Ankara'daki Falcılar

hanımlar söylediğinize göre çiğdem 12.5 +1 lira (ki bu 1 lira bozuk parayı kahve fincanının üzerine koymayı hiç sevmiyorum, 15 yapsınlar ama 1 lirayı koydurup yandaki kutuya atmasınlar, hoş değil*) (çidan kafedekiler hep böyle yapıyor sanırım)
yani ucuz, denenebilir.

o kadar çok 40'lık 50'lik fala gittim ki iyi geldi parası.
yerini de biliyorum çidan kafe'nin. bir uğrayabilirim.

asıl olarak bu ara eylül'e, olmazsa gül'e gitmeyi düşünüyordum.
çiğdem olsun bakalım.

eylül'ü bilemem de gül şu dejavu'daki gülse, git 40 lirayı çöpe at daha iyi, en azından zamanın gitmez:) o kadının cafeyi hala nasıl işletebildiğine şaşırıyorum valla.

eylül'ü bilemem de gül şu dejavu'daki gülse, git 40 lirayı çöpe at daha iyi, en azından zamanın gitmez:) o kadının cafeyi hala nasıl işletebildiğine şaşırıyorum valla.

Al bendende o kadar...o kadını hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. geçmişte travma yaşattı bana.Allahtan dedikleri çıkmadı.

merhaba kızlarr

bende uzun zamandır düşünüyorum hatta bir arkadaşım tavisyesiyle gidecektik oda caydı ben yalnız gidicem şimdi

birkaç sayfada okuduğum kadarıyla çiğdemmi iyi en iyisi omu yani parası mühim değil güzel baksın

evet bu zorla para koydurma konusu beni de sinir ediyo.20 tl yapsınlar ona bile razıyım.hele figene bi gün 1 tl koydum ama baya bozuktu.bu sefer de kasadan bütün versinler dedi.sonra kasada da bi sürü sorun yaşadım bu 1 tl konusunda.o kasadakilere dikkat edin bu arada fazla para alabiliyolar

çiğdemin dedikleri çıkmadı hala ama bekliyorum iyi hissediyorum olucak :)

çok enteresan bişey oldu ama rana bistroda bakan kadına gittiğimi söylemiştim kasım ayında da dediklerini not etmişim dun dediği birsey çıktı ve sok oldum 4 ay sonra çıktı bana zaman vermemişti ama cok alakasız bişeydi ve dun oldu çok şaşırdım hemen fal defterimden kontrol ettim hakkaten dediği gibi çıktı. şaşırdım açıkcası çok bi potensiyel görmemiştim. ona bi daha gitmeyi düşünüyorum.

ben de senin gibiyim zaman değil ama olaylar olacak biliyorum ama bana kriz geliyo yavaştan yavaştan:)

Çiğdemin bana çok net verdiği bir tarih vardı, 11 mart demişti. Ama olmadı, bakalım diğer söylenilenleri hala beklemedeyim...

bugün çiğdeme gittim bende 21 yada 26 mart dedi ısrarla bazı şeyleri net bildi ama salladıklarıda oldu gibi bakalım bilmiorum tabi çıkarsa görücez bana ilk falı çıkmamıştı bu arada ama aylar olmştu gideli

ben de gittim çiğdeme bana pek öyle net tarihler yazdırmadı, 23 ya da 32 gün içinde olacak dediği bişeyler var, aşağı yukarı diğer falcıların söyledikleriyle de örtüşüyor bekleyelim bakalım :) ama iyiydi falı enerjisi güzeldi, çoğu şeyi de bildi

Bütün msjları okumadımm.belki yazılmıştır ama.nerde var ankarada ii bi falcıı .ben çok meraklıyım fala .ama nedense baktırıncada pişman oluyorumm.

kızlar rukiye ile görüştüm aylar sonra. şu ana kadar gamze-rukiye ve ebru bi konuda tıpa tıp aynı şeyleri söylediler. şoktayım yaa!! eğer 3 nün kesiştiği o olay olursa buradan yazacağım. walla beklenti yarattılar bende..bakalım..

Suan Bnde sirami bekliyorum cigdemde:) sahinus bu baktiran snmisin acabaa:)

Canım ben 13 30 gibi ayrıldım çiğdem bana bu sefer uzun baktı bir sürü zaman ve tarih verdi ama kafam karıştı bu ayın sonunu 21ile 37 gün arası vs vs ama olayın özü şu dur ki bir kaç ay içinde herşey güzel olacak dedi özet olarak

sahinus sana inanmıyorum....genel yorumları burada özel yorumları özelden bekliyorum....

Ne zaman fal baktırasım gelse Allah bana yol açıyor adeta hatta dedim ki 45 dakikam var dedim çiğdeme telefon açtılar on dakikaya geliyorum dedi geldi ilk ben vardım valla kimse yoktu sırada bu arada şehir dışındakilere bakıyormuş telefondan sordum yardımım olsun kk ya ve telefonunu da aldım cafenin de ama cafeye pek söylemiyor bu telefon olayını gidenler alenen sormasınlar ekmeğinden falan olur da çaktırmayın çalışanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…