Ankara'daki Falcılar

cnm aklını kendine saklasan? ara ara lazım olur, bizimki bize yetiyor çünkü. o açtığın mevzuya hiç girmeyeceğim bile - yanlış topictesin.

istemeyen girmez ama insanlara saygı duymak şart herkes biliyo Allah 'ın büyüklüğünü yüceliğini herşeyi bilmek ona mahsus bir özellik ama çoğu şeyleri bilen insanların örnekleriyle dolu dünyamız. hem ben psikolağa da gittim fal ondan hem daha ucuz hem de daha terapi oluyor :)

Kızlar çok mutluyum işim bgn halloldu 2 haftaya kadarda bitiyo:) çigdemin dedigi 3. Tarihimde çıkmıs bulunmakta hafifledim resmen önemli olan nisan kaldı birtek umarım oda olur.ama o çok büyük bişey olmayacagı kanısındayım ama gönlüm olmasından yana tabikide:)

şahinuscum umarım derdin her neyse biran önce hallolur.senin için dua edicem.

waaaawwwwww süperrrrrrrrrrr sahinus iyice heyecen yapacak şimdi bende umutlanmaya başladımda ne demişti 1-2 şey dışında aklımda kalan yok

waaaawwwwww süperrrrrrrrrrr sahinus iyice heyecen yapacak şimdi bende umutlanmaya başladımda ne demişti 1-2 şey dışında aklımda kalan yok

keske yazsaydın kagıda ya ben hepsini teker teker yazdım:) inş sizinkilerde teker teker çıkar canım

Ayy çok teşekkür ederim aynı zamanda çok sevindim.hepinizin iyi dileklerine çook tşk ederim ayrıca.

Son düzenleme:

cnm ben senin yerinde olsam çiğdem'e bir daha gider, ucuzundan bir kahve daha baktırırdım - dedikleri zaten genelde şaşmıyor, sen de ne demek istediğini daha iyi anlamış olursun. şu an bekliyorsun ama ne beklediğini bilmiyorsun sanki:)

Gideceğim verzogen gideceğim ama 28 mart için bir yüzleşmem varmış onu çok net hatırlıyorum.o tarih hele bi gelsin bakalım. o zaman kadar bi kriz daha tutmazsa,ondan sonra gitmeyi düşünüyorum.

Gideceğim verzogen gideceğim ama 28 mart için bir yüzleşmem varmış onu çok net hatırlıyorum.o tarih hele bi gelsin bakalım. o zaman kadar bi kriz daha tutmazsa,ondan sonra gitmeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun özel mesajlarını bekleriz çıkarsa ben de gelirim çigdeme beraber gideriz belki

yaa bide kızılaydaki cadı kazanındaki kadına tarot baktırın bana mmesela 24 aralıkta bi teklif gelicek demişti geldi

anlamadım arkadaşlar???? destan mı yazmak gerekiyo burda sürekli.. ben emin olduğum bişeyi paylaşmak istedim sizinle sadece hepsi bu.

oleyy super haber bu, sıra bizde önce sahinus sora hepimizn dilekleri çıkıcak çiğdeme 1 kilo baklava benden :)))

anlamadım arkadaşlar???? destan mı yazmak gerekiyo burda sürekli.. ben emin olduğum bişeyi paylaşmak istedim sizinle sadece hepsi bu.

şahinusun yazdığı yazı sana değil :) sayfaya girip fal baktırmayın deyip fal baktıranları kınayanlara yazdı o yazıyı. dimi şahinus?

şahinusun yazdığı yazı sana değil :) sayfaya girip fal baktırmayın deyip fal baktıranları kınayanlara yazdı o yazıyı. dimi şahinus?

ay ben kaçırmışım evet haklısın sayfaya girip girip bizim ilgi alanımıza taş atanaydı lafım asıl. Bir de aktif in şüpheci yaklaşımı hoşuma gitti hepsi o onun için ona dedektif dedim espirisine yoksa sayfadaki kimseyi üzecek bir şey yazmam:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…