Ankara'daki Falcılar

Geçen hafta bugun Çigdem hanıma gitmistim ve söyledigi tüm olumsuz seyleri yasadım maalesef, hemde aklımda hic olmayan seylerdi.. 11 mart icin guzel seyler demisti, yani yarın. bakalım umarım olur..

Geçen hafta bugun Çigdem hanıma gitmistim ve söyledigi tüm olumsuz seyleri yasadım maalesef, hemde aklımda hic olmayan seylerdi.. 11 mart icin guzel seyler demisti, yani yarın. bakalım umarım olur..
inşallah güzel dedikleri de gercekleşir.ama rahat bırak kendini.saate takwime bakıp durma..

bence çiğdemin tarihleri değil ama olayları tutuyor tarihlerin doğru olmaması herkese mart ayı demesinden belli zaten benim olayım da olmadı daha 10-15 mart arası dedi ama gerçi benim hiç umudum yok hayat biraz olumsuz olmayı öğretti bana ( Allah 'ın her şerde bir hayır vardır ilkesine sığınıyorum yani O der ki ben size öyle bir şer veririm ki siz o şerle uğraşırken ben başka şerlerden korurum. Der ya ona sığınıyorum işte bir de Allah sevdiği kullarını dertsiz bırakmazmış. Allah hepimize dermansız dert vermesin diyor ve dua ediyorum...

Son düzenleme:
çiğdemin 11 martta olacak dediiği olay aynen onun söylediği şekilde gercekleşti.verzogen sana mail de yazıcam olayı..

çok teşekkür ederim canım ya, çok fenayım bi fikir danışayım. Kararsız kaldım, kafamı didikleyen bir sürü şey var, rahatlatır umarım beni

çok teşekkür ederim canım ya, çok fenayım bi fikir danışayım. Kararsız kaldım, kafamı didikleyen bir sürü şey var, rahatlatır umarım beni

ben bu hafta 2 kere gittim çigdem için izinliydi yoktu kafenin sahibi ptesi gelicek dedi hastaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…