Ankara'daki Falcılar

Bu arada mart ayının ilk haftası bitti. haftada ben çiğdeme opsiyon tanıdım pazara kadar çiğdemin dedikleri çıkıyormu sorunsalını çözüyorum

çiğdemin benim için de verdiği tarihler çok yaklaştı bi kaç gün sapma olabilir bakalım bekliyoruz :)

arkadaşlar şuan tandoğan bronzyde çalışan tuğbaya gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim. ben 3 senedir falan ara ara mutlaka gidiyorum tuğbaya ve söylediği ama olmaz dediğim çok fazla şey çıktı ayrıca çok pozitif bir insan.

Tuğba'ya bende gittim geçmişle ilgili süperdi şu anki durumda iyiydi ama gelecekle ilgili dedikleri ne olacak bilemiyorum henüz cıkan bişey yok.
bana geçmiş lazım değil. zaten bunu ben biliyorum.ama siz 3 yıldır gidiyorsanız memnuniyetiniizn çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ve buradada daha ayrıntılı bilgi veriri misiniz?

Martın sonuna bende beklemedeyim bakalım sizlere tarih tutarsa benimde beklentim artacak doğal olarak.

tuğba çigdem hadi bakalım kolaylık versin bu arad sen telefonla baktırma hakkında ne düşünüyorsun ben daha önce hiç yapmadım da sen yaptın mı bu medyum ella yı da çook övüyorlar bakalım

tuğba çigdem hadi bakalım kolaylık versin bu arad sen telefonla baktırma hakkında ne düşünüyorsun ben daha önce hiç yapmadım da sen yaptın mı bu medyum ella yı da çook övüyorlar bakalım

Bende baktırmadım bilmiyorum gercekci bir yorum alsak arayıp baktıran birilerinden belki olabilir.

ella ile ilgili olumsuz yorumlrda cogunlukta istanbul sayfasında.telefonda elmiraya baktrdım gecmiş ve su an gayet basarılı.ama gelecekle ilgili söyledklerine zaman var beklemedyim

ella ile ilgili olumsuz yorumlrda cogunlukta istanbul sayfasında.telefonda elmiraya baktrdım gecmiş ve su an gayet basarılı.ama gelecekle ilgili söyledklerine zaman var beklemedyim

ist sayfasının hepsine bakamadım tabi 3000 lerinci sayfalarda ella iyi diyorlardı bugün sabah biri de bizim sayfadan elmiraya baktırdım demişti ücretleri nedir acaba elmira nın ?

Son düzenleme:
ist sayfasının hepsine bakamadım tabi 3000 lerinci sayfalarda ella iyi diyorlardı bugün sabah biri de bizim sayfadan elmiraya baktırdım demişti ücretleri nedir acaba elmira nın ?

sonradan reklam amaçlı üyelikler tespit edildi sanırım ondan bnde vazgecmiştim ella ya baktrmaktan.elmiraya bnde baktrdım fiyatı 75 tl. 1 1.30 saat suruyor. dediğim gbi gecmiş ve su an gayet basarılı ama gelecek için verdiği zamnlr var beklemedeyim. ama genl olarak memnun klnlarda var klmayanlarda var. benimkinide zaman gösterecek

Kızlar bugun tugbanın baktıgı falı yazdıgım kagıdı buldum ben pek begenmemiştim genel konusuyodu ama yazdıklarına baktımda bi çogu çıkmıs mesela benm bi işim var buaralar o işi bilmiş yapan kadın sarı kısa saçlı kadınıda tarif etmiş ayrıca 2 sene sonra araba alacaksın demiş su sıralar araba bakıyorum :) ona gidelide 2 yıl oldu.yrn tugbaya tekrar gidebilirim=)sevgilimin okulunun uzayacagını söylemiş birde.

