herkese günaydın, nisanla ilgili görüş ve düşüncelerimi ben de aktarayım ayıp olmasın:)
yaşadığım durumu olduğu gibi tarif etti, hatta merak ettiğim kişilerin ağızlarından konuştu, bana söyledikleri cümleleri sıraladı.
ama çok karışık baktı, yani mesela net bir şekilde bu böyledir diyemem; hani olsa da olmasa da nisan demişti'ye çıkıyor. yine de en yakın verdiği tarih mart - bekleyip görmek lazım bakalım.
cafe değil, evinde bakıyor kadın. etlik lokman hekim hastanesinin karşı yolundan yukarı doğru çıkıyorsun. apartman numarası aklımda değil ama.merhaba madem burda telefon bilgisi verilemiyor gittiğiniz cafe mi büro mu neyse onun adını ya da tarifini yazsanız sevinirim.
Evet dün Nisana gittim şimdi biraz size düşüncelerimi aktarayım.Ankarada hatırı sayılır falcı gezdim...
Öncelikle değişik bir faldı..ilk önce bi şaşkınlıkla dinlemeye başladım ama kesin not alıp .daha sonra bunları yerine oturtmak lazım. Bence gayet başarılıydı.
kızımın gün içerisinde bana kurduğu cümlelerle kızımı anlattı işimle ilgili bazı tersliklerle ilgili yorumlar yaptı ve gelişmelerden bahsetti.
evet gelecekle ilgili söyleyecekleri tutarmı bilmem ama en erken çıkacak tarih bana haziran-temmuzda bekleyeceğim çok önemli bir gelişmeden bahsetti o zaman çıkarsa
bundan sonraki falcım NİSAN diyebilirim..
ne olur tam adresi verirmisin nisanın çok ama çok ihtiyacım var
ne olur tam adresi verirmisin nisanın çok ama çok ihtiyacım var
Tryamour benim de param olana kadar hevesimi almak için Leyla'ya gidesim var önerir misin?
Param olursa daha sonradan Nisan'a gidicem ama 50 tl'ye bakarsa daha fazla veremem :)
10-15 bile çok geliyo bu aralar...
Asmaaltı Serhat : Ben ona lisedeyken baktırmıştım üniversiteyi İstanbul'da okuyacağımı ve 2007 senesinde tanışacağım biriyle çıkmaya başlayıp hayatımın sonuna kadar onunla olacağımı falan söylemişti, hiçbiri olmadı :)
Turuncu Cengiz : Söyledikleri bana da saçma geldi ama bazıları çıktı gibi, söylediği bişey var dilek tutturdu tuttum "25 Mart'ta olacak dileğin dedi" bekliyorum.
Arif Abi : Şimdiyle ilgili güzel durum değerlendirmeleri yapmıştı ama gelecekle ilgili dediği hiçbişeyi hatırlamıyorum neredeyse ama fena değildi, bozuk para veriyor, dilek tutturuyor onunla :)
Benim en çok memnun kaldığım falcılardan biri Çatı Kafe'de Birgül ablaydı ama sanırım ayrıldı ordan, bi de ilk baktığı fal çok çok iyiydi tarihleri tutturamadı ama ne dediyse bir bir oldu yalnız şöyle söyliyim 5-6 ay gecikmesi var, olacak dediği tarihten Mayıs dedi 2011 Kasım'da yaşadım ama şimdiyi de çok güzel değerlendirmişti yalnız ilk baktırdığım fal yalnızca kızlar sonradan baktırdığımda pek başarılı değildi.
Leyla'yla nasıl geçti yarın onu da yazarım :)
Tryamour benim de param olana kadar hevesimi almak için Leyla'ya gidesim var önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?