Ankara'daki Falcılar

En azından problemi bildi şimdilik tşk. Bu arada haybeye sayfaya girip laf atanları da takma boş ver

En azından problemi bildi şimdilik tşk. Bu arada haybeye sayfaya girip laf atanları da takma boş ver
boş lafı da boş lafın sahibini de boşweririm zaten ama insanların sıkınıtısına dalga gecer gibi yaklaşmış.ama bir şeyi unutmuş..bugün bana yarın ona....

boş lafı da boş lafın sahibini de boşweririm zaten ama insanların sıkınıtısına dalga gecer gibi yaklaşmış.ama bir şeyi unutmuş..bugün bana yarın ona....

Evet litaretürde adı bile var sosyete falcısı diye yani sosyete halk fark etmiyor bu tarz kişiler en önden giderler falcılara aslında en küçük bir problemde kendilerini aristograt geçindiren insanları anlamıyorum. Kendilerince yol gösteriyorlar falcılara inanmayın fln fln diye bazı şeyler bilimle açıklanmıyor bir anektot vardır Atatürk gençken bir falcıya baktırmış tüm hayatını bilmiş 15 yıl başkanlık yapacağını ve genç öleceğini bile. Hz Yusuf rüyaları yorumlayarak ülkeyi kıtlıktan kurtarmış. Tarihten günümüze kadar bir çok hükümdarın bile falcısı varmış ya şu kahinlere ne demeli .... Tamam her şeyi bilebilmek insanlara has bir olgu değil ama bir çok şeyi bilen kişiler de göz ardı etmemek lazım

Son düzenleme:

seni sevindiren olaylarsa çıkmasına sevindim :) bende tuğbaya giderim ara ara ve gayet memnunum. VERZOOOOOO şu tunalıda cinleriyle bakan kadın kim tam olarak nerde tarif etsene. deli meli :) dedği çıkmış ya denemekten zarar gelmez. cinlerini üstümüze salacak değil ya ben merak ettim gitmeyi düşünüyorum

cnm çelikler pasajında üst kata çık hemen soldaki ilk dükkan onun. sarışın, gözleri pörtlek bir kadın. geçen sene ordaydı - hala ordadır diye tahmin ediyorum.
ben o kadının evine gitmiştim 2009da, bir arkadaşımın annesinin kankası sayılırdı artık - o kadar çok fal baktırmıştı. ama o zaman bile çok pahalı bakıyordu - zorla indirimle 20ye baktı onda da tam açılım yapmadı, şu anda fiyatları nasıl bilemem. kadında bu arada hacı hoca işi de var - hatta kendi kocası için bile uğraşıyordu:)

valla cihan sadece su bakar - 2008de 50ye bakıyordu, şu an ne kadar bilmiyorum. dolandırıcı olduğunu bir de dediklerinin çıkmadığını tespit ettikten sonra uzun bir müddet görmedim onu. eskiden yeri esattaydı. falda kazandığı bütün serveti kumarda yiyen biri.
sonra geçen sene tesadüfen tunalıda nepal diye bir yerin açıldığını keşfettim. 2 tane kadın var fal bakan, cihan da sürekli orda olmadığı için başlarında kim duruyor bilemedim tabi ilk başta. kadınlardan biri kahve, biri tarot bakıyor - yalan olmasın ama ya 30a ya 40a bakıyorlar. hadi tarotu bir derece geçtim de o kahveye verdiğim paraya cidden yanıyorum. kadın terapi yaptığını sanıyor - yok işte "sen şöylesin, böylesin, içindeki şunu keşfet, verzogen artık hayata bambaşka bakacak" filan:) zar zor 2 cümle fal söyledi onlar da çıkmadı - apayrı şeyler yaşadım. ama zaten söylediğinde bile çıkmayacağını biliyordum, kadının karşısına oturdum "eyvah gitti param" dedim:) neyse sonra o yerin cihanın olduğunu öğrendim ki zaten hayır beklenmezmiş. inan bana reklam verdirmeleri ciddi bir yer olduğunu değil, sadece müşteriye ihtiyaçları olduklarını gösterir. gerçekten iyi bir yer olsa o reklamı verdirmez bile - insanlar iyi yerleyi bir şekilde keşfedip gidiyorlar çünkü. cihan sadece bu işin ticaretini çözmüş bir adam.

tuğbanın hisleri gerçekten çok kuvvetli sadece geçmiş yada şuanki durumla ilgili söyledikleri değil gelecekle ilgili söylediklerinin de çoğunu ben birebir yaşadım ve asla olmaz dediğim şeyler..bu yüzden ara ara gidiyorum hala yoksa fala tabiki inanmamak gerekiyor ama tuğba gerçekten çok isabetli şeyler söyledi bana hep çünkü hisleri çok kuvvetli gerçekten.