arkadaşlar dün cinebonustaydım ve çıkışta film tanıtım broşürlerinden bi tane alıp attım çantama.şimdi bakarken dikkatimi çekti broşürün arkasında bir falcı reklamı var:)) ilk defa falcı reklamı görüyorum:) şöyle yazıyor ünlülerin falcıları nepalde.bu nepal denen yer tunalıda odeka iş merkezindeymiş.biraz netten baktım cihangir kendir ünlü bi medyuma benziyor.kendisine gidip memnun kalan var mı paylaşan olursa sevinirim

aman diyeyim aklınız varsa uzak durun. birkaç sayfa önce de yazdım, o cihan denen adamı birebir tanıyorum - hani fal dışında da biliyorum, dolandırıcının teki. büyü bozduruyorum diye az milyarlarını yemedi milletin. su falı bakar, 2-3 cümle bir şey söyler, çıkan olmaz. ayrıca da altında çalışan 2 bayan var - 2sine de baktırdım, dökülen paraya içim acıdı. biri kahve bakıyor, biri tarot - fiyatlar fahiş. reiki, terapi diye geçiniyorlar - tutan, çıkan bir şey cidden yok.

ah o züleyha ah - telden baksın diye nasıl uğraştım ya:) ama cidden arkadaşlarıma hangi tarihi verdiyse çıkmış. kadın bir cinsmiş zaten - herkese bakmıyor öyle, her an da ulaşamıyorsun kolay kolay.

Son düzenleme:
kızlar merhaba, bu sayfada okuduklarım üzerine ömrümde ilk kez bir falcıya gittim. inanmayabilirsiniz ama ilk kez! çiğdem'e. baştan söyleyeyim tarotu fostu!!. fakaaaaat kahvede verdiği tarihler birebir uyuyor. ay, gün ve yılla verdi tarihleri hemde. 1) 3 temmuzda ferahlayacaksın sıkıntın gidecek dedi. tedavim 3 temmuzda bitiyor.2) şu tarihe kadar yolun var dedi, doğru 3) şu tarihte bir yere gideceksin dedi, o tarihe tatil için tur ayarlamıştık zaten 4) eşimi ve abimi birebir tarif etti. 5) 5 vakitte bir şey yapmayı düşünüyorsun olacak dedi, 5 ay sonra o işi yapmayı düşünüyorum hakikaten. 6)şu tarihte biri bir şey yapmış dedi, o da doğru. 7)kurban var dedi, geçen hafta kestirmiştim. geçmişle ilgili söylediği bikaç şey de tuttu. ama bazı durumları çok salladı gibi geldi bana. mesela ağzımdan kaçırdığım bir şeyi kendi bilmiş gibi falan söyledi:/
genel olarak özetlersem: oldukça memnun kaldım ama sadece kahvede!

ya çiğdem'in sağı solu belli olmaz - bazen tarotta mantıklı konuşur, kahvede masal anlatıyor dersin ama bi bakarsın yaşamışsın. yılbaşında "yok artık iyice atıyor" dediğim şeyleri yaşadım. atıyor görünümünde tutturanlardan yani:)

şaşırdım açıkçası reklam falan vermişler ben de diğerlerine göre daha ciddi bi yer diye düşündüm.sorduğum iyi oldu o zaman.teşekkürler uyardığın için.sırf meraktan soruyorum kaça bakıyorlar?

Arkadaşlar çigdemin bir dediği çıksın hayatım eski haline gelecek anlatsam problemimi yok artık diyeceksiniz ama öyle bir şeyki en az 2000kişi benim için dua ediyor öyle birşeyki insanın hayatı yarım saate değişiyormuş dersiniz problemim ne okul ne iş ne eş ne ev ne araba hepsini yaptım şükür aileminde yardımıyla dinleseniz dersiniz ki önce senin isteklerin çıksın dersiniz hatta figenin falını pek beğenmememe rağmen fal sonunda olayı anlattım o da o sıra oradan geçiyormuş şahit olmuş olaya o bile çok etkilendi olayın iç yüzünü de öğrenince o bile zaten dua ediyormuş duaları iki katına çıktı offf yani çiğdemin dedikleri uzak tarihte olacakmış gibi geliyor ama bu ay içinde olursa depresyon durumundsn kurtulacağım hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim

Son düzenleme:
herkesin derdi kendi için en büyük:)) inşallah en kısa zamanda sıkıntın ferahlığa dönüşür..biz çözemedik sııntını.çiğdem bildi mi gercekten probleminin ne olduğunu? bayağı karışık bir duruma benziyor.bilmişse bu bile başarıdır diyeceğim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…