muhtemelen bana da öyle ileriye yönelik söylediği için sallamamışım - çünkü 3 sene 5 sene sonrasını diyenleri pek dinlemiyorum, ciddiye de almıyorum. tek umursadığım şu an ya:) neyse fırsatım olursa bir daha deneyeceğim bakalım, onu da yazarım burdan.
İzlerini bulursan bana da bilgi ver olur mu hadi ii geceler
muhtemelen bana da öyle ileriye yönelik söylediği için sallamamışım - çünkü 3 sene 5 sene sonrasını diyenleri pek dinlemiyorum, ciddiye de almıyorum. tek umursadığım şu an ya:) neyse fırsatım olursa bir daha deneyeceğim bakalım, onu da yazarım burdan.
Şu anı istiyorsan kokteyl cafe de deniz varmış ben gitmedim ama biri önerdi bir de rana bistroda ki meryem de benim anımı bildi ankara koray ile loyanın üst katı dikmen dolmuşlarının orası ama dedikleri gerçekleşecek mi bilmiyorum mayıs ve eylül ayını beklemem gerek ama elektriği tuttu bende ilk gördüğümde ürpermiyorsam pek inanmıyorum ben gerçi nisan da onun senin hakkında ne düşündüğünü hangi davranışlarını sevdiğini -sevmediğini söylüyordu başka da 5tl den fazlasını verme tanımadıklarına yazık gırgırı önerdiler bişey bilemedi mesela makineye bağlamış gibiydi hep aynı şeyleri herkese söyler gibi geldi bana
Benim dediğim deniz gay mişo deniz'İ biliyorum ben - eğer aynı kişiden bahsediyorsak. ona önceden baktırmışlığım var, hepsi hikaye anlattıklarının. karakter tahlili filan yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
esas bir tane deniz vardı, 2007'de baktırmıştım hiç unutmuyorum, asıl mesleği gece kulüplerinde şarkı söylemekti ama bahçeli'de belpa'nın orda çağırınca gelip bakıyordu. bir arkadaşım götürmüştü - dediklerinin çoğusunu hatırlamıyorum ama tek bir şeyi hiç unutmadım; falında 7 tane mum çıktı demişti, eve gidince 7 gün boyunca mum yak ve her gece bir şey dile sonra da onları yaz demişti. yıllar sonra o yazdığım kağıda denk geldim ben de - Allah ne dilediysem nasip etmiş çok şükür. sonra gerçi elimden aldıkları oldu ama olsun:) o deniz'İ de tekrar aradım ama bulamadım izini.
o deniz'İ biliyorum ben - eğer aynı kişiden bahsediyorsak. ona önceden baktırmışlığım var, hepsi hikaye anlattıklarının. karakter tahlili filan yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
esas bir tane deniz vardı, 2007'de baktırmıştım hiç unutmuyorum, asıl mesleği gece kulüplerinde şarkı söylemekti ama bahçeli'de belpa'nın orda çağırınca gelip bakıyordu. bir arkadaşım götürmüştü - dediklerinin çoğusunu hatırlamıyorum ama tek bir şeyi hiç unutmadım; falında 7 tane mum çıktı demişti, eve gidince 7 gün boyunca mum yak ve her gece bir şey dile sonra da onları yaz demişti. yıllar sonra o yazdığım kağıda denk geldim ben de - Allah ne dilediysem nasip etmiş çok şükür. sonra gerçi elimden aldıkları oldu ama olsun:) o deniz'İ de tekrar aradım ama bulamadım izini.
Ben o cafeye gittiğimde onu görmüştüm ama eşimle çıkıyorduk şarkıda söylüyordu ben pek güvenmemiştim ona ondan hiç baktırmamıştım senin dediğin denizde o ise ben de bir gideyim
Sahinus merhaba, benim özel mesaj hakkım yok. Bir önceki sayfayı incelerseniz bana ulaşabilirsiniz. Hoşçakalın.
yalnız denizler karışmasın şimdi 2 tane deniz var, biri kokteyl'deki onu geç zaten. diğeri gay şarkıcı evet ama nerde çıkıyor ne yapıyor hiç bir fikrim yok.
Kokteyldeki de gaydi walla
tabiki atarım. Anzelha'ya özel mesaj attım, cevabını aldığım anda sizi de yönlendireceğim.
evet cnm o da gay, kafasına bir bandana takar hatta bazen ama şarkıcı değil o. 2009'da gitmişliğim var ona - 20 liraya bakıyordu ama falla alakası yok. hani sırf eğlenmeye, sohbete muhabbete gideceksin. diğer denizse profesyonel şarkıcıydı, albüm filan kovalıyordu, ekstradan da referansla fal bakıyordu. izini bulamıyorum şimdi.
Peki canım yaprak bana mail atmış ama bana ulaşmadı sanırım nisanın teli varmış onda şu pınarda da iş var gibi geliyor da kendini ağırdan almasınısevmedim sadece
hatta nisan'In bilgileri gelse bugün bile gidebilirim. yaprakk89'u bekliyorum, online olup versin:)
Sana önce gelirse bana sen yolla olur mu?
Sana önce gelirse bana sen yolla olur mu?
nisan için yaprakk89'dan bir numara aldım ama kullanımda olmayabilir dedi. ben de aradım kapalı:/
canım iş yerinden onları iyi tanıyan bir arkadaşım onların izmire yerleştiğini söyledi.Ben inanmadım. telefon kullanıma mı kapanmış ben de burdan okuyunca onların ankara da büro açtıklarını düşündüm.bir de eylül söğütdalı diye bir cafede çalışıyormuş sakaryadaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?