ay ben kaçırmışım evet haklısın sayfaya girip girip bizim ilgi alanımıza taş atanaydı lafım asıl. Bir de aktif in şüpheci yaklaşımı hoşuma gitti hepsi o onun için ona dedektif dedim espirisine yoksa sayfadaki kimseyi üzecek bir şey yazmam:)
bugün çiğdeme gideceklere bilgi arkadaşım gitti çidana çiğdem izinli...
Çiğdem sana en erken tarihi ne zamana demişti?
Kızlar bana çiğdem ummadığın birşey olucak demişti aklına bile gelmeyen, ama tarih vermemişti o konuda, dün ummadığım birşey yaşadım. Kesinlikle beklemediğim hatta aklıma bile gelmeyen birşey bu. Konusu açıldığında aa ben mi imkansız falan derdim.
Nasıl sevindiğimi anlatamam size.
Çiğdeme ben martı atlatıyım tekrar gitmeyi düşünüyorum açıkcası tuttum baya. 2 şey bildi şuan için
saolun valla dualarım sizinle kızlar, sizin içinde dua edicem sayenizde rahatladım cidden diken üstündeydim uzun zamandırayyy çok çok sevindim iyi şeyler olmuş anladığım kadarıyla hadi bakalım
bende çiğdemin dediği güzel şeyleri bekliyorum(çünkü olumsuz şeylerde söylemişti) ama tam olarak ne beklediğimi bilmiyorum çünkü masal anlatır gibiydi, sanırım Aktiff ile aynı durumdayız yeniden mi gitsek acaba:))
Çiğdem sana en erken tarihi ne zamana demişti?
şu an orda cnm, sabahtan hastanede işi vardı.
anam yine mi gittin sen :) bu arada çok sağol özel mesaj için herkesin gönlünden geçen olur inşallah
ben onla cafe dışında da görüşüp konuşuyorum cnm:)
Nur'a bir tek ben mi gittim bunca zaman. :s Kimse bahsetmemiş.
Dediklerini yaşadım.
Bir daha gideceğim.
Sevgi cafedeydi sanırım.
Figen'in dediklerini de yaşadım.
Leyla da aynı şekilde 5 lira için çok iyi.
Bu 3üne bayılıyorum ben.
Çiğdem'e baktırdığımda etkilenmemiştim hiç.
Bir daha gitmem sanırım.
bende çiğdemin dediği güzel şeyleri bekliyorum(çünkü olumsuz şeylerde söylemişti) ama tam olarak ne beklediğimi bilmiyorum çünkü masal anlatır gibiydi, sanırım Aktiff ile aynı durumdayız yeniden mi gitsek acaba:))
kızlar uzun zamandır bende burayı takip ediyorumm..geçmiş sayfalarabakarsanız arada msjlarım varr..sizin gittiğiniz hemen hemen tümm falcıları bende dolaştım..en son çiğdeme gittim bende 2 hafta önce...fena değil aslında ama dağınık konuşuyor..ve bana bu ayın 6 sı yada 7 sını vermişti bişiyler öğrenceksın biriyle ilgili diye..kafamdakı kışıyle ilgili olarkk..malesef dediği iki gunde geçti ama herhabgi bi haber almadım..yıne bır umut beklıyorum bır ıkı gun sapar belkı dıyee...yıne de sızlerı takip edıcem çiğdme gıdıpta falı çıkan varmıı merak edıyorum lutfen yazınn oldumu:))
herkes çiğdemin verdiği tarh çıktı oley falan demiş ama ben de tık yok malesef.7 martta beklediğim haber gelmedi.bi olay için de zaman verdi son gün 9 mart.bekliyorum sabırla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?