çiğdemin 9 mart dediği bir olay gercekleşti..
walla bana bir hayrı da yok şerri de yok.sadece bugün için yaşıyacağım bir şeyi söylemişti ama ilginçti.ayy hayırdır inşallah???
çiğdemin 9 mart dediği bir olay gercekleşti..
inşallah güzel dedikleri de gercekleşir.ama rahat bırak kendini.saate takwime bakıp durma..Geçen hafta bugun Çigdem hanıma gitmistim ve söyledigi tüm olumsuz seyleri yasadım maalesef, hemde aklımda hic olmayan seylerdi.. 11 mart icin guzel seyler demisti, yani yarın. bakalım umarım olur..
Çiğdem Pazar günleri çalışıyor mu?
çiğdemin 11 martta olacak dediiği olay aynen onun söylediği şekilde gercekleşti.verzogen sana mail de yazıcam olayı..
çiğdemin 11 martta olacak dediiği olay aynen onun söylediği şekilde gercekleşti.verzogen sana mail de yazıcam olayı..
bilmiyorum.bunu bilmek için önce onun telefonunu bilmek gerekir zaten
kızlar selam, krizlere girdim yine, bu çiğdem nerde, ne kadara fal bakıyor?
her dediğini aklında iyi tut.we hangi konuyu merak ediyorsan konuyu bilince onu yönlendir o konuya odaklansınçok teşekkür ederim canım ya, çok fenayım bi fikir danışayım. Kararsız kaldım, kafamı didikleyen bir sürü şey var, rahatlatır umarım beni
çok teşekkür ederim canım ya, çok fenayım bi fikir danışayım. Kararsız kaldım, kafamı didikleyen bir sürü şey var, rahatlatır umarım beni
bugün kafede çalışıyor yani.ben bu hafta 2 kere gittim çigdem için izinliydi yoktu kafenin sahibi ptesi gelicek dedi hastaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?