Ankara'daki Falcılar

hmm dur bakalım, illa ki bir bilen duyan vardır nisan'ı - taşındılarsa da haberi gelir. eylül kendi cafesini açtı diye duymuştum - söğütdalı mı ki ismi?
dün bana denizi ve eylülü söyleyen arkadaşıma sordum o da söğütdalı dedi google babadan arat söğüt dalı cafe ankara diye telefonu çıkıyor bi ara bakiim

Şu an tlf dan yazıyorum onun için mail adresine gitmek zor ama pınar ın bilgilerini de merak ediyorum bir de rana bistro var meryem yeni gittim ama ben memmun oldum pek bilinmeyenleri bildi 20tl ye bakıyor

Pınara giden birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum bana sölediklerinin bir tanesi dahi çıkmadı....

dün bana denizi ve eylülü söyleyen arkadaşıma sordum o da söğütdalı dedi google babadan arat söğüt dalı cafe ankara diye telefonu çıkıyor bi ara bakiim

internete koydukları tel cepten aranmıyor, hata veriyor. ama kızılaya gidince bir uğrarım bakalım neymiş.

Son düzenleme:
Pınara giden birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum bana sölediklerinin bir tanesi dahi çıkmadı....

Gitmeye pek niyetim yok zaten canım ben randevu falan pek gelemem falım geldi diyimce hoop o hafta gitmem lazım. Çok para vereceğime yaşayıp görmek daha akıllıca nasıl olsa yaşayacağım o olayları...

Ne saçma bir düşünce.sempatiksalakcinni
Kötü bir şey görürseniz söylemeyin derdi, falcı da söylemezdi zaten bu durumda.

Her neysee ben falcımı buldum zaten. Başkasına gerek yok.şakkıdı

banada su falcını sölermisin bu aralarrr iiii biiii falcıya ihtiyacım varrrr

lütfen nisanın telefonu varsa banada yazın ben ona 2003 yılında fal baktırdım ve bir bir dedikleri çıktı o zaman sakarya hostanın üstünde nil cafe vardı orda çalışıyordu şimdi nerde çok ihtiyacım var bu aralar

Ah bir bulabilsem 10. Ay paylaşımdaki arkadaşlar bulmuşlar 1ay sonra büro acacağız demişler eski sayfalara bak bulursun ama daha kimse birşey paylaşmamış her giden nisan diyor nehir cafenin sahibi bile onlar varken kahve yetiştiremezdik diyo şimdiki falcıların çoğu fos meryem etkiledi beni ama o da çıkıyor mu mayıs ve eylül-ekimi beklemem gerekecek .nisanın içine biri girmiş gibi olurdu değil mi of nerdesin nisan

pınara gittim kızlar. şansıma mıdır bilmem ama hiç de öyle sürüncemeli bir randevu süreci olmadı. aradım cumartesiye verdiler, hiç umudum yoktu ha bugun ha yarın iptal eder diye. en son dayanamadım kendim aradım hala geçerli mi diye - bekliyorum dedi:)
falına gelince; ankara'da nerdeyse gitmediğim falcı kalmamıştır, kolay kolay tatmin olmayan biri olarak diyebilirim ki bu kızda iş var. bir sürü şey bildi; durum analizi inanılmaz. bir meselede facebook'ta gördüğüm resimlere kadar bildi:) benim söylememi de istemedi sadece not al dedi. 1 saate yakın fal baktı - o kadar çok şey söyledi ki hepsini yazarken sürenin nasıl geçtiğini anlamadım. ama hikaye anlatmıyor, ileriye yönelik de tutarlı şeyler söylüyor, 1-2 tanesi haricinde benim de olacağını tahmin ettiğim şeyler zaten. yani mesela ayrıldığım biri var, dönmesini beklemiyorum ama hangi falcıya gitsem şimdiye 1500 kere evlendirdiler bizi. pınarsa çok farklı tespitlerde bulundu, o yüzden atıyor izlenimi edinmedim. yine de bekleyip göreceğiz bakalım ne kadarı çıkıyor.

Son düzenleme:
ahaha şansıma mıdır bilmiyorum ama az önce nisan'a da ulaştım kızlar:) bir yerde çalışmıyormuş, etlik'te evde bakım yapıyormuş. arayp randevu almamız gerekiyormuş. ama 50 lira. çok geldi bana ya - pınar'a da yeni gittim zaten:/

Son düzenleme:

Bana nisanın telini verir misn xxxxxxxxxxxxxxxx tabi pınarında pınar kaç tl bakıyor acaba

Son düzenleyen: Moderatör:

Mail adresine mail attım yardımını pekliyorum ne şanslısın yahu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…