İlginç...3 yıldır ısrarla gidiyorsanız ve size dedikleri çıkıyorsa siz falcınızı bulmuşunuz demektir. ne mutlu size.

inş dualar tutar sahinus dileklerin tutar. çiğdem bildiyse bikez daha gözüme girdi ama :)
geçen hafta bir arkadaşım gitti çiğdeme çok alakasız bişey demiş bu da bana kızıyodu senin yüzünden gitti boşa para fln demin aradı beni inanamassın diye olayı anlattı tabiki birebir dediği gibi çıkmamıs ama yakın bi şekilde olmuş aşırı inancım arttı bnmde bekliyorum son günler :)

çiğdem güldür bizi

Teşekkürler temiz kalpli herkesin dilekleri yerine gelsin inş. İnanmayan tutturamadı diyen arkadaşınınki bile çıkmış öyle mi hadi bakalım darısı başımıza

Tıpkı ben de senin gibi sürümcemedeyim bir inanıyorum bir inanmıyorum yani burdakileri okuyunca biraz iyi oluyorum sonra yok be bu kadar çabuk mu diyorum ama diğer yanım neden olmasın diyor off şu beladan bi kurtulsaydım ...

* 15 YIL HÜKÜM SÜRECEKSİN...
Atatürk hakkında yapılmış birçok kehanet vardır.Bunların en ilginci onun el falına bakan bedevinin söyledikleridir. Mustafa Kemal arkadaşları ile Bingazi'ye, Trablusgarp savaşına katılmaya gidiyordu.Yolda bir bedevi'ye rastladılar.Bedevi el falına çok iyi baktığını ve genç subaylara da isterlerse bakabileceğini söyledi.Hepsi ellerini açarak bedevinin söylediklerini dinlemeye başladı.Sıra Mustafa Kemal'e gelince, o önce baktırmak istemedi ama arkadaşlarının ısrarı karşısında, sonunda o da elini bedevi'ye açtı.Bedevi ele bakar bakmaz yerinden sıçradı ve heyecan içinde ;
"Sen padişah olacaksın" dedi ve ilave etti "15 yıl hüküm süreceksin."
Genç subaylar gülüştüler ve yollarına devam ettiler.
Aradan yıllar geçti, Mustafa Kemal Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı oldu.Cumhuriyetin 14.yılında hastalandı. Karaciğeri kötüye gittiğinde çevresindekiler ona "Artık içme Paşam" dediler.
Atatürk onlara bir zamanlar yolda rastladıkları falcı bedevi'yi hatırlattı ve gülerek ;
"Arap vaktiyle söylemişti, Bizim padişahlık nasıl olsa 15 yıl sürecek...Hesapça bu son senemizdir..." Yıl 1938 'di...
ATATÜRK'ÜN GÖRDÜĞÜ SON RÜYA
26 Eylül 1938 tarihinde Atatürk, rahatsızlığı ile ilgili olarak ilk defa hafif bir koma atlatmıştı.Prof.Dr.Afet İnan,olayı şöyle anlatıyor :
"O geceyi rahatsız geçirdi,ilk hafif komayı o zaman atlatmıştı. Ertesi sabahki açıklamasında" : "Demek ölüm böyle olacak" diyerek "uzun bir rüya gördüğünü" söyledi ve "Salih'e söyle ,ikimizde bir kuyuya düştük,fakat o kurtuldu" dedi.
Atatürk'ün,burada "kuyuya düşme" sembolü ile gördüğü rüya vizyonu,kendisininde söylediği gibi ölümün habercisiydi. Salih Bozok'un kuyudan kurtulması ise bilindiği gibi,Atatürk'ün vefat ettiği gün ,buna çok üzülen Salih Bozok'un da intihar etmesi ve sonunda onun kurtarılmasını simgeliyordu. İşte bu ATATÜRK'ün son rüyası idi...

sahinus umarım çiğdemin verdiği tarih ve gelişmeleri en önce sen yasarsın bu kadar bunaltma kendini sonuçta işler olacağına varıyo..

Teşekkürler temiz kalpli herkesin dilekleri yerine gelsin inş. İnanmayan tutturamadı diyen arkadaşınınki bile çıkmış öyle mi hadi bakalım darısı başımıza

Çiğdemde ben bi hata yaptım olayları masal gibi dinledim hafızamda gecmişte yaşanan olaylar ve gelecekle ilgili 1 beklentiden başka bişey yok.elinde ise yarım sayfa verdiği tarihler var hangisi ne için onu bile bilmiyorum en iyisi 1 ay kadar sonra ciğedeme tekarar gidip can kulagıyla dinleyip not almak.

Hımmm bakalım bizde memnun kalıp ara ara gidebilecekmiyiz??? 3 mesaj tek falcı

sayfanın dedektifi iş başında anlaşılan:))
benim naçizane önerim sayfaya laf atıp duranları ka,deye dahi almayıp cevap vememiz ne dersiniz? Kafasına esen bir şey yazıp çıkıyor iki gündür bişeyler yazıyorum uzun olunca erinmişle galiba...

falciya gitmemenizi öneririm. Allahtan isteyin dileginizi derim. gelecegi Allahtan baska kimse bilemez , bunu iddiada edemez.

cnm aklını kendine saklasan? ara ara lazım olur, bizimki bize yetiyor çünkü. o açtığın mevzuya hiç girmeyeceğim bile - yanlış topictesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…