiğim tarot bakar detaydan çok genel konuları söyler sen de bildiğini sanırsın ama herkes bilir h.sonu rana bistroua gittim kadının elektriği güzeldi benim 6.hissim kuvvetlidir tüylerim dikendiken oldu kadının da oldu bence o kadın iyiydi ya da öyle geldi adı meryemdi ama nisan ilk başta atıyor gibi geliyor sonra yaşadıkça anlıyorsun kağıda yazdırıyor. Birinin soruyorsun onun sana hitap ettiği gibi konuşuyor sanki o sorduğun kişinin ruhu nisana girmiş gibi...
allalla çok enteresan - nisan'ı denedim mi tam hatırlayamıyorum. 2 kardeş değil mi bunlar? sanki bir tanesine gittim gibi hatırlıyorum ama hiç yer etmemiş bende. sen ulaşabildin mi bilgilerine nisan'ın?
Ulaşamadım malesef önce nehir cafedeydi sonra bir birodaydılar sonrada kayboldular iki kardeştiler eser di diğeri o nisan kadar iyi değildi
senin evlenme tarihi dışında tutturduğu olmuş muydu?
Oldu tabi iş ile ilgili bişeye çok canım sıkılmıştı orada benim hakkımdaki düşünceleri söylemişti bir arkadaşımla gitmiştim 2 yıl sonra o yazdırdığı kağıdı bulmuş ve bana hepsini yaşamışım ve yaşıyorum diyor annesinin evleneceğini söylemiş kendisinin 10yıl önceki sevgilisiyle karşılaşacağını söylemiş onunla nişanlı şimdi.
Bir de işin enteresanı biz başka bir amaç için gidiylz o başka şeyler söylüyordu biz de atıyor bu ancak şu anı biliyor demiştik. Çünkü bizim için olması zor olan şeylerdi düşün bir evli adam boşanacak senin sevgilin var onu sormaya gidiyosun o da diyor ki sen bu adamla değil ta o eski çıktığınla olacaksın 2007de yeni biri hayatından çıkmış o dönecek mi diye gidiyosun yok sen 1,5yol sınra tanışacağın adamla evleneceksin diyor 2010da ben de oooo 2010a çok var demiştim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?