Ankara'daki Falcılar

Tyramour uzun zamsn yoktun gozerim seni ariyodu forumda:)leylaya senin onerin uzerine gitmisttim ara idiyorum istikrarli dedigi bi kac seyde cikti cigdemin dediklerini yazsaydin keske baktigi faldan bisey anlayamiyosun cunku:)buarada leyla ve cigdem paralel seylerden bahsetti.dedikleri seylerde baya onemli insallah onlarda cikar:)

yaaaa o çıkanlardan biri benim olsun ama ben hissediyorum tarih değil ama olay tutacak:)

canım dediklerine aynen katılıyorum ama çiğdem net tarih veren biri yani mart ayı içinde olacak demiyor.mesela 7 mart 9 mart diye kesin tarih veriyor.tabiki nihayetinde fal ciddiye almamak lazım ama tutturamadıkları da var sizlerle paylaşayım dedim :))

çiğdeme bende gitmiştim ilk falı tutmamıştı ddiği tarihler geçmişti ama kısmen bişeler oldu şu anda verdigi tarihten yaklaşık 1 ay sonra:) tekrar gidicem hoş geçen gittim izinliymiş o gün bgn yada yrn tekrar gidicem bakalım

vergozennn bana da fal bakarmısın ??:) tecrubeden dolayı senin falına güveniyorum :)

Bahçeli Bistro Kafe'deki Sema için ne diyorsunuz 'çok falcıbilir' arkadaşlar?

ben eskiden semaya çok giderdim.3 sene önce araştırma görevliliğine başvurmuştum sema da bu iş olcak gittiğin yerde bi doktorla tanışıp evleneceksin demişti.sonuç:hala işsizim, ankaradayım.o olaydan sonra bi daha gitmedim.yine de ortalamanın üstünde bi falcıdır.

Yazılanlardan anladığım kadarıyla, aynı falcıya fazla gitmemek gerekiyor. Eylem86 verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.

Yaklaşık 1 sene önce gırgır cafede kezban hanıma gitmiştim, söylediklerin büyük kısmı çıktı ve şu an yaşıyorum..Ama kendisi ordan ayrılmış ve nerde olduğunu öğrenemedim.En son cidanda semra hanıma baktırmıştım, ilk defa bi falda sıkıldım ve bir an önce bitsin istedim saçmaydı.Tandoğanda tuğba hanıma gittim, şu anı çok iyi bildi gelecek konusunda da çıkar mı bilmiyorum. Son olarak da Çiğdem hanıma baktırdım o da başarılıydı, dediklerinin çıkmasına daha var ama bir daha gidersem daha dikkatli dinlicem...

Yaklaşık 1 sene önce gırgır cafede kezban hanıma gitmiştim, söylediklerin büyük bir kısmı çıktı ve şu an yaşıyorum..Ama kendisi ordan ayrılmış ve nerde olduğunu öğrenemedim.En son cidanda semra hanıma baktırmıştım, ilk defa bi falda sıkıldım ve bir an önce bitsin istedim saçmaydı.Tandoğanda tuğba hanıma gittim, şu anı çok iyi bildi gelecek konusunda da çıkar mı bilmiyorum. Son olarak da Çiğdem hanıma baktırdım o da başarılıydı, dediklerinin çıkmasına daha var ama bir daha gidersem daha dikkatli dinlicem...

Eylem86 dediklerine katılıyorum ortalamanın üstündedir, hisleri kuvvetli birisi, ama bana da dediği çoğu şey gerçekleşmedi ama nokta atışları da oldu hakkını yememek lazım..

Eylem86 dediklerine katılıyorum ortalamanın üstündedir, hisleri kuvvetli birisi, ama bana da dediği çoğu şey gerçekleşmedi ama nokta atışları da oldu hakkını yememek lazım..

Hisleri kuvvetli derken ben sunu anlıyorum;gecmişi ve su anı bilmesi doğrumudur?

arkadaşlar onu bunu boşverin çiğdemin bana dediği tarihlere 1 gün kaldi 10- 15 mart demişiti hadi bakalım inşallah çıkar:) çıkmazsa da canı sağolsun ne yapalım paylaşacağım sizle

evet aynen geçmişi ve şimdiyi iyi biliyor gelecekle ilgili de tutan da oluyor tutmayan da her falcı da olduğu gibi :))

tutanda var tutmayan da,bıraktığı izlenim var bu kadın da bişeyler diyorsunuz, ama enerji olayı önemli, diyememki herkes pek memnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…