dün bana denizi ve eylülü söyleyen arkadaşıma sordum o da söğütdalı dedi google babadan arat söğüt dalı cafe ankara diye telefonu çıkıyor bi ara bakiimhmm dur bakalım, illa ki bir bilen duyan vardır nisan'ı - taşındılarsa da haberi gelir. eylül kendi cafesini açtı diye duymuştum - söğütdalı mı ki ismi?
tabiki,gönderdim
Şu an tlf dan yazıyorum onun için mail adresine gitmek zor ama pınar ın bilgilerini de merak ediyorum bir de rana bistro var meryem yeni gittim ama ben memmun oldum pek bilinmeyenleri bildi 20tl ye bakıyor
dün bana denizi ve eylülü söyleyen arkadaşıma sordum o da söğütdalı dedi google babadan arat söğüt dalı cafe ankara diye telefonu çıkıyor bi ara bakiim
Sana önce gelirse bana sen yolla olur mu?
internete koydukları tel cepten aranmıyor, hata veriyor. ama kızılaya gidince bir uğrarım bakalım neymiş.
Pınara giden birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum bana sölediklerinin bir tanesi dahi çıkmadı....
Ne saçma bir düşünce.sempatiksalakcinni
Kötü bir şey görürseniz söylemeyin derdi, falcı da söylemezdi zaten bu durumda.
Her neysee ben falcımı buldum zaten. Başkasına gerek yok.şakkıdı
lütfen nisanın telefonu varsa banada yazın ben ona 2003 yılında fal baktırdım ve bir bir dedikleri çıktı o zaman sakarya hostanın üstünde nil cafe vardı orda çalışıyordu şimdi nerde çok ihtiyacım var bu aralar
lütfen nisanın telefonu varsa banada yazın ben ona 2003 yılında fal baktırdım ve bir bir dedikleri çıktı o zaman sakarya hostanın üstünde nil cafe vardı orda çalışıyordu şimdi nerde çok ihtiyacım var bu aralar
ahaha şansıma mıdır bilmiyorum ama az önce nisan'a da ulaştım kızlar:) bir yerde çalışmıyormuş, etlik'te evde bakım yapıyormuş. arayp randevu almamız gerekiyormuş. ama 50 lira. çok geldi bana ya - pınar'a da yeni gittim zaten:/
ahaha şansıma mıdır bilmiyorum ama az önce nisan'a da ulaştım kızlar:) bir yerde çalışmıyormuş, etlik'te evde bakım yapıyormuş. arayp randevu almamız gerekiyormuş. ama 50 lira. çok geldi bana ya - pınar'a da yeni gittim zaten:/
Bana nisanın telini verir misn xxxxxxxxxxxxxxxxxxx tabi pınarında pınar kaç tl bakıyor acaba
Mail adresine mail attım yardımını pekliyorum ne şanslısın yahu maşallah
bana yollamıştı telini istersen yollayabilirim.
göderdim cnm ikisinin de bilgilerini - gelmedi mi? çok vaktim yok çıkıcam şimdi ama yine yollarım çıkmadan.
Gelmedi sana mail attım bi bak istersen
Gelmedi sana mail attım bi bak istersen
Mail gelmiş tşk müsait olunca arıycam sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?