herkesin derdi kendi için en büyük:)) inşallah en kısa zamanda sıkıntın ferahlığa dönüşür..biz çözemedik sııntını.çiğdem bildi mi gercekten probleminin ne olduğunu? bayağı karışık bir duruma benziyor.bilmişse bu bile başarıdır diyeceğim de...
boş lafı da boş lafın sahibini de boşweririm zaten ama insanların sıkınıtısına dalga gecer gibi yaklaşmış.ama bir şeyi unutmuş..bugün bana yarın ona....En azından problemi bildi şimdilik tşk. Bu arada haybeye sayfaya girip laf atanları da takma boş ver
boş lafı da boş lafın sahibini de boşweririm zaten ama insanların sıkınıtısına dalga gecer gibi yaklaşmış.ama bir şeyi unutmuş..bugün bana yarın ona....
Kızlar bugun tugbanın baktıgı falı yazdıgım kagıdı buldum ben pek begenmemiştim genel konusuyodu ama yazdıklarına baktımda bi çogu çıkmıs mesela benm bi işim var buaralar o işi bilmiş yapan kadın sarı kısa saçlı kadınıda tarif etmiş ayrıca 2 sene sonra araba alacaksın demiş su sıralar araba bakıyorum :) ona gidelide 2 yıl oldu.yrn tugbaya tekrar gidebilirim=)sevgilimin okulunun uzayacagını söylemiş birde.
seni sevindiren olaylarsa çıkmasına sevindim :) bende tuğbaya giderim ara ara ve gayet memnunum. VERZOOOOOO şu tunalıda cinleriyle bakan kadın kim tam olarak nerde tarif etsene. deli meli :) dedği çıkmış ya denemekten zarar gelmez. cinlerini üstümüze salacak değil yaben merak ettim gitmeyi düşünüyorum
şaşırdım açıkçası reklam falan vermişler ben de diğerlerine göre daha ciddi bi yer diye düşündüm.sorduğum iyi oldu o zaman.teşekkürler uyardığın için.sırf meraktan soruyorum kaça bakıyorlar?
Tuğba'ya bende gittim geçmişle ilgili süperdi şu anki durumda iyiydi ama gelecekle ilgili dedikleri ne olacak bilemiyorum henüz cıkan bişey yok.
bana geçmiş lazım değil. zaten bunu ben biliyorum.ama siz 3 yıldır gidiyorsanız memnuniyetiniizn çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ve buradada daha ayrıntılı bilgi veriri misiniz?
tuğbanın hisleri gerçekten çok kuvvetli sadece geçmiş yada şuanki durumla ilgili söyledikleri değil gelecekle ilgili söylediklerinin de çoğunu ben birebir yaşadım ve asla olmaz dediğim şeyler..bu yüzden ara ara gidiyorum hala yoksa fala tabiki inanmamak gerekiyor ama tuğba gerçekten çok isabetli şeyler söyledi bana hep çünkü hisleri çok kuvvetli gerçekten.
İlginç...3 yıldır ısrarla gidiyorsanız ve size dedikleri çıkıyorsa siz falcınızı bulmuşunuz demektir. ne mutlu size.
Arkadaşlar çigdemin bir dediği çıksın hayatım eski haline gelecek anlatsam problemimi yok artık diyeceksiniz ama öyle bir şeyki en az 2000kişi benim için dua ediyor öyle birşeyki insanın hayatı yarım saate değişiyormuş dersiniz problemim ne okul ne iş ne eş ne ev ne araba hepsini yaptım şükür aileminde yardımıyla dinleseniz dersiniz ki önce senin isteklerin çıksın dersiniz hatta figenin falını pek beğenmememe rağmen fal sonunda olayı anlattım o da o sıra oradan geçiyormuş şahit olmuş olaya o bile çok etkilendi olayın iç yüzünü de öğrenince o bile zaten dua ediyormuş duaları iki katına çıktı offf yani çiğdemin dedikleri uzak tarihte olacakmış gibi geliyor ama bu ay içinde olursa depresyon durumundsn kurtulacağım hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim
inş dualar tutar sahinus dileklerin tutar. çiğdem bildiyse bikez daha gözüme girdi ama :)
geçen hafta bir arkadaşım gitti çiğdeme çok alakasız bişey demiş bu da bana kızıyodu senin yüzünden gitti boşa para fln demin aradı beni inanamassın diye olayı anlattı tabiki birebir dediği gibi çıkmamıs ama yakın bi şekilde olmuş aşırı inancım arttı bnmde bekliyorum son günler :)
çiğdem güldür bizi
inş dualar tutar sahinus dileklerin tutar. çiğdem bildiyse bikez daha gözüme girdi ama :)
geçen hafta bir arkadaşım gitti çiğdeme çok alakasız bişey demiş bu da bana kızıyodu senin yüzünden gitti boşa para fln demin aradı beni inanamassın diye olayı anlattı tabiki birebir dediği gibi çıkmamıs ama yakın bi şekilde olmuş aşırı inancım arttı bnmde bekliyorum son günler :)
çiğdem güldür bizi
Tıpkı ben de senin gibi sürümcemedeyim bir inanıyorum bir inanmıyorum yani burdakileri okuyunca biraz iyi oluyorum sonra yok be bu kadar çabuk mu diyorum ama diğer yanım neden olmasın diyor off şu beladan bi kurtulsaydım ...
Teşekkürler temiz kalpli herkesin dilekleri yerine gelsin inş. İnanmayan tutturamadı diyen arkadaşınınki bile çıkmış öyle mi hadi bakalım darısı başımıza
sahinus umarım çiğdemin verdiği tarih ve gelişmeleri en önce sen yasarsın bu kadar bunaltma kendini sonuçta işler olacağına varıyo..
evet ara ara giderim ve gayet memnunum.
ne yapmamızı önerirsin?
Hımmm bakalım bizde memnun kalıp ara ara gidebilecekmiyiz??? 3 mesaj tek falcı
falciya gitmemenizi öneririm. Allahtan isteyin dileginizi derim. gelecegi Allahtan baska kimse bilemez , bunu iddiada edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?