bugün kafede we calışıyorkızlar bugün çiğdem çalışıyorsa gideyim diyorum orada mı değil mi anlamadım?
hanımlar söylediğinize göre çiğdem 12.5 +1 lira (ki bu 1 lira bozuk parayı kahve fincanının üzerine koymayı hiç sevmiyorum, 15 yapsınlar ama 1 lirayı koydurup yandaki kutuya atmasınlar, hoş değil*) (çidan kafedekiler hep böyle yapıyor sanırım)
yani ucuz, denenebilir.
o kadar çok 40'lık 50'lik fala gittim ki iyi geldi parası.
yerini de biliyorum çidan kafe'nin. bir uğrayabilirim.
asıl olarak bu ara eylül'e, olmazsa gül'e gitmeyi düşünüyordum.
çiğdem olsun bakalım.
eylül'ü bilemem de gül şu dejavu'daki gülse, git 40 lirayı çöpe at daha iyi, en azından zamanın gitmez:) o kadının cafeyi hala nasıl işletebildiğine şaşırıyorum valla.
hanımlar söylediğinize göre çiğdem 12.5 +1 lira (ki bu 1 lira bozuk parayı kahve fincanının üzerine koymayı hiç sevmiyorum, 15 yapsınlar ama 1 lirayı koydurup yandaki kutuya atmasınlar, hoş değil*) (çidan kafedekiler hep böyle yapıyor sanırım)
yani ucuz, denenebilir.
o kadar çok 40'lık 50'lik fala gittim ki iyi geldi parası.
yerini de biliyorum çidan kafe'nin. bir uğrayabilirim.
asıl olarak bu ara eylül'e, olmazsa gül'e gitmeyi düşünüyordum.
çiğdem olsun bakalım.
çiğdemin dedikleri çıkmadı hala ama bekliyorum iyi hissediyorum olucak :)
çok enteresan bişey oldu ama rana bistroda bakan kadına gittiğimi söylemiştim kasım ayında da dediklerini not etmişim dun dediği birsey çıktı ve sok oldum 4 ay sonra çıktı bana zaman vermemişti ama cok alakasız bişeydi ve dun oldu çok şaşırdım hemen fal defterimden kontrol ettim hakkaten dediği gibi çıktı. şaşırdım açıkcası çok bi potensiyel görmemiştim. ona bi daha gitmeyi düşünüyorum.
çigdemi bekliyorum şu an ilk müşterisi ben olacam bakalım çıkacak mı bu sefer
Suan Bnde sirami bekliyorum cigdemde:) sahinus bu baktiran snmisin acabaa:)
sahinus sana inanmıyorum....genel yorumları burada özel yorumları özelden bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